Avautuu 11:00

Happy Food Garden

aasialaista
Arvosana 2.2 / 5

Ravintola tavoite ovat asiakas nautti ja viihdy meidän kanssa.


Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tästä paikasta voi ainakin sanoa että tasalaatuinen. Lounaslista ei koskaan vaihdu. Tänne kannattaa mennä sushi-alkupalan takia (saa ottaa rajatta), jossa laatu on aivan kelvollinen (joskaan ei japani-hifi). Buffettialtaat sisältävät yllätyksetöntä, mutta nälkäiselle ihan kelpo sapuskaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.06.2016
Arvosana: 2

En ole koskaan syönyt näin huonossa kiinalaisessa! Lounaalla paikka oli tyhjä, henkilökunta istuskeli, likaiset astiat pöydissä, ruoka loppu ja se mitä oli jäljellä oli kylmää. Kevätkääryleet oli löysää taikinaa ja kaikki liha kuin limapalloja olisi syönyt. Mautonta. "Porsasta ja bambua" -annoksessa ei ollut lainkaan porsasta. Kanakeitosta löysin yhden pienen murusen lihaa. Paikka oli kiva kyllä sisältä, mutta ruoka niin ala-arvoista etten tarjoaisi sitä edes pahimmalle vihamiehelleni... Sinne meni 9,70€. Ennen en ole jättänyt mitään syömättä kun on ollut tarpeeksi kova nälkä, mutta nyt lähdin nälkäisenä. Kyllä harmittaa ja kovasti! En todellakaan suosittele.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.05.2016
Arvosana: 1

More like Crappy Food Garden. I tried their lunch buffet. Almost every sort was finished or almost finished. Rest was cold and/or greasy. Very rude personell. Never again.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 2

Large selection in buffet. Food quality is fair, nothing particularly amazing, but not bad either. Something you might expect in a std Chinese restaurant. Some sushi and Thai food also available. Window tables have nice people watching opprtunity as the restaurant is above ground level. Staff is not really up to their tasks.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: -1

We came on a sunday afternoon. Restaurant was almost empty. There was a buffet. Sushis looked like they had stayed there for the whole day, badly rolled. The warm food was barely warm, and very greasy. The noodles were hard, and glued like in a block. The meat dumplings had burst. The fried rice was hard and dry. The deep fried items were so dry and hard that we literally could not even cut them with a knife. The staff were barely aware of the customers, not polite or welcoming, mostly on their smartphones. Very bad place, could be a health hazard. Never again...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 1

Kohtalainen buffet. Ei huono muttei liian hyväkään. Valikoima voi olla hieman kattavampi kuin muualla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: -1

Oman tofu-annoksen seassa oli vahingossa kanaa, kaverilla oli sitkeän ja mauttoman mustekalan kaverina pakastevihannekset. Ylihintaista ja ala-arvoista. Oli virhe tulla, petetty olo. Yritin selittää tapahtunutta virhettä, en tullut ymmärretyksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 1

Useaan kertaan lounastanut beffetista ja kiinnittänyt huomiota viimeisen kuukauden aikana, miten henkilökunta erittelee eri ruokalajit tyhjennettäessä pöydistä astioita ja lautasia. Ruoan moninkertaine nkierrätysepäily kuten monessa muussakin vastaavassa. Ei enää koskaan tänne

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: 0

rento paikka, jossa yllättävän hyvät sushit (ollakseen kiinalainen - ei hifistelijöille) ja muutenkin ok kiinalainen lämmin ruoka
hyvä hinta-laatu -suhde sillä on edullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.12.2014
Arvosana: 0

Herne-maissi-porkkanaa. Pieniä pakastekatkarapuja, paistettua kananmunaa ja riisiä. Jos käyttäisin kuun lopussa viimeisiä pennosiani, tekisin ehkä tällaista ruokaa. Ravintolassa en haluaisi sitä eteeni. "Paistettua riisiä, vihanneksia ja katkarapuja" voisi olla herkullinen annos, vaikka kuvaus onkin yksinkertainen. Nyt oli menty siitä, missä aita todella on matalin.

Ruokaa riitti kyllä mukaan otettavaksi asti, eikä se tietenkään pahaa ollut, mutta jonkinlaista ammattiylpeyttä jäin kaipaamaan. Lisäilin runsaasti soijaa ja chiliä - ennen maustamista annoksesta uupui maukkaus täysin.

Kolmen jälkeen ravintola oli tyhjillään, buffet seisoi susheineen ja kevätrullineen odottamassa mättäjiä ja tarjoilijat ikävystyivät kassalla. Jäi surullinen olo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kalevankatu 23, 00100 Helsinki - Reitti
0466419332

Vaihtoehtoisia ravintoloita