Ei tietoa

East Asia Restaurant

kiinalaista, aasialaista
Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (32)

Olen käynyt tässä ravintolassa noin vuoden päivät ja kokemusta on kertynyt lähinnä kotiin viedyistä annoksista ja myös paikan päällä syödyistä. Poikkeuksetta tilaamani annokset ovat olleet hyviä tai erittäin hyviä ja annosten koot ovat runsaita. Palvelu on aina pelannut moitteettomasti ja myös nopeasti. Paikassa käy runsaasti aasialaisia matkaseurueita, jotka osaavat arvostaa hyvää aasialaista ruokaa ja toki tuskin he kävisivät jos ruoka olisi huonoa. Suosittelen paikkaa lämpimästi jos tykkää hyvästä aasialaisesta ruoasta ja mutkattomasta ravintolakokemuksesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käyty monta kertaa. Toki tämä varmaan johtuu lähinnä siitä, että kyseinen ravintola on aika lähellä.

Hinta voisi melkeinpä olla vielä hieman halvempaa. Ruoan laadun puolesta. Makumaailma on, sellainen, juuri ok tasolle yltävä.

Joskus ruoka maistuu siltä, että se on seisonut aika kauankin. Välillä saa kysyä itse jotakin annosta, mikä on loppu. Tämä nyt ei ole itselle tokikaan mikään ongelma.

Aurinkoisina päivinä aika kuuma paikka.

Buffaa pitävät aika mielivaltaisesti. Kolme kertaa on käynyt niin, että tiskillä ovat ilmoittaneet "meillä ei ole tänään buffaa" tai "Buffetti on suljettu jo tälle päivälle". Ymmärtäisin tämän, jos tulisin esim. 30 minuuttia ennen buffan sulkeutumista paikalle, mutta aina on ollut tunteja aikaa jäljellä. Ennen kuin tuonne matkaa, niin suosittelen soittamaan ja varmistamaan haluavatko pitää buffan vai ei.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2016
Arvosana: 0

Tilava paikka jonka menussa piisaa pituutta. Nyt uuden omistajan aikana paikka on muuttunut edukseen. Kannattaa kokeilla !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.01.2016
Arvosana: -1

Ruoka todella ok ja sortimentteja riittää moneen muuhun verrattuna. Ruoka on vähissä ollut kun ryhmiä samanaikaisesti kesällä mutta muuten kyllä toimii. Nyt uudet vetäjät ja suosittelen kyllä. Astioista huomautan usein itsekin, kärryillä hakevat mikä taasen ei ole paras tapa realiaikaisesti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2015
Arvosana: -1

Jos kyseisessä paikassa aikoo syödä niin suosittelen katsomaan tarkkaan mitä suuhunsa pistää. Itse löysin lasinsirun omasta ruoasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.08.2015
Arvosana: 0

Surkein kiinalainen ikinä. Buffe-pöytä oli...no en toista mitä näihin arvosteluihin on jo kirjoitettu. Kaikenlisäksi kaksi neljästä sai ruokamyrkytyksen, mikä ei sinänsä ollut ihme. Hirveätä kuraa. Kuka ihmeen röllipeikko pystyy kutsumaan suin surminkaan näitä hevosenlantasusheja edes välttäviksi. Ensimmäinen kerta varmaan kymmeneen vuoteen kun on rehellisesti v****nut yhtä paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0

Buffetlounas surkea. Suurin osa astioista tyhjiä, lisää kysyessä saimme vain tylyn vastauksen "ei ole". Mikään ei maistunut tuoreelta, vaan pitkään seisseeltä. Maksoimme reilut 8e buffetista, josta saimme riisin lisukkeeksi YHTÄ ruokaa - muut olivat loppuneet. Uutta vesikannuakaan ei pöytään tuotu, vaan joimme huoneenlämpöisestä kannusta, joka oli jäänyt edellisiltä.
Kivan näköinen paikka, siistit vessat ja paljon asiakaspaikkoja, mutta siihen kehut oikeastaan jäävätkin.
Asiakaspalvelu tylyä ja mitäänsanomatonta, kukaan ei tervehtinyt tullessamme eikä lähtiessämme. Yksi työntekijöistä kävi kovaäänistä puhelinkeskustelua viereisessä pöydässä, toinen ruokaili vieressämme jne. Asiakkaita ei huomioitu millään tavalla.
Hetkeen en ole näin huonossa buffetissa käynyt. Harmitti ja tuntui, että rahat menivät hukkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Aivan kamala paikka. Hirveän huono palvelu, ruoka kylmää, puolet annoksista loppu, friteeratut kuivakoita, noodelit pahoja, sushi kuivunutta..Buffa ihan kamala. Yleensä kaikki menee, mutta tänne en halua enää koskaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.06.2015
Arvosana: 0

Asiakaspalvelua ei saanut. Ravintola oli likainen, ja ruoka oli kylmää. Kun pyysimme lämmintä ruokaa, saimme vain mulkaisuja. Hirveä kokemus. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.06.2015
Arvosana: 0

Erikoinen paikka – sijaintiin ja asiakasmäärään nähden valtavasti tilaa ja päällisin puolin ihan asiallisen tuntuinen paikka, mutta melko nopeasti käy selväksi, että siisteyden ja asiakkaiden huomioimisen kanssa on vähän niin ja näin.

Useampi pöytä on usein jätetty siivoamatta, ympärillä pörrää pieniä kärpäsiä ja kerran sisällä oli jopa pikkulintu, jota kukaan ei viitsinyt häätää pois. Vesikannu on nähtävästi seissyt pöydässä jo pidempään.

Tällainen epämääräisyys ja välinpitämättömyys hygienian suhteen tekee paikasta epäviihtyisän ja jopa vastenmielisen, vaikka ruoka onkin periaatteessa ihan ok. Lounasbuffet pitää sisällään montaa sorttia, myös sushia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Abraham Wetterin tie 6, 00810 Helsinki - Reitti
0503376279

Vaihtoehtoisia ravintoloita