Lounas käynnissä

Sentro

modernia aasialaista
Arvosana 3.8 / 5

Aasialaisia annoksia modernilla otteella: kansainvälisiä makuja Filippiineiltä, Indonesiasta, Japanista, Koreasta ja Singaporesta.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (1)

Sentro oli vielä alkuillasta hiljainen arkipäivänä, mutta vilkastui hyvin nopeasti. Filippiiniläisjuurisen ravintolan sisustus on mukavan pelkistettyä ja modernia. Ravintola on melko pieni ja kotoisa ja siksi hyvin mielenkiintoinen. Tarpeeksi lyhyellä mutta kattavalla ruokalistalla on ihanasti merkitty kasvisvaihtoehtona saatavat ruoat erikseen, ja niitä onkin monta! Myös vegaanivaihtoehtoja löytyy useita. Vegevaihtoehdot tarjoillaan tofun tai nyhtöherneen kanssa. Jokaisen ruoan kylkeen suositellaan lisuketta (riisiä, salaattia tai kimchiä), sillä ruoka itsestään ei sisällä varsinaista hiilarinlähdettä.

Söimme alkuun tokwan, eli tofua ja munakoisoa, joka oli ihanan raikkaan makuinen! Annoksessa oli käytetty mielenkiintoisia makuja, eikä se ollut yhtään tunkkainen tai rasvainen. Otimme myös baot, jotka olivat ihania pieniä ruokahalun herättäjiä jakkihedelmällä. Valitsin pääruoaksi sizzling sisigin vegenä, joka tuli nyhtöherneen kera. Annos oli oikein sopivan kokoinen ja makuja löytyi tästäkin runsaasti. Nyhtöherne itsessään on aavistuksen tunkkainen raaka-aine, ehkä nyhtökaura olisi sopinut paremmin. Jälkiruoaksi otin senchan, jossa oli suklaakakkua matcha-jauheella. Se oli sopivan kokoinen jälkiruoka, mutta valitettavasti todella kylmä, jonka vuoksi kaikki maut eivät tulleet parhaalla tavalla esiin.

Palvelu oli erinomaista ja miljöö muutenkin viihtyisä. Sentro on ihana pieni ravintola, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2019
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Pieni Roobertinkatu 13, 00130 Helsinki - Reitti
050 522 4944
http://sentro.fi/en/

Vaihtoehtoisia ravintoloita