Avautuu 12:00

Katukeittiö Pilvi

kiinalaista, take away
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Puitteissa ei ole kovasti kehuttavaa, mutta ruoka on hyvää, vamistuu nopeasti ja sitä saa niin paljon että riitää hyvin kahdelle, ainakin mukan otettaessa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 27.08.2015
Arvosana: 0

Laatu mennyt alaspäin. Kanat mennyt kuiviksi ja noodelikin meinasi olla koppuraista. Vielä ei ole tullut ruokamyrkytyst. En käy enää toisten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.06.2015
Arvosana: 0

Ihan hyvää oli taas kerran. Ei mitään superhienoa ja kastikepohja todellakin on varmaan kaikissa sama, jota maustetaan sitten annosten mukaan. Tilasin neljä eri annosta ja kaikki maistuivat erilaisilta kuten pitikin. En ole koskaan onnistunut saamaan huonoa ruokaa enkä onneksi edes hiuksia annoksiini. Annokset ovat isot ja niistä syö ainakin naisihminen kaksi kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 0

Average/below average. Unfortunately, I cannot recommend this.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.01.2015
Arvosana: 0

Tilasin kanaa satay-kastikkeessa ja kotona kun katsoin annosta niin ei se kyllä siltä näyttänyt lainkaan. Maussakaan ei ollut mitään pähkinään viittaavaa. Annos oli joku perus sweet&sour eli joko tilaus ei mennyt perille tai sitten käsitys sataysta on jotain ihan muuta.

Ylipäänsä tuntuu että kaikki annokset maistuvat lähes samalta ja tätä tukee huomio siitä että annokset tulevat n. 5 minuutissa. Tässä ajassa ei mitään ainakaan tyhjästä kerkeäisi valmistamaan. Lienee olemassa muutama kastikepohja johon vaan heitetään sekaan sitten valmiiksi kypsennetyt liha ja kasvikset tilauksen mukaan.

Hyvä hinta/laatu-suhde, mutta tällä kertaa olin pettynyt koska ruoka ei ollut sitä mitä tilasin. Melkeinpä sama mitä listalta otat koska kaikki maistuu käytännössä samalta, hyvältä toki. Lounaan mukana tuli kasviskevätkääryle, jonka maku oli hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: 1

Aiemmin hyvät kokemukset, nytkin ruoka muuten ok mutta valkosipulikanasta löytyi pitkä harmaa hius. Vaikutti melkoisesti ruoasta nauttimiseen...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.02.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Epäystävällinen palvelu, tuntuu kuin pitäisi pyydellä anteeksi tekemäänsä tilausta ja kiireisten työntekijöiden vaivaamista. Ruoka ihan ok, vaikkakin hyvin suolaista ja taitavat vain lämmittää aiemmin tehdyt annokset.

Parempaakin kiinalaista on myyrmäen alueelta satavissa, mutta jos on kiire saada annos mukaan niin ihan ok. Paikanpäällä rappukäytävän tuulikaapissa ei viitsi ainakaan kylmällä säällä syödä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2014
Arvosana: 0

Annoskoot ovat reiluja ja niistä riittää useammaksi päiväksi. Friteeratut kanapallot ovat erinomaisia. Listalla on useita eri vaihtoehtoja miedoista tulisiin, kanasta mereneläviin. Jälkiruokien joukosta löytyy myös esimerkiksi friteerattua banaania.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.12.2013
Arvosana: 0

Kung po karvalla. Annoksesta löytyi pitkä hius eikä ole ensimmäinen kerta. Ajattelin näin kahden vuoden jälkeen että annoksesta ei löytyisi karvoja, no löytyihän sieltä!! Mausta en voi sanoa sillä annos jäi syömättä. Kaksi vuotta sitten annos maistui ihan ok, kunnes se karva löytyi. Hinta on ok, jos annoksesaa ei olisi karvoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.10.2013
Arvosana: 0

Perushyvää kiinalaista ruokaa edullisesti ja nopeasti. Listalla oli useita kasvisannoksia, joista valitsin tofua ja kasviksia chilikastikkeessa. Osa kasviksista tuoreita ja osa säilykkeitä, hieman liikaa kypsennetty. Tofua (silken) melko vähän, ei lainkaan tulisuutta. Kojun ulkopuolella käytävässä oli muutama pöytä, mutta otimme annokset mukaan. Jos sattuu sopivasti reitille, voisi käydä uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.08.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaskivuorentie 10 b, 01600 Vantaa - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita