Suljettu nyt

Pallogrilli

kotimainen mökkiympäristö
Arvosana 1.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (61)

Kävin pallogrillissä ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa, enkä ole saanut yhtä huonoa palvelua aikoihin. Tarjoilijat poissaolevia ja väsyneitä, ruokaa joutui odottamaan 40 minuuttia ja se oli liian suolaista ja lillui jossakin ihmeellisessä nesteessä. Ei tarvitse enää mennä kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 21.05.2017
Arvosana: 0

Käynnistä jo jonkun aikaa. Palvelu liukuhihna meininkiä. Pöydissä ei servettejä vaan tökerösti talouspaperirullat. Vesi koko päivän seissyttä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaaksi tilasimme päivän pannun. Makkarat olivat puoliraakoja ja lihapullien tilalla tuli kuiva jauhelihapihvi. Viereisen pöydän lounasasiakkaita hätyyteltiin lähtemään pois uusien asiakkaiden tieltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.12.2015
Arvosana: 0

Loistava pyttipannu, järkyttävän kokoinen ja oikeat komponentit löyty. Suosittelen isoon nälkään. Ilmapiiri hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Ruoka ja palvelu ihan huippua. . olen ollut lounaalla ja ala cartea syömässä. Molempina kertoina kyselin suosituksia henkilökunnalta ruuan suhteen ja molemmilla kerroilla osui ja upposi. Lounaalla söin Jätti-rapu Couscous Salaatin ( oli iso ja ruokaisa) ja ala cartessa söin metsästäjän leikkeen possusta ( kermainen sekasienikastike ja perunoiksi valkkasin valkosipulipotut :))... tulen varmasti vielä kolmannenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Valitettavasti Pallogrillin annos oli surkein syömäni lounas vuosiin ja olen kuitenkin syönyt paljon esim. Unicafessa. Sekä ruoassa että henkilökunnan asenteessa olisi ollut todella paljon parantamisen varaa. Kokemus oli niin huono, että tämä ensimmäinen kerta saa jäädä myös viimeikseksi tässä ravintolassa.

Ainoat plussat siitä, että lounasta sai vielä, vaikka kello oli melkein 15 ja siitä, että ruoka tuli nopeasti. Oikeastaan mistään muusta plussaa ei sitten voikaan antaa. Meille ei tuotu vettä, vaan sitä piti erikseen pyytää. Muutenkaan tarjoilija ei kertonut mitään lounaasta (kuuluko salaattia, leipää, kahvia ja jos kuuluu, niin mistä ne saa). Syömäni 10 € kana-pekonipasta tuli parmesanilla, vaikka erikseen pyysin ilman sitä (tarjoilija tarjoutui kyllä tympeällä naamalla vaihtamaan annoksen, mutta päätin siirtää juustot vain sivuun). Pekonia ei pastasta löytänyt ja jokainen komponentti oli mauton. Kana oli kuivaa ja porkkanant vetisiä. Lisäksi annoksessa oli herneenpalkoja, jotka olivat todella sitkeitä. Rehellisesti sanottuna vaikutti siltä, että annokseen oli heitetty tuoreiden herneiden palot, sillä sokeriherne ei ole niin sitkeää ja säikeistä, kun tämän annokset herneet. Seuralaisen hernekeitto jätti myös toivomisen varaa (hän ihmetteli ääneen, miten niin yksinkertainen ruoka onnistutaan pilaamaan). Jälkkäriksi ostettu rikkaat ritarit oli ok, toki pullan olisi toivonut olevan lämmintä, kun annos tuodaan pöytään.

Henkilökunnalla tuntui olevan lähinnä kiire päästä yhdessä ulos tupakalle lounasajan päätyttyä. Kun jälkiruoka tuotiin, ei tarjoilija vaivautunut kysymään mitään ruoan maistuvuudesta, vaikka ruokaa oli lautasilla. Naapuripöydältä tarjoilija kuitenkin kysyi, maistuiko. Ehkäpä heillä oli tyhjät lautaset, jolloin todennäköisesti saa mukavan vastauksen, että maistui. Kun lähtiessä annoin palautetta, katselivat tarjoilija ja toinen kokeista minua lähinnä hämmästyneinä.

En suosittelisi paikkaa kenellekään tämän käynnin perusteella ja ihmettelen suuresti, miten tällä tasolla ravintola on edes pystyssä (etenkin, kun puitteetkaat eivät olleet mitenkään kummoiset, vaan ravintolan sisustus oli lähinnä kulahtanut)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Tilasin kukkoa viinissä. Tätini tilasi maksaa muusilla. Maistoin hänen muusiaan, oli suolatonta, liikaa voita. Oma annokseni lillui mustanruskean öljyisen/soijalitkussa, johon oli nyrkin kokoisia kanapaloja luineen rustoineen tungettu, jotka tarttui kurkkuuni kiinni. Viime kertakin oli pettymys kun tilasin lihapullapastaa ja ystäväni 18euron häränpihvi, joka oli kuivaa ja hankala syödä. Sitä aiemmin tilasin kampelaa ja muusia, suoraan pakasteaineksilla, kastike mitäänsanomaton. Taso on todella laskenut ja ihmettelen, jos paikka pyörii vielä tällä ruokahävikillä pitkään. T. Konalasta kajahtaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

En tule enää ikinä menemään lounaalle kyseiseen paikkaan enkä suosittele pahemmalle vihamiehellenikään. Tilasin Wieninleikkeen muusilla lounas listalta 13€.Pihvi oli kuin kengän
pohja,muussi kokkareista ja mautonta.Yrittäjällä
ei ole näköjään haluja pyörittää lounas paikkaa,eikä palvella asiakkaita.Lounasta tuotaessa ei edes vettä kuin pyydettäessä.Yrittäjänä ottaisin pikaisesti huomioon laadun kehittämisen.Oikea hinta leikkeestä leikkeestä,muussista,palvelusta on tuskin 2€.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: 0

Kävinpä illalla 8. 1. syömässä Pallogrillissä. Suosituksenä oli Broilerin rintafilettä ja mausteriisiä.(maukasta oli)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2015
Arvosana: 0

Olimme syömässä puolison kanssa ravintola pallogrillissä. Tilasimme aivan ylihintaiset hampurilaisannokset. Oisimme ottaneet ruokajuomaksi kylmät isot oluet, mutta saimmekin huoneenläpimät pienet oluet.

Samalla kun odotimme ruokia, niin tarjoilija rupesi imuroimaan suoraan meidän vieressä. Kun ruoat saapuivat, niin sama tarjoilija siirtyi luuttuamaa lattioita jollain myrkyllä, jonka haju täytti koko tilan ja vei ruokahalun mennessään.
Toisaalta ruokahalu oli jo mennyt, kun katsoi tuota 16e annosta... Halvat ranskalaiset otettu pussista ja silti jätetty puolikypsiksi/-lämpimiksi... hampurilainen oli kuiva, kun majoneesiakaan ei tuntunut löytyvät etsimälläkään; samoin sämpylä oli valju mikron läpi mennyt kaupan pulla.

Kaupan päälle ravintola vielä näyttää ala-arvoiselta...

En suosittele kenellekään!!! Ei ikinä enää tänne ylihintaiseen ja ala-arvoiseen paikkaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki - Reitti
http://www.ravintolapallogrilli.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita