Suljettu nyt

Skøgul

Pohjoismainen ravintola
Arvosana 3.8 / 5

Skøgul uudistui !


Uuden isäntäparin luotsaama Skøgul tarjoaa laadukkaista lähiraaka-aineista valmistettua, pohjoismaista husmanskostia.

Marraskuun alusta lähtien ravintolaa luotsaavat Marja ja Patrick Karlsson. Pariskunnalla on vankka osaaminen laaturavintoloiden maailmasta. Viimeksi he ovat isännöineet vuosien ajan Fiskarsin suosittua Wärdshusia eli Wärssyä, joka tunnetaan ennen kaikkea laadukkaiden lähiraaka-aineiden käytöstä ja modernilla tavalla toteutetuista, perinteikkään pohjoismaisista mauista.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Illallisella extempore perjantai-iltana. Menimme aika myöhään ja suuri osa asiakkaista oli jo illallisen loppupuolella. Ensimmäisenä vastaan iski akustiikka, eli ravintolan salissa on aika kova hälinä ja katossa ei ole akustiikkalevyjä. Ei oikein meinannut saada seuralaisen puheesta selvää.

Tarjoilija järjesti meille pöydän, mutta unohti sitten meidät vaikka oltiinkin ns. suoraan nenän alla baaritiskin edessä missä hän päivysti parin metrin päässä. Kävin pyytämässä lopulta listan ja juotavaa.

No sitten alkoi tapahtumaan. Ruokalista oli kompakti ja viinit valittu siihen.

Listalta löytyi maa-artisokka keittoa ja Kasvisrisottoa ja seuralainen otti juustolautasen alkuun ja päivän kalan, joka oli nieriää.

Keitto oli tosi hyvää, ja mietin lusikoidessani, että mitähän spesiaalia tässä oikein on. Kokki tuli kyselemään mitenkä maistui ja hän kertoi että oli hauduttanut sipulit aivan nesteeksi ja siitä puristanut pureen keittoon raidoiksi. Täydet pisteet multa. Risotossa oli maut huolella valittu myös.
Seuralaisen juustolautanen oli suuri. Ja Nieriä oikein onnistunut. Palvelussa ja miljöössä vielä uuden ravintolan kankeutta vähän, mutta jatkoon, ruoka oli hyvää!     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 27.11.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Välimerenkatu 14 A, 00220 Helsinki - Reitti
+358 50 346 0206
https://skogul.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita