Küche geöffnet

Ravintola Old Sophie

Note 2.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (63)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Noniin, uudet omistajat joten aika uuden arvotuksen.

Intialainen väki ottanut yli. Liekö itse omistaja kun makoili valkeaan pukeutuneena terden sisäänkäynnin pielessä Sunnuntaisena iltapäivänä.

Noh, jokatapauksessa kanacurry testiin. Annoksen tulo kestää kyllä kauemmin kun näissä nepsu/intia meiningin ruokalaoissa noin yleensä. Mielestäni ihan hyväkin asia, kaikki ei siis tule vaan lämmityksen kautta pöytään.

Ja kyllä, sanoisin että tätä kannattikin odottaa. Oikein kelvollinen ateria kyseessä, etenkin kun ottaa huomioon kilpailukykyisen hintatason voidaan todeta omistajanvaihdon olleen askel oikeaan suuntaan tämän ravintolan kohdalla.

Niijuu, ja miinukset terassipöydissä haisevista stögiksistä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 05.08.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Annoimme pitkästä aikaa Sohvin ruualle taas mahdollisuuden, vanhoista pettymyksistä alkoi ollakin jo aikaa. Uuden omistajan myötä ruokalistalle on tullut perinteisten annosten ja pizzojen lisäksi myös intialaista ruokaa ja päädymme tilaamaan sitä. Palak paneer ja chicken masala annoksemme olivat molemmat oikein kelpoa intialaisruokaa! Palvelukin oli ystävällistä, mikä ei todellakaan ole aiemmin ollut itsestäänselvyys tässä paikassa. Kivaa että tänne voi taas tulla syömään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.06.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.06.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Kyseessä oli bufetillallinen. Salaattina silputtua kiinankaalia, tomaatti ja kurkkupaloja, mustia väjättyjä oliiveja, marinoituja herkkusieniä, raastettua porkkanaa majoneesin kera, muistaakseni vielä kukka-ja parsakaalipaloja ja ananasta. Lämpimänä ruokana broileripaloja kookoscurrykastikeessa ja burgundinpataa kumiperunoiden ja riisin kera. Kasvisvaihtoehtona kasvisvokki, jossa enemmistön muodostivat köysät nuudelit. Lounaala todennäköisesti sama kattaus. En tiedä hintaa, mutta kymppi on liikaa tällaisesta. Illallispöydän hinta, 18 € on silkka ryöstö! Aivan kelvotonta!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 18€ Hinzugefügt: 12.11.2015
Note 0

Ennen tämä oli hyvä paikka. En tiedä onko kokki vaihtunut vai mitä, mutta nykyisin ruoka on täysin mautonta. Parisen vuotta sitten kävin syömässä Kiovan kana -annoksen useaampaankin kertaa. Sitten se hävisi listalta. Kesän aikana kävin paikassa kolme kertaa. Lohikeitto oli ihan jees, täytti vatsan, mutta ei juurikaan ihmeelliseltä maistunu. Lapin leikkeen punaviinikastike täysin mautonta. Härkää talon tapaa annokseen sai makua ainoastaan suolaa lisäämällä. Henkilökunta sen sijaan oli ystävällistä ja kohteliasta. Ruoka oli kaiken kaikkiaan ylihintaista mössöä. Halvempaa ja parempaa ruokaa saa lähistöllä olevasta Käpygrillistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.11.2015
Note 0

Loistava salaattipöytä, etenkin kikherne-salaatti todella maistuva.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.09.2015
Note 0

Lohipasta-annos oli iso, mutta mauton ja pasta reilusti ylikypsää. Muiden seurueen jäsenten annokset tosin parempia ja omassanikin lohi oli ok, joten olen valmis antamaan Sohville vielä mahdollisuuden. Mutta kun tämä on jo toinen lyttäävä arvio tuosta pasta-annoksesta, niin kannattaisi varmaan uudistaa sitä kunnolla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 13.06.2015
Note 0

Palvelu oli todella töykeää, tuli tunne miksi tuli tänne. Ennen ruoka ja palvelu todella hyvää, kunnon lähiöravintola aiemmin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 18.04.2015
Note 0

Lohipasta rasvaista syömäkelvotonta mössöä. Naudanlihapihvi kypsää, vaikka tilattu mediumina. Ainoa maku tuli kastikkeesta, jota oli todella paljon ja joka oli oudon paksua puuroa. Paistin perunat rasvaisia. Palvelu oli tylyä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 08.03.2015
Note 0

Kulmilla kun on vain kaksi iltaruokapaikkaa, Käpygrilli ja Sohvi, niin aika ajoin tulee molemmissa käytyä. Ja aika ajoin tulee harmiteltua, että miksi toinen paikoista ei tsemppaisi keittiössä edes hitusen, olisi helppo nimittäin erottua tästä kaksikosta ja kahmia Käpylän keskituloiset syömään useammankin kerran viikossa.

Old Sophien suurin virhe ei ole kuitenkaan kehno keittiö, vaan on portsari: miksi ihmeessä maksan viisi euroa pariskunnalta eteispalvelusta, kun sen rotsin osaisin jättää itsekin naulakkoon. Aika usein ollaan oltu viikonloppuiltana melkeinpä ainoat asiakkaat, sinänsä oikein ystävällisen portsarin ja kasarijytää luukuttavan mummodeejiin lisäksi.

Mutta ihan turhan usein tulee mentyä Käpygrilliin vain sen takia, että Sohvin turhalta tuntuva narikkamaksu ei hirveästi houkuttele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 02.01.2015
Note 1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Koskelantie 9, 00610 Helsinki - Route
(09) 793 864
http://www.oldsophie.fi/

Options