Closed now

Ravintola 91.1 Kumpulantie

Note 2.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (42)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tämä on rekkastoppi keskellä kaupunkia. Ruokaa on ja paljon, mutta vähän on makumaailma enemmän perinteistä huoltoasema mättöä, kuin gourmetia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 26.06.2017
Note 0

Tämä on täyden kympin mesta, jos nimittäin pitää rekkamiesannoksista: Lihaa, lisää lihaa ja vielä lisää lihaa. Tämän kun perjantaina vetää, niin vasta maanantaina tarvitsee tankata seuraavan kerran! Ykköslounasmesta Pasila-Vallila akselilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.05.2016
Note 0

Perusmättöä ja paaljon,, ihmetyttäää juomarajoitus sillä luulisi että kola on halvempaa kuin esim. liha, jota saa vetää surutta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.10.2015
Note 0

Hirveästi eri vaihtoehtoja, mutta kaikki aika perus pakastemättöä. Ihan ok jos tekee mieli mässäillä, mutta ei mitään makujen harmoniaa ole ollut kertaakaan. Plussaa että limu kuuluu hintaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.08.2015
Note 1

Mistäköhän sitä edes alottaisi.
Aikaisemmin tuli käytyä täällä kerran kahdessa viikossa lounaalla, mutta nyt en pysty edes ajattelemaan asiaa.

Ruoan laatu ja sen toteutuksen tekninen taso ovat niin heikkoja että en ymmärrä miksi täällä on aina kuitenkin ihmisiä syömässä. Esimerkiksi eiliset lihapullat: päältä aivan karrelle palaneita ja sisältä raakaa lihamassaa. Vinkkinä keittiöön: jos teette noin isoja pullia niin nopea paisto kuumalla pannulla ei riitä. Ranskalaiset SEKÄ lohkoperunat olivat aivan raakoja. Kana oli aivan ylikypsää. Kaikki tuntui ja maistui todella halvalta einesruoalta. Salaattipöytäkin on todella heikkotasoinen.

Propsit siitä että lasillinen limua kuuluu hintaan, ja ehkä pieni plussa siitä että ruokavalikoima on aina runsas ja lihapainotteinen. Mutta ruoan tason ja kypsyysasteiden ongelmien rinnalla nämä plussat ovat käytännössä turhia.

Kiitos mutta ei kiitos.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.05.2015
Note 1

Ravintoloitsija väitti raaka-aineita tuoreiksi. Sisäpiiri kertoo, että omistaja käy ostamassa viimeisiään vetelevät tarjouslihat ja pakastaa pussissa vaihtaen viimeinen käyttöpäivä -päivämäärän huomattavasti tuoreemmaksi. Itselläni on aina mennyt vatsa sekaisin paikan ruoista - kotona käytän runsaasti mausteita, joten siitä ei ole kyse -, joten pelkkää entisen työntekijän mustamaalaamista tekstini ei ole.

Paikan konsepti on muuttunut, sillä työympäristö on ollut kaikkea muuta paitsi inhimillinen työntekijöilleen ja harjoittelijoiden työolot eivät kestä päivänvaloa. Ei mikään ihme, että osaavia tekijöitä on lähtenyt lätkimään.

Jos kantti ja vatsa kestävät syödä arveluttavan vanhaa lihaa, niin mikäs siinä, Itse kierrän niin kaukaa kuin olla ja voi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.03.2015
Note -1

Paikan yleisvaikutelma antaa samalla kuvan ruoasta. Heikko salaattipöytä ei ole linjassa pääruoan vaihtoehtojen runsauden kanssa. Ruoat ehkä kotiruokatyyppistä, välillä liiankin paistettua. Ongelmana epätasalaatuisuus. Välillä oikein hyvää mättöä, välillä syömäkelvotonta. Paikan kuha yleensä erinomaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 02.03.2015
Note 0

Vähän nuhruinen paikka, kolkko, samoin safkassa hieman säätämistä. Tarjonta riittävä, suorastaan ylenpalttinen. Ihmetyttää juomarajoitus, luulisi että on halvempaa antaa jengin täyttää itsensä juomalla kuin syömällä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.02.2015
Note 0

Rasvainen, karrelle poltettu ruoka. Tyly palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 28.01.2015
Note 0

Taksimestatyyppinen eli reilut annokset eikä hinta todellakaan hirvitä. Useimmiten hyvänmakuista ja laaja lounaslista. Hyvää huulenheittoa henkilökunnalta. Käynyt sekä täällä että Pasilassa jo 25v joka kertonee itsessään jotain.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.01.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Kumpulantie 7, 00520 Helsinki - Route
(09) 146 1427
http://www.kolumbus.fi/hasan/kumpula/ravintola911.htm

Options