Opens at 11:30

Ravintola Loiste

restaurant
Rating 2.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (112)

Pettymys. Ravintolan sijaintihan on upea: se sijaitsee 10-kerroksessa naapurikortteileiden kattojen yläpuolella. Se lisää odotuksia ravintolaa kohtaan.

Salaattibuffet näytti surkealta. Tarjolla oli aneemista amerikansalaattia ja puoliraaoilta näyttäviä tomaatteja, makaronisalaattia ja lähes tyhjiä kippoja jotain, mistä ei saanut enää selvää.

Pääruokana tarjoiltu lohi näytti heti pöytään tuotaessa pahalta. Annos oli mitättämän pieni, ja lohi sekä muutama hasselpähkinä oli paistettu pilalle. Lohi oli myös liian suolaista ja ruoka maistui raskaalta ja rasvaiselta.

Tarjoilu oli ystävällistä ja kohteliasta mutta luonasravintolassa palvelu voisi olla nopeampaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 14.11.2017
Rating: 0

Erittäin ystävällistä ja nopeaa palvelua. Ruoka oli maukasta ja hinta kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2016
Rating: 0

Hidas palvelu, pienet annokset. Ruokaa sai odottaa lähes tunnin samoin kun laskua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 15.02.2016
Rating: 0

Hyvä ruoka, mutta epävarma ja epäonnistuva tarjoilu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 30.01.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hirveää sähläystä. Menimme syömään isolla porukalla. Olimme varanneet pöydän 9lle mutta meitä tulikin kymmenen. Tarjoilija sai tämän vaikuttamaan ongelmalta - ravintola oli kuitenkin puoliksi tyhjillään, joten tilanpuutteesta ei ollut kyse. Kaikki oli hankalaa tilausten tekemisestä maksamiseen. Annokset olivat todella pieniä ja ylihinnoiteltu. Meitä palvellut tarjoilija oli joko harjoittelija tai sitten ei handlannut isoa porukkaa - ihmetytti tosiaan miksi oli laitettu kokemattomin palvelemaan isoa kööriä. Eipä tarvitse käydä toiste, nyt kun valokuvat terdeltä on käyty nappaamassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 17.01.2016
Rating: 0

illalla ravintolaan saapuessa sai odottaa kauan että ohjattaisi pöytään. Eikö tämän tasoissa ravintolassa ole hovia ollenkaan, kun tarjoilijat ohjasivat pöytään? Ravintolassa ei sillä hetkellä tosin ollut paljon asiakkaita ja jouduimme kuitenkin odottomaan ohjausta aika kauan. Ruoka oli keskin kertaista, pienet annokset ja hinnat todella korkeat. Näköala on ehdoton, mutta palvelun hitaudella, ruoka versus hinta ei kyllä toista kertaa tuo meitä takasin tähän ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Hieno miljöö, hyvää ruokaa, mukava palvelu. Olen käynyt kahdesti, kummallakin kerralla isossa seurueessa. Lohikeitto todella hyvää. Meillä ystävällinen ulkomaalaistaustainen tarjoilija, nauroi paljon ja tiputteli lusikoita. Pidettiin kovasti. Mietittiin muuten, kun viereemme tuli hienosti pukeutunut nuori pariskunta, heidät istutettiin keskelle käytävää, joka ihmetytti, sillä ikkunapaikoilla oli hyvin tilaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Alkupalana ollut chevice oli hyvä. muuten ruoka olii tylsää, Tällä hinnalla pitäis saada enemmän, 10 v, tyttö oli tosi pettynyt lasten annokseen, joka oli tosi aneeminen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 16.09.2015
Rating: 0

Hieno miljöö mutta todella hidasta ja epäpätevää palvelua. Ravintola oli klo 14 jälkeen saapuessa aivan tyhjä mutta silti alkuruokia odotettiin reilu tunti ja pääruokia samanmoinen. Tarjoilija tuntui olevan aivan hukassa ja kaikesta piti käydä erikseen kysymässä, sen lisäksi niin ruoka kuin juomatilauksia meni väärin. Ruoka oli ok mutta annokset pienehköt vaikka niillä hinnoilla olisi odottanut jotain parempaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 09.07.2015
Rating: 0

Palvelu ystävällistä, odotusaika ei mitenkään kohtuuttoman pitkä, tilauksesta n. 20 minuuttia ja annokset pöydässä. Ravintola noin puolillaan asiakkaita. Pöytiin ohjausta joutui hetkenaikaa odottelemaan - hovimestari olisi paikallaan. Ruoka hyvää - annoskoko ehkä pienehkö todella nälkäiselle. Tosin näissä paikoissa tarkoituksena on syödä ns. pitkän kaavan mukaan eli alku-, pää-, ja jälkiruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 08.07.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Kaivokatu 3 A, 00100 Helsinki - Route
(09) 4337 6315
http://www.ravintolaloiste.fi