Opens at 11:00

Nanking

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (8)

Illan viimeinen asiakas, mutta sain silti mukavaa palvelua. Olin yksin liikkeellä, ravintola oli käytännössä tyhjä (kello oli paljon) ja tilasin paistettua riisiä. Ruoka oli ihan normaalin hyvää kiinalaista, ja sisustu hieno. Kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.05.2019
Betyg: 0

Erittäin hyvää ruokaa ja palvelu oli ystävällistä. Annokset ovat hyvän kokoisia isoonkin nälkään! Taustamusiikki on kaunista. Käyty samassa ravintolassa kymmenen vuoden ajan ja taso on aina ollut erittäin hyvä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihan kiva.
Ruoka on hyvää, mutta perus-riisi-liha-soija-mikä-lie-sekoituksesta ei pitäisi veloittaa 15 € per annos, vaikka iso ja maukas onkin. Take-away-tarjous (-30%) on sekava, kun listaan on jo merkitty "alennetut" hinnat.
Kunnon nettisivut pystyyn ja hinnat alas niin paikka on jo Helsingin parhaita kiinalaisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.12.2017
Betyg: 0

Sattumalta sisään. Ulkoa päin Nanking on kuin ihan pikkuinen kahden ikkunan kivijalkakiinalainen, mutta sisäpuolella tila avartuu kätkien yllättävän paljonkin asiakkaita. Asiakaskunta vaikutti lähitalojen asukkailta, jotka olivat halunneet luistaa ruoanlaitosta. Ns. toinen kotimainen kaikui useasta suunnasta.

Palvelu oli ystävällistä, joskin kommunikoimme sekaisin suomeksi ja englanniksi. Hintataso oli hyvä (huom. sijainti), ja take awayna olisi saanut mukavan alennuksen. Annoksen päättäminen oli haastavaa. Yleensä siinä tilanteessa päädyn johonkin kasvislistalta, mutta etenkin sieniä inhoavana valikoima oli suppea. Otin siis vaihtelunnälkääni Nanking Specialin, "neljä pientä annosta".

Seurueesta toinenkin otti saman, joten saimme jakaa vadit. Ainakaan tässä tilanteessa annoksia ei voinut kutsua ihan pieniksi suupaloiksi. Friteeratut katkaravut sekä samanmoinen possu upposivat makoisasti hapanimeläkastikkeen kera. Currykanassa oli jopa potkua, mistä plussaa, vaikkakaan emme saaneet vatia tyhjäksi. Naudan kanssa oli bambua ja muuta eksotiikkaa, pisteet siitä. Lihan suutuntuma ruskean kastikkeen (kuulemma Chop Suey) seassa ei kuitenkaan ollut omaan makuuni miellyttävin. Itse nauta oli kuitenkin selvästi mureaa ja hyvin tehty. Riisi sai pöydässämme kehuja.

Asiallinen paikka ja laatutietoisen väen suosima, mutta ei minun uusi kantakiinalaiseni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.01.2017
Betyg: 0

Kelvollinen kung po. Jämien mukaan ottaminen maksaa 1€ lisää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.08.2016
Betyg: 0

Hyvä<!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 21.06.2016
Betyg: 0

Palvelu hyvää. Vettä tuli lasiin sitä tahtia, että kusella joutui käymään viisi päivää putkeen. Siisti mesta. Kasvissafkana sienet osterikastikkeessa oli vähän omituinen ratkaisu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.05.2016
Betyg: 0

Paikan omistaja on vaihtunut ja samoin aiemmat eat. fi sivut. Kadonneiden kommenttien myötä katosi kyllä iso osa Helsingin ruokahistoriaa, koska ei mikään paikka ole saanut yhtä pitkiä ja yksityiskohtaisia kertomuksia siitä kuinka herkullista ruokaa tarjoava ravintolan omistaja on "hieman" kohdellut asiakkaita kaltoin. :)
Nyt asiat ovat toisin ja palvelu on vihdoin ruoan tasolla. Eli korkealla. Suosikkeja sekä lounas että - a la carte - listalla on edelleen legendaarinen curry-kana, satay kana/tofu sekä kantonin kana.
Ihastuttava paikka ja herkullinen ruoka , eikun nauttimaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 27.04.2016
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Kalevankatu 28, 00100 Helsingfors - Route
(09)6940338

Options