Berberi

122 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (119)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Dragon Glory

Hyvän hinta-laatu -suhteen kiinalaista. Currykana maistuu aina, ei tulinen mutta löytyy kuitenkin pientä potkua!

Käyn täällä aina ohi mennessä, ruuan saa nopeasti mukaansa ja kyllähän annoksen voi paikan päälläkin vetäistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.06.2016
Betyg: 0

Restaurant: Dynasty kinesiskt

Alkupalaksi tilattu kevätkääryle oli osin jäinen sisältä. Kolme pientä ateriaa sisälsi sitkasta härkää, friteerattua kanaa ja tavallisen makuista currykanaa. Harmillisen huono kokonaisuus. Sen sijaan puolitulinen annos tofua ja kasviksia maistui paremmin. Aiemmin testattu viikonlopun 11 euron buffet oli pieni pettymys. Thaimaalaisia vaihtoehtoja oli tasan yksi, joka oli nimetty osuvasti: Thaimaalainen ruoka. Sushi oli parempaa kuin odotin, kinkkiruoat korkeintaan keskitasoa. Laarit kumisivat tyhjyyttään, täydennys ei toiminut. Ystävällinen henkilökunta, aivan kuten lähes kaikissa muissakin kaupungin kiinalaisissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 26.01.2010
Betyg: 4

Restaurant: Subway Lönnrotinkatu

Kalliita leipiä, mutta taattua Subway-laatua. Tarvitseeko todella kaikkia mäkkejä, kotipitsoja ja subeja eriksee eat.fi:n merkitä? Kaikki melko samanlaisia..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 30.05.2009
Betyg: 2

Restaurant: Kasakka rysk restaurang

Olen käynyt Kasakassa useamman kerran muutaman viime vuoden aikana. Palvelu on aina ollut ystävällistä, enkä ole joutunut odottamaan ruoan saapumista kohtuuttoman kauaa. Pääsääntöisesti olen ollut myös tyytyväinen saamiini annoksiin. Ravintolan sisustus on miellyttävällä tavalla "kulahtanut". Halutessaan pääsee ruokailemaan verhon taakse pieneen "loosiin", jossa ujoimmatkin voivat nauttia venäläistä kuohuviiniä tarjoiltuna Möetin laseista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 11.07.2011
Betyg: 3

Restaurant: Pizza Express Töölö pizza

Minulle ruoka toimitettiin luvattua nopeammin ja smetanapizza vieläpä maistui yllättävän hyvältä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 25.11.2008
Betyg: 1

Restaurant: Korea House

Lounaaksi valittu Dak bulgogin mieto versio (paistettua kanaa, makeahko marinadi ja friteerattua kalaa+ riisiä) oli oikein maukas annos. Nuoret tarjoilijat ovat ylenpalttisen ystävällisiä ja paikassa tuntuu aina olevan ravintolan kotikonnuilta tulleita turisteja, mikä lienee hyvä merkki. Joskus summassa á la carte -listalta tilatessa olen ollut hieman pettynyt annokseeni, mutta syynä on tainnut olla tottumattomuuteni korealaiseen ruokakulttuuriin eikä puutteet keittiöhenkilökunnan taidoissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 15.07.2011
Betyg: 2

Restaurant: Amarillo Mikonkatu

Listan ruoka perusmättöä, eipä paljon eroa muiden s-ketjujen ruoasta. . Mikäli vaihdat burgeriannoksen ranskalaiset salaattiin, saat huikeat 2 viipaletta kurkkua ja tomaattia, sekä hieman punasipulia sen normi burgerisalaatin lisäksi. Iso III on tosiaan iso ja kylmä. Vaatimattomista ruokailukokemuksista huolimatta täällä tulee aina välillä käytyä. Ainakin tietää mitä saa kun aterioi Amarillossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 01.02.2010
Betyg: 4

Restaurant: Kiasma Café

Ravintolan kalustuksesta tulee todellakin mieleen koulun ruokala, salia ei voi kuvailla mitenkään erityisen viihtyisäksi. Terassin puolella on aurinkoista ja yleensä myös tilaa, suosittelenkin ruokailemaan siellä sään salliessa. Delibuffet oli mielestäni ok lounaskokemus, joskin hieman yläkanttiin hinnoiteltu (10,50 e). Jotain buffetin tarjonnasta jäi puuttumaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 09.07.2011
Betyg: 0

Restaurant: McDonald's Kamppi

Pysyväistarjouksena mäkkärillä on edullinen juustohampurilainen, joka ei valitettavasti ole myynnissä yöaikaan. Eurolla saat pienen sämpylän, jonka välissä on cheddar-juustoa, ketsuppia, sinappia, jauhettu naudanlihapihvi, 1 suolakurkkuviipale, kuivaa sipulia ja grillimaustetta. Välipalaksi "juustiksia" voi muutaman napata, mutta isompaan nälkään tarvitaan tuhdimpi annos. "Ravintola" on suosittu ja tiskille joutuu yleensä jonottamaan. Ruoan saa kuitenkin tarjottimelleen heti maksun jälkeen lähes aina. Joskus tilauksen valmistuminen kestää, ja tällöin vaarana on asiakkaan unohtaminen kokonaan. Henkilökunnan vaihtuvuus tuntuu paikassa olevan suurta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 1€ Tillagt: 23.03.2010
Betyg: 5

Restaurant: Fransmanni Kluuvikatu

Klassikoksi mainostettu Provencen kana oli kohtuullisen hyvää. Oikeasta takkatulesta plussaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 28.01.2008
Betyg: -2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites