Opens at 11:00

Memphis Kamppi

Betyg 2.4 / 5

Recensioner (132)

Listalta löytyi monta vegaani vaihtoehtoa, päädyin kvinoa burgeriin bataattiranskalaisten kanssa. Burgeri oli suuri pettymys, kansi ja pohja niin kuivia, ettei veitsi meinannut toimia ja pihvit tosi kuivia. Kastiketta oli tosi vähän ja yksi salaatinlehti ja tomaatti pohjalla, eikätkä kasviskuutiot pelastaneet kuivaa suutuntumaa. Yritin pelastaa ketsupilla. Bataattiranskalaiset olivat onneksi tosi hyviä. Tarjoilja kyllä palautetta lopuksi antaessani sanoi, että harmi kun en hakenut kastiketta lisää, olisi voinut niinkin kyllä tehdä, mutta en usko että pelkästään tämä olisi burgeria pelastanut sen verran kuivia olivat muut ainesosat. Palvelu oli onneksi hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 24.03.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Avocado Burger oli hyvä ja yllätti positiivisesti. Briossämpylä, mehevä pihvi ja reilusti maukasta avocadomössöä. Viini sopi hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 27.12.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ruoka ei ole kovin erikoista, perus S-ryhmä -burgeripaikka. Memphis on kuitenkin illanviettopaikkana ihan jees, tullut käytyä monta kertaa. S-ryhmän asiakasomistaja skumppa on hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.11.2016
Betyg: -1

Tilasin kana halloumi -aterian( CHICKEN HALLOUMI 19,50 €
Broilerinfileetä, halloumijuustoa, pariloituja kasviksia, paahdettuja kikherneitä, gauchakastiketta ja bataattiranskalaisia), mutta kanan tilalle tilasin lohta. Ruoka tuli eteeni - todella pieni lohen palanen ja muutama kasvispalanen, sen sijaan lautasen täytti oikein runsas bataattiranskalainen-annos. Paahdetut kikherneet olivat annoksen pohjalla - 5 kappaletta. VIISI KAPPALETTA!!! Are you kidding me!??! Todella kovia ja syömäkelvottomia. Halloumijuustoa oli kaksi palaa, mikä ok, verrattuna kasvisten määrään. Todella ala-arvoista tarjota maksavalle asiakkaalle jonkun toisen asiakkaan jäänyttä ruokaa?? (jätettä), en voi muuta syytä tähän keksiä. En enää koskaan, en koskaan, mene kyseiseen ravintolaan. Annoin annoksesta palautetta. Tarjoilija mukava ja tarjosi jälkkäriä hyvitykseksi, mitä ei nyt tehnyt mieli kun nimenomaan ruokaa tulin syömään. Pohdinkin usein, miksi, oi miksi, kotona on niin paljon mukavampaa syödä - tässä tulikin vastaus. Maku. Ruoka-annos. Kohtuullisuus. Hinta. Syitä on paljon. Miksi kokit eivät tarjoa maksavalle asiakkaalle kunnon ruokaa, sitä ruokaa mitä lupaavat listassa?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 12.11.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.06.2016
Betyg: 0

Kävin syömässä lasteni ja ystävättäreni kanssa. Ystäväni otti kahvin ja kakun, kahvi oli tosi kylmää ja hän sai sitten vaihtamalla tuoreen, tosin kesti todella kauan. Lapsille otin ranskikset puoliksi, tarjoilija toi vaan yhdelle lautasen ja ketsupin. Taas jouduttiin pyytämään uudelleen. Minun kanaceasar -leipä oli todella kitkerän makuinen. Otin lapsille vielä vanilja -ja mansikkajäätelöt, kummallakin jäi syömättä kun olivat jotain erikoisjuttuja. Jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi ruokailu täällä. Palvelu nihkeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.04.2016
Betyg: 0

Nopea toimitus pöytään. Ei niin kiireettömällä aikataululla toteutettu ruokailu ennen elokuviin menoa.
Ruoaksi valikoituu lohta, marinoituja jokirapuja, kesäkurpitsaa, choronkastiketta ja bataattiranskalaisia sisältävä vaihtoehto. On hyvää, lohessa kivasti makuja ja lisukkeetkaan eivät ole huonoja.

Ennakko-odotus palvelusta oli se että voi olla hidasta kuulopuheitten perusteella. Aluksi näyttikin ettei tarjoilijaa tule vaikkei kovin paljon asiakkaita ollutkaan. Mutta kun tilaus tehtiin tuli ruoka nopeasti pöytään. Ihan ystävällistä palvelua myös. Itse tilana Kampin Memphis jotenkin valju, toki ikkunapöydistä on näkymät Narinkkatorin vilinään.

Hinnallisesti ei nyt kalleimpiakaan mitä on tullut vastaan tällaisissa aterioissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 24.03.2016
Betyg: 0

Kvinoapihvi oli vähän kuivaa, bataattiranskalaiset sen sijaan olivat maukkaita. Erikoisruokavaliot on hyvin huomioitu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 14.03.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ihan OK -bögö 15 euyron hintaiseksi. Palvelu ihan jees, ei kehuttavaa eikä moitittavaa, perustasoa. Tunnelma mukavan hiljaine keskiviikkoiltana. Ranut olisi voinut olla hetken lisää frittauksessa, mutta muuten tosiaan ihan sellanen perinteinen keskiverto-meininki.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 04.02.2016
Betyg: 0

Ruoka on aika . . noh, ei erikoista. Ruokalista hampurilaispainotteinen. Joissain ruoka-annoksissa minimaalisen kokoinen dippi mukana. Lähes aina bataattiranskalaiset on ollut hyviä, mutta muutamat palaneetkin olen saanut. Itse ottaisin mieluummin rapeat ranskalaiset. Annokset on ok-kokoisia, mutta vähän köyhiä, muutaman vihreän oksa koristamia.

Palvelu on todella vaihtelevaa. Joskus on tilattu viiniä, jota ei ole tuotu pöytään. Limun hapottomuudesta sanottaessa tarjoilia vaihtanut limun ja sanonut, että kyllä se ihan oikealle maistuu. Säätöjä hanaan tällä välin ei oltu tehty.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (6)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Urho Kekkosen katu 1 A 40, 00100 Helsingfors - Route
010 76 64560
http://www.memphiskamppi.fi

Options