Avautuu 14:00

Cafe Yrjö

yrjönkadun uimahalli
Arvosana 4.9 / 5

Iloinen Cafe Yrjö palvelee Yrjönkadun Uimahallin 2. kerroksen asiakkaita. Oman keittiön herkut suomalaisin, ranskalaisin ja venäläisin vivahtein jo yhdeksän vuoden ajan: Etanapannu valkosipulipestovoilla, juustogratiini & patonkia, vanha kunnon Opera-leipä salaatilla, punajuurikeitto & smetanaa, vuohenjuustosalaatti Bengtskärin leivällä, alkuun venäläisittäin hunajaa, smetanaa, suolakurkkua...A-oikeudet, pöytiintarjoilu. Huomioithan, että syöminen ja juominen sisältyvät kylpyaikaan.


Katso koko ruokalista nettisivuiltamme!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämä paikka ei koskaan tuota pettymysty!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.03.2014
Arvosana: 0

Tästä on tullut ihan vakiomesta, ensi alkuun oli hieman hassua istua siinä kylpytakki päällä ja lukea ruokalistaa, mutta nykyään se on viikkoni kohokohta. Ihanaa kun keittiömestari uskaltaa kokeilla jotain uutta ja jännittävää, vuohenjuustoleipä on mahdottoman hyvää ja talon sima suorastaan legendaarista! Ja plussaa kotimaisten pientuottajien suosimisesta ja loistavasta palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.01.2013
Arvosana: 0

Blini siianmädillä ja smetanalla oli loistava, eikä sen valmistuksessa oltu menty sieltä, mistä aita on matalin. Blilin koostumus oli erinomainen kuten myös maku. Siianmäti oli selvästi kalliimpaa suomalaista, eikä ylisuolaista tuontitavaraa Kanadasta. Ruokalistaa voisi aavistuksen laajentaa, sillä kokki tuntuu osaavan asiansa. Tarjoilijatar oli ystävällinen ja kaikin puolin tyylikäs.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 11.01.2013
Arvosana: 0

Cafe Yrjö on taas tältä kaudelta suljettu, mutta kiitokset tätäkin kautta: aina ystävällinen palvelu, maukas ja suht. edullinen ruoka. Suosikit vuohenjuustoleipä ja punajuurikeitto. Mikä parempaa kuin saunanraikkaana kylpytakissa nauttia tarjoiluista. Ihan pieni (vaikkakin ymmärrettävä) miinus se, että ruokailun täytyy mahtua uintiaikaan. Joskus on meinannut tulla kiire syödä, jos tarjoilussa on kestänyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.05.2012
Arvosana: 0

Huippu tunnelma, vakioannos vuohenjuustoleipä - huippu! Olut pöytÄän kannattaa tilata heti saapuessa - niin se odottaa sauasta palaajaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 02.03.2012
Arvosana: 0

One of the best places to eat in Helsinki, as well as literally soak up the ambience. Coat charge can be as high as 12 EUR and they make you leave all your clothes, but you probably won't mind, as the cafe boasts three saunas, a steam room and a swimming pool ;) I've been going here for ages and it is really one of the most distinctive dining experiences you'll ever have in Finland. The goat cheese salad is my default dining choice. The service is incredibly nice, and it's easy to become a regular! Simply a must for anyone visiting or living in Helsinki. You should probably also be ok with extensive nudity.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 28.11.2011
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Yrjönkatu 21 B, 00100 Helsinki - Reitti
09 677 318
http://www.cafeyrjo.net

Vaihtoehtoisia ravintoloita