Stängd

Kiasma Café

Betyg 2.9 / 5

Recensioner (48)

Ruoasta en osaa sanoa, mutta ainakin tänään aamupäivällä nautittu tee ja leivokset veivät kielen mennessään. Shottilasin kokoinen gluteeniton mutakakku mansikalla oli erittäin täyteläinen ja maistuva makupala, tee oikeaoppisesti haudutettua ja sitä sai santsata molemmista kannuista. Palvelu suorastaan sydämellistä ja huomioivaa! Ainoat miinukset tulevat kolkosta salista ja Fazerin valmismunkeista- muuten käsintehdyn oloinen, laadukas valikoima vitriinissä ei kaipaa pakasteleivonnaisia joita saa mistä tahansa Alepasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 02.04.2017
Betyg: 0

Söin pe 12. 2. lounaalla lihapullakeittoa, joka oli korkeintaan kuiva-ainespussikeiton tasolla. Maistui valmisaineksille vähän liikaa. Yhdessä salaattipöydän keitto heikkoa valmis"liha"pullatasoa edustavine lihapullineen maksoi 14,5 euroa. Järkyttävän ylihinnoiteltua, kun kyseessä oli vieläpä buffakeitto.

Seuralaisen annos oli kuskus ja falafel. Kuskus ei ollut kuskusta, vaan jotain muuta. Falafelien kohdalla niiden identiteetti jäi vähän epäselväksi, mutta kuivia kakkaroita ne joka tapauksessa olivat.

Yksi kolmesta kohtaamastamme tarjoilijasta oli töykein vuoteen kohtaamani, ei ensimmäistäkään kohteliaisuus-sanaa. Pääsimme tilaamaan (!) 20 minuuttia pöytään istumisen jälkeen.

Koulun ruokaloissa on totuttu parempaan kalustukseen. Masentava kokemus. Osa salaattipöydän tarjonnasta oli sentään ok, jopa hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 12.02.2016
Betyg: 2

Ruoka on todella laadukasta! Hirven entrecôte listalta oli loistava ja henkilökunta teki kokemuksestani fantastisen!
Excellent food with great service! Wonderful place to visit.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.12.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ennen remonttia tykkäsin paikasta. Nyt kahdella kerralla lounassalaatin täytteet ovat näyttäneet sen verran bulkeilta, että olen tilannut lounaani a la carte -listalta. Sekä lohikeitto että kala-annos punajuurikastikkeella olivat mitäänsanomattomia ja hutaisten koottuja, vaikka kuulostivatkin listalla hyviltä. Lisäksi palvelu on erittäin hapuilevaa - joiltain tarjoilijoilta näyttää puuttuvan käsitys palvelukulttuurista täysin; jopa kiitosta ja ole hyvää saa hakea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 29.07.2015
Betyg: 0

Remontin jälkeen rankka pudotus ruuassa ja palvelussa. Klassikkohenkilökunta lähtenyt, ja uudet vielä hakevat tahmeasti paikkaansa. Lounaslistan uudistus kamala: kalliimpaa, vähemmän vaihtoehtoja ja palvelu hitaampaa.
Tämä oli aikaisemmin keskustan suosikkipaikkani lounaalle. Enää kelpaa drinkeille.
+Myös taidelehdet viety pois sivuseinältä, joten turha yrittää tulla viihtymään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.03.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Valitettavasti laatu on heikentynyt. Cafe Kiasma avasi pitkän remonttitauon jälkeen ja pitkään odotettu lounastauko oli suuri pettymys. Avajaispäivänä nautittu hauki valkoviinikastikkeessa ja toisena päivänä syöty kanapasta eivät enää vedä vertoja Kiasman aiemmalla tasolle. Pettymystä lisää se, että alkusalaattivalikoima on pienentynyt, lounaspääruokavaihtoja on aiemman kolmen sijaan vain yksi, kahvin kanssa ei enää saa suklaata, jälkkärikahvin laatu on heikentynyt, tarjoilu tuntuu tökkivän vaikka ravintola ei ollut kummallakaan kertaa täynnä. Kaupungin parhaasta keskivertopaikaksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.03.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Uusi suosikkini sunnuntailounaalle! Keskustan alueelta tuntuu olevan vaikeaa löytää lounaspaikkaa sunnuntaina, koska brunssipaikat valtaavat alaa. Sunnuntaisin on tarjolla erittäin kekseliäs, monipuolinen ja maukas salaattipöytä sekä keitto. Niinä kahtena kertana kun olen käynyt, on tilaakin ollut reilusti. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 16.03.2014
Betyg: 0

En viihtynyt liikaa ihmisiä ja palvelu huonoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2014
Betyg: -1

Loistavaa ruoka joka kerta. Palvelu voi joskus hieman tökkiä ruuhkan aikana ja suosittelenkin moikkaamaan tarjoilijoita tai istuutumaan siten että he näkevät sinun saapuvan. Paikalla on myös usein kahvittelijoita, joiden pöydät ovat tyhjiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.02.2014
Betyg: 0

Odotin 15 minuttiia ruokalistaa ja tarjoilijan huomiota, kumpaakaan ei koskaan tullut. Pahin lounasruuhka oli ohi ja tarjoilijat seurustelivat keskenään. Lähistöllä on onneksi muitakin lounaspaikkoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 20.09.2013
Betyg: 0


Läge

Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsingfors - Route
040 1695 750
http://kiasmacafe.fi