Okänd

Friends & Brgrs

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (46)

Kahdesti testattu ja molemmilla kerroilla pettymyksen aikaan saanut hampurilaispaikka.
Mitä haluan "hieman paremmalta" hampurilaisravintolalta? Hyvän hampurilaisen ja rapeat perunat. En ole saanut kumpaakaan.

Chipotle Brgr ei maistu savuiselta ja tuliselta ja Cheese & Onion Brgr ei ole kovin juustoinen, eikä sipulinen. Pääosaan nousee pullamainen sämpylä ja paksu, sekä käsiin hajoava, pihvi jonka maku muistuttaa Kokkikartanon valmisburgeria.

Ranskalaiset ovat pieniä perunan pätkiä ja rapeutta niissä ei ole. Määrä ei korvaa laatua.

Itsetehty Chipotle Mayo oli ihan ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Hyvät soosit.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.03.2017
Betyg: 0

HBLn artikkeli paikasta houkutteli käymään. Korkein odotuksin tilasimme Classic ateriat ja ei voi muuta kun kehua burgereita. Erittäin laadukasta lihaa ja pihvi paistettu al dente amore optimalissimo. Burgerissa oli möys sopivaa hapokkuutta mistä iso plus. Ranskalaiset olivat hienoinen pettymys -olin peräti katsonut niiden hehkutusvideon F&B kotisivuilla etukäteen ja odotukset olivat korkealla. Maku oli kohdallaan MAHTAVAN aiolin kera, mutta rapeus oli tipotiessään. Tämä oli aika huono asia. Muuten asiat olivat hyvin. Raikkat tilat ja iloista henkilökuntaa :-) Edit 5 käynnin jälkeen; kiva jos kokeilette muitakin tapoja valmistaa ranskiksia että ne olisvat rapeita. Edit 12/2016: Ranskalaiset vaativat edellen vahvaa panostusta tuotekehitykseen .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 20.12.2016
Betyg: 1

Loistava vegehampurilainen tuoreista aineiksista ihan kaupungin ytimessä. Mukavaa vaihtelua kun tekee mieli hampurilaista mutta Mäkkäri ei iske ja grilliravintola on hieman liian fiini. Plussaa myös siitä että juotavaa saa käydä santsaamassa! Suosittelen kaikille :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 05.12.2016
Betyg: 0

Ensimmäinen ja viimeinen kerta. Pikaruokapaikkoja ja burgeribaareja on tullut kierrettyä ympäri maailmaa välillä aika eksoottisissakin ympyröissä, mutta tämä meni kyllä kirkkaasti 10 huonoimman joukkoon. Bursa maistui pelkältä rasvalta, eikä siinä paljoa muuta sisältöä ollutkaan. Sämpylä oli niin surkeaa höttöä että hajosi käsiin eikä pystynyt imemään ylikypsäksi paistettujen pihvien ulos tursuttamia rasvoja. Lisäksi sämpylä oli unohtunut lämmiittää ja oli jääkaappikylmä. Ranskalaiset sentään syömäkelpoisia, mutteivät mitenkään poikkeuksellisen hyviä. Hinta-laatu -suhde tässä paikassa on aivan ala-arvoinen. Ihmettelen, mistä hype on oikein kotoisin. Jopa mäkkäristä saa alle puoleen hintaan paremmat mätöt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 15.11.2016
Betyg: 0

Aivan luokatonta palvelua ja syömäkelvoton hampurilainen. Ostin Chipotleburgerin tuplana, varmistin vielä myyjältä, että eihän ole sipulia. Naureskeli ikävistä yllätyksistä, mutta ei vaivautunut tarkistamaan asiaa muualta kuin menusta. Hampurilainen täynnä sipulia ja lensi roskikseen. Otin yhteyttä 3 päivää sitten ravintolaan, mutta kuten myyjä eivät vaivaudu tekemään yhtään mitään. En suosittele kenellekkään! pysykää erossa, ellei ole aivan sama mitä suuhun tunkee ja maksaa siitä itsensä kipeäksi. Vahingossa kirjoitin palautteeni Naughty Burgeriin, jossa erittäin mukava asiakaspalvelija tms. Vastasi alle viidessä minuutissa ja vaikka haukuin väärä puuta, otti asian käsittelyyn.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2016
Betyg: -3

Paikka ei missään tapauksessa kaiken hypetyksen, joka onneksi laskemaan päin, veroinen. Ateriat kalliita ja pieniä. Paikka meluisa ja ahdas. Ruoan kotimaisuus ja homemade nostaa ruoan laadun hyvään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.08.2016
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.07.2016
Betyg: 0

Harmiksemme vasta kassalla tilausta tehtäessä selvisi, että ranskalaiset ovat loppu ja joudumme tyytymään pelkkiin burgereihin. No, sillä mennään, mikä on mahdollista. Tilaukseen meni Classic ja Cheese & Onion Burgerit tuplana ja yksi normikokoinen kuukauden burgeri. Kohtuullinen odotusaika ja burgerit ovat valmiita. Oma kuukauden burgerini on hyvä pläjäys. Pihvin lisäksi sämpylöiden välissä tsatsikia, tuorejuustoa, salaattia, aurinkokuivattua tomaattia ja halloumia. Friends & Brgrs on hiukan epäsiisti teinien kansoittama paikka, mutta samalla myös hiukan parempaa pikaruokahampparia. Tulen vielä testaamaan ateriankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 13.06.2016
Betyg: 0

Ylihintaista välipalaa. Ranskalaiset kuorimattomia ja jauhoisia. Burger ok tai kuin mikä tahansa sämpylä, mutta luvattoman pieni. Puitteet ja sisustus hyvät.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.06.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Mikonkatu 8, 00100 Helsingfors - Route
http://friendsandbrgrs.fi/