Köket är öppet

Brasserie Kämp

restaurang/café
Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (91)

Viihtyisä ravintola, jossa sekä ruoka että palvelu loistavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.01.2017
Betyg: 0

Sunnuntaibrunssi oli runsas ja monipuolinen hintaansa nähden. Ruoka oli hyvää erityisesti alkupalat, simpukkakeitto ja suklaajälkiruoka. Paikka oli kodikkaan hienostunut ja varsinkin meidän tarjoilijamme oli kokonaisuuden kohokohta yksilöllisellä huomioinnillaan!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 39€ Tillagt: 27.11.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Miljöö oli ensiluokkainen ja mutkaton. Hinnassa sai maksaa myös perinteisestä maineesta. Satokausi näkyi hyvin ruokalistassa. Positiivinen kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 07.09.2016
Betyg: 0

Club Sandwich ihan ok hieman ylihintainen kylläkin. Sitä voinen suositella mutta Tartar pihviä en täältä enään tilaa. Tuli mieleen nyrkin kokoinen mauton jauhelihapallo.

Palvelu on ainakin meidän kohdalla ollut aina asiallista ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 15.02.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Burgerissa ei kyllä ollut mitään vikaa varsinaisesti, mutta toki parempiakin olen saanut. Ne ovat yleensä olleet jotenkin erilaisia, esimerkikis lampaasta fetalla tai jotain muuta vastaavaa. Palvelu oli hieman tökkivää ja minua ainakin hieman alkaa jo närästää että ei voi suomea puhua kun joka paikassa on niin kansainvälinen tunnelma.
Mutta siis hyvää oli ja melko arvokastakin, varsinkin kun otin oluen juomaksi...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: 0

Kämp Burger, jonka erään sanomalehden viikonloppuliitteen toimitus äänesti Helsingin parhaaksi. No, toimitus oli väärässä. Jälleen kerran aiheeton hype laski burgerista saatua utiliteettiä.

Burgeri sinänsä on hyvä, ja varmaan yltää jopa top5 parhaan burgerin listalle. Parhaaseen on kuitenkin matkaa ja esimerkiksi makua saisi burgerissa olla enemmän. Huomattavasti halvemmallakin saa saman tasoisia burgereita.

Pelkkä miljöö ei oikeuta tällaiseen hintaan. Olemme kuitenkin katutasossa ja puolesta ravintolaa näkymät ovat muualle kuin espan puistoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 15.07.2015
Betyg: 0

lista täynnä klassikoita, suurella hintalapulla, joka antaa odottaa paljon. Valitettavasti toteutus on jopa parhaimmillaan keskiverto. En ymmärrä miten kaksi palaa paahtoleipää ja siivu kinkkua ja juustoa on mitenkään perusteltavissa myydä 20€:lla. Samat sanat burgerista. Aiemman kommentoijan kommentti henkilökunnan käytöksestä toteutui myös kohdallamme. Ala-arvoista ja täysin uskomatonta viiden tähden hotellissa, vaikka se on sitä myös pystygrillillä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 01.06.2015
Betyg: 0

Hupaisa kokemus. Heti alkuun palvelu tuntui vähintään vaivautuneelta, parhaimmillaankin juuri ja juuri kiinnostuneelta. "Kaupungin parhaat burgerit" olivat ihan hyviä, mutta eivät kylläkään sitä. Parinsadan metrin säteellä saa ainakin kolmesta paikasta vähintään yhtä hyvää. Eikä tarvitse kuunnella miten tarjoilijat mollaavat muita asiakkaita sisäänkäynnin vieressä olevalla kassa/juorupisteellään. 0,4 l tunkkainen hanaolut 13 euroa? Tuli käytyä kolme kertaa samalla käynnillä. Ensimmäinen, ainoa ja viimeinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 30.05.2015
Betyg: 0

Erinomainen burgeri. Mehevin pihvi mitä olen Helsingistä saanut burgerin sisällä. Hinta kovahko, mutta puitteet olivat hienot ja tarjoilijat rentoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 06.04.2015
Betyg: 0

Laadukas lounas upeissa puitteissa. Palvelu pelasi todella hyvin ja ruoka oli maukasta. Hummerikeitto alkuun, vasikan schnitzel pääruokana, kumpikin annos oli tehty huolella ja maut olivat kohdallaan. Keitto oli yksi parhaista ikinä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 44€ Tillagt: 01.04.2015
Betyg: 0


Läge

Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsingfors - Route
(09) 5840 9530
http://brasseriekamp.fi