Okänd

Roslund, Hietalahden kauppahalli

Betyg 3.7 / 5

Recensioner (46)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hietalahden Roslundista saa mielestäni kaupungin parhaat hampulaiset, vaikka kilpailu on viime aikoina koventunut.

Roslundin möhkäle kätkee sisäänsä niin tuoretta lihaa, että parempaa saa hakea. Perusasiat juustosta, maustamisen kautta sämpylöihin ja ranskalaisiin on tehty kunnolla.

Pakollinen lounasherkku, joka on aivan liian iso lounaalle. Usein mesta on varsin täynnä ihmisiä ja burgeria/paikkaa saattaa joutua odottamaan hetkisen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 17€ Tillagt: 17.09.2017
Betyg: 0

Lounas bursa. Erinomainen. Lihaisa. Mukavasti jauhelihan karkeaa suuntuntumaa. Loisto kypsyys. Hyvä pulla. Ei mitään ylimääräistä hampparin välissä. Kiva istua ja katsella meininkiä kun pihvi tirisee parilalla. Miinus: suolainen lounashinta lisukkein ja juomineen. Maksoin silti. Helposti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 23.01.2017
Betyg: 0

Roslundin perinteinen lihakauppa on perustettu samana vuonna kun Elvis syntyi eli niinkin kauan aikaa sitten kuin vuonna 1935. Muutama vuosi sitten se laajensi toimintaansa toiseen kuluttajia ilahduttavaan bisnesmuotoon eli ravintolatoimintaan.

Perjantaina viiden aikaan pienimuotoinen väentungos odotteli ”ravintolan” ovien aukeamista. Moni tuntui ottavan SYÖ-viikkojen kunniaksi kympin diilin eli tilasi juustoburgerin, niin mekin. Otimme kuitenkin burgerien lisäksi jaettavaksi myös ranskalaiset (3 €) ja aiolidipin (1 €). Burgerissa luonnollista pääroolia esitti mehuisan paksu pihvi. Kuten lihakaupalta odottaa sopii, pihvi oli ensiluokkainen paistoastetta myöten. Pihvin paksuus tosin vähän hankaloitti syömistä. Vuoden kypsytetty cheddar sekä Myrttisen suolakurkut komppasivat pihviä ja makumaailmaa hienosti. Briossisämpylä voitti mennen tullen normaalin pullamaisemman leivän. Parasta burgerissa oli kuitenkin se, mitä siinä ei ollut: mitään turhaa. Niihin muutamiin kriittisiin asioihin oli panostettu, kaikki turha oli jätetty pois. I love it! Kehujen vastapainoksi täytyy kuitenkin sanoa, että hamppari oli aika pieni. Itsessään se ei olisi nälkää vienyt, mikä lienee kuitenkin jokaisen hampurilaisen vähimmäistehtävä tässä maailmassa. Ranut ja dippi edustivat hyvää tasoa. Lisukesalaatti oli taas kerran turha.

Hietalahden kauppahalli elää uutta nousua. Erinäisiä tapahtumia järjestetään tuon tuosta. Ravintolamiljöönä Roslundin pääty ei ole kaksinen, tosin yläkerran ikkunoista on kiva ihmetellä maailmaa. Valmistuttuaan Roslundin ruoka pitää itse hakea tiskiltä. Panostus, kuten kuuluukin, on lihakauppatoiminnassa, ei niinkään ravintolan kaikkien hienouksien hallinnassa.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.10.2016
Betyg: 0

Hyvä hampurilainen. Erinomaiset ranskalaiset. Hinta hieman yli

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 17.09.2016
Betyg: 0

Erinomainen perushampurilainen. Maut kohdillaan, pientä miinusta juuston ja pekonin hukkumisesta muiden ainesten sekaan mutta kokonaisuus joka tapauksessa erittäin tasapainoinen ja mehukas.

Ranskalaiset varsin perussettiä eikä ravintolatila ole mukavimmasta päästä etenkään tiskiltänoutosysteemeineen. Myös pihviveitsiä jäin kaipaamaan, vaikka sämpylä maistui hyvältä niin veitsi ei tahtonut pystyä sen kanteen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 22.06.2016
Betyg: 0

Herkullinen ja mehevä hampurilainen! Henkilökohtaisen burgerilistan top 3.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.01.2016
Betyg: 0

Loistava burgeri. Colew salaatti saisi tosin olla erikseen lautasella, eikä hampurilaisen välissä.
Edes pieni määrä ranskalaisia voisi kuulua annoksen hintaan. Tykkäsin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 05.12.2015
Betyg: 0

Burgeri erittäin maukas. Nälkä ei tästä burgerista lähde,mutta kokemus oli kummiskin sen arvoinen. Menee kyllä helposti stadin burgerlistan top 3!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.09.2015
Betyg: 0

Muuten burgerissa kaikki kohdallaan, mutta minua jäi häiritsemään ettei itse pihviä oltu juurikaan maustettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 05.09.2015
Betyg: 0

Mielettömän herkullinen burgeri. Stadin parhaita! Välilöä joutuu odottelemaan vähän kauemmin, mutta useimmiten olen saanut tilaulsen pöytään 10min kuluessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 24.08.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (5)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Hietalahden kauppahalli, 00180 Helsingfors - Route
http://www.roslund.fi/index.htm

Options