Pomppo

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mielestäni yksi parhaimmista burgereista! Annkseen ei välttämättä tarvitse tilata ranskalaisia, sillä annoskoko on ok sellaisenaan. Lounasruuhka-aikaan ruokaa saa joskus odotella ja tila on kortilla, joten siksi valitsen hieman myöhemmän ajankohdan. Laadukkaat raaka-aineet + toimivat makuyhdistelmät = omnomnommmonmon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 05.10.2013
Betyg: 1

Restaurant: Taco Nito

Paras pikaruoka mitä Suomessa olen koskaan syönyt! Tulisin kanta-asiakkaaksi jos asuisin Turussa. Maut olivat tuoreita ja selkeitä. Ei siis häivähdystäkään valmiista market mausteista. Kaunis kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.10.2013
Betyg: 3

Restaurant: New Bamboo Center

Reilun kokoisesta annoksesta teki mieli ottaa puolet mukaan, mutta herkullisuuden puitteissa kaikki meni. Maut hyvät, tunnelma kuten aasiassa, selkeän monipuoliset listat ja nopea palvelu. Tulen varmasti uudestaan! Kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 05.10.2013
Betyg: 0

Restaurant: Seaside Garden

Hintalaatusuhde tässä paikassa on kohdallaan. Ruoka on maistuvaa ja buffetista löyty paljon vaihtoehtoja. Suuri kiitos omistajille joka jaksaa aina hymyillä. Suosittelen lounasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 14.01.2012
Betyg: 1

Restaurant: Len's Keishoku Bar

Helsingin paras lounas sushi. Vau elämystä paikka ei anna, mutta ruoka maistuvaa ja tunnelma rento. Suosittelen myös lämpimiä vaihtoehtoja mikäli päivän listalta sellainen löytyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.01.2012
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Martta

Lounaan annoskoko pieni pettymys. Annos ei kuitenkaan ollut liian pieni. Kuitenkin maku ratkaisee. Tilasin janssonin kiusauksen ja se oli paras ehdottomasti koskaan maistamani kiusaus. Annoksessa ei varmasti oltu säästelty rasvan ja kerman kanssa. Tänne tulen varmasti uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.01.2012
Betyg: 0

Lounassalaatti on aika tylsä vaikka täytteet saakin itse valita. Muutaman kerran olen tilannut pastan ja se on aina ollut pettymys. Melko mautonta. Lähialueen terveellisin lounas. Ziapatat loistavia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.01.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers