Keittiö auki

Ravintola Oklahoma

steak house
Arvosana 2.8 / 5

Steak House keskilännen tyyliin, isot ja mehukkaat pihvit, kasvisruokia intiaanien tapaan, arkisin maukkaat lounaat. kesäterassí.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (71)

Ruoka on aina ollut hyvää mutta pieni pettymys tuli kun he muuttivat menuuta. Ennen hyvät annokset ovat nykyään sellaisia mitä ei halua edes kokeilla, harmi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.01.2018
Arvosana: 0

Perusannokset mutta ihan makoisaa. ..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 10.02.2017
Arvosana: 0

Samanlaista suurtaloussafkaa mitä aika monesta buffetpaikasta löytyy. Ei mitään ihmeellistä millä erottua joukosta. Tuo ok on itseasiassa hieman yläkanttiin arvioitu, mutta ei se ruoka ehkä ihan syömäkelvotontakaan ollut. Kaikki ylikypsää ja suhtmautonta. Palvelu oli ystävällistä. Ja ainakin aiemmin a'la carte ruoat olleet laadukkaampia. Tämä oli toinen ja viimeinen kertani täällä lounasaikaan. En ole itse törmännyt vielä kalliimpiin lasten lounashintoihin missään. 2v muksuni maksoi 7,60€! Ja sen ikäinen syö suunnilleen sen 3 lusikallista. Esim. Treffipub, jota käyn testaamassa parin päivän päästä, alle 4v on ilmainen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.09.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaskortin maksimisummalla suht' mautonta määrä korvaa laadun -mättöä. Torstaisin hernekeittoa ja pannaria. Lounassopimuslaisten takia usein erittäin täynnä lounasaikaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.06.2016
Arvosana: 0

Blackfood Steak mainio pihvi ja kastike erittäin hyvä. Mausteet kohdillaan. Seuralaisella Texas Burger ja myös se oli hyvää, erityisesti pihvi ja lisukkeita riittävästi. Annokset olivat riittävän suuria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 18.05.2016
Arvosana: 0

Paras pork burger mitä olen syönyt missään!

Iso annos, liha mureaa hyvät lisukkeet.

Positiivinen yllätys!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 06.12.2015
Arvosana: 0

Todella hyvä lounaspaikka. Olen käynyt myös á la carte -aikaan ja ollut tyytyväinen. Aikaa saa varata niin paljon, että ehtii kunnolla nauttia ruuasta ja mukavasta ympäristöstä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.10.2015
Arvosana: 0

Amatööri touhuu koko mestasta. Kerta toisensa jälkeen. Oikeen ottaa kupoliin. Miksi edes vien rahaa tänne? Pakko vaan todeta että tämän firman kaikki mestat (mukaanluettu old story) samalla tasolla. Onkohan se heidän politiikkansa? Ylimielistä.... asiakasta tosiaan kohdellaan eikä palvella. Onneksi tiksissä on muutakin paikkoja...

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 11€ Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: -2

Ruoka ala carte-listalta maistuvaa, palvelu oli melkoisen verkkaista, varsinkin loppuvaiheessa. Olisin kaivannut jotain naposteltavaa ruokaa odotellessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: 0

Varasin pöydän muutama päivä ennen kun menimme kyseiseen ravintolaan. Oli mieheni syntymäpäivä, ja halusin viedä hänet kunnon pihvipaikkaan. Tilasimme Route 66 alkupalan, mikä oli oikein hyvä. Ruokien tulossa kesti noin 40 minuuttia, mikä oli tuskaista, sillä olimme molemmat nälkäisiä. Tilasin itse Caesar salaatin kanalla, ja mieheni Devil´s Steakin. Oma ruokani oli ihan ok, mutta miehen ruuassa oli tunkkainen maku. Pihvi oli tilattu mediumina, mutta oli lähes raaka. Huomautimme asiasta, ja tarjoilija ihmetteli hieman outoa palautetta. Palvelusta jäi huono maku. Saimme loppujen lopuksi 20% alennusta, mutta en silti menisi uudestaan. Mielestäni hinta-laatu suhde oli kaukana siitä mitä odotin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Tikkuraitti 15, 01300 Vantaa - Reitti
09-2710112
http://www.oklahoma.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita