Keittiö auki

Ravintola Thai-China

kiinalainen thaimaalainen
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (32)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lauttasaaren paras aasialainen ravintola!
(nepalilainen Lumbini on tosin samalla tasolla)

Lounas on sangen perinteinen (ja lihapainotteinen) seisova pöytä, jossa ei ole mitään ihmeellistä. Sen sijaan A la carte -lista ja etenkin sen curryt ovat erinomaisia! Kasviscurryt (munakoiso ja tofu) ovat myös niin edullisia, että ne voi ostaa lounaanakin.

Omina suosikkeina keltainen munakoiso-curry Gaeng Gari (#19, 9.80e) ja punainen lohi-curry Gaeng Ped (#15, 14.70e). Myös kasviskevätkääryleet (#1, 4.90e), punainen tofu-curry (#18, 8.90e) sekä grillattu lohi yu xiang -kastikkeessa (#52, 13.90e) on ok.

Liitteenä tänään saamani ruokalista/menu etenkin take-away:ta hakeville (Eat.fi näyttää tosin pienentävän kuvat niin surkeaksi että teksti ei näy)... Huom. aukioloajat ovat muuttuneet ruokalistassa ilmoitetusta; ravintola on tiistaisin ja keskiviikkoisin auki vain klo 16 saakka. Puhelinnumero kuitenkin sama: 09-677025.

Itse ravintolatila ei ole erikoinen ja palvelu on vähän mitä sattuu; väliin töykeää, väliin jopa lämminhenkistä. Erinomainen ja edukas ruoka hyvittää kuitenkin paljon.

HUOM. Samassa rakennuskompleksissa kaksi aasialaista: tämä Thai & China ravintola sijaitsee siis Melkonkadun varrella, Picnic-kahvilan vieressä (kts. logo kuvasta). Alla oleva tuntemattoman arvostelijan kommentti kuitittomuudesta ei omankaan kokemukseni (noin 10 kertaa) pidä paikkaansa; epäilen että kyseessä on se saman rakennuskompleksin toinen ravintola...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.11.2015
Arvosana: 0

Really nasty women personnel! !!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.11.2015
Arvosana: -3

Lounaalla toiminut mutta nyt ensi kertaa illalla ja uskomattoman tyly kohtelu! !! Olisin kääntynyt pois jo kassalla, mutta mies oli nälissään. En mene toiste!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.01.2015
Arvosana: 0

Siisti ravintola ja ystävällinen henkilökunta - erittäin maukkaasta ruoasta puhumattakaan.
Loistavia thaimakuja, joita ei onneksi ole lähdetty tuunaamaan "suomalaisen suuhun sopiviksi", vaan on uskallettu maustaa. Tuommoiset ala-arvoiset kuittikommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Kuitti on tullut joka kerta - ja sitähän pitää myös osata pyytää. Lasku on aina maksettu saatua kuittia vastaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Pakko ottaa kantaa ulkoruokaillullisiin seikkoihin edellisen kommentoijan jälkeen: Samassa rakennuksessa toimii kaksi itämaista buffet-lounaspaikkaa ja tuo kommentti kuitittomuudesta ei oman kokemukseni perusteella lainkaan sovi niistä tähän ravintolaan. (Täällä kassakone kilisee ja lounaan hinta on n. euron naapuria kalliimpi.)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 0

Jotain muuta paikasta kertoo se että vaikka olen keskimäärin 2 kertaa / kk ja 4-5 vuoden ajan kyseisessä ravintolassa käynyt lounaalla ei kuittia ole KOSKAAN lyöty koneeseen eikä myöskään ole kysytty sitä että haluaisinko kuitin. Kuitti lyödään koneeseen vasta kun kuittia pyydetään. Eli vanha juttu: toiset maksaa veronsa ja toiset sen verran miltä tuntuu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: -1

Pari euroa hinnakkaampi kuin monet muut kiinalaiset, mutta ruokakin oli sitten huomattavasti parempaa. Vihdoin kiinalainen, josta saa edes oikeasti tulisempaakin ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.07.2014
Arvosana: 0

Hyvä hinta/laatu-suhde. Käyn hakemassa paistettua riisiä kanalla vähintään kerran kuukaudessa kun en jaksa laittaa ruokaa itse. Ravintola itsessään aika perinteinen "suomikiinalainen" ja siksi mieluummin otan ruuan mukaan. Perusvarma ja ruoka valmistuu käden käänteessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

Hieman peruskiinalaista hinnakkaampaa mutta maukasta ruokaa. Etenkin härkä soijakastikkeessa on todella hyvä. En kuitenkaan näe syytä miksi tämä on muita samantyylisiä ravintoloita kalliimpi, niin paljon parempaa ruoka ei ole. Mutta jos ei haittaa maksaa muutamaa euroa enemmän, saa täältä hyvät ja isot annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 25.03.2014
Arvosana: 0

Parempaa currykanaa ei saa mistään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 19.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Melkonkatu 28, 00210 Helsinki - Reitti
09677025

Vaihtoehtoisia ravintoloita