Miau

9 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Teatteri ruokaravintola

Salaatti 2:lla täytteellä oli mielestäni selvästi ylihintainen. Salaatintekijä oli töykeänoloinen ja lorotti aurinkokuivattujen tomaattien ja artisokkien seasta niin paljon annokseeni öljyä että koko salaatti oli aivan liian öljyinen. Kasvisvaihtoehdot salaatin täytteeksi ovat melko köyhät. Krutonkeja ei tarjota vaan pitää osata pyytää erikseen. Paikkana teatteri on ihan ok, joten hintatason sinänsä ymmärtää, mutta tökerön ja epäammattimaisen palvelun kera auttamatta ylihintainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.06.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Lemon Grass thaimaalaista

Paljon suositeltu paikka joten odotuksetkin olivat korkealla; pettyä sain lähinnä tulisuuden puutteeseen, joka on yleinen ongelma chilin ystäville. Tilasin kasvisruokaosiosta tulisimman vaihtoedon (kasviksia ja tofua punaisessa punaisella curryllä ja kookoksella), joka oli ihan hyvää, muttei erikoisen tulista. Seuralaiseni tilasi myös kolmella chilillä merkityn annoksen, muttei sekään ollut kuulemma tarpeeksi tulista. Muuten ruoka oli hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä ja lämmintä. Tunnelmaltaan Lemon Grass on mukava ja kotoinen. Yllättävän paljon on saatu tungettua niin pieneen tilaan. Antaisin plussan myös siitä että ruoat maksetaan tiskille; näin välttyy laskun odottamiselta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.03.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Vegemesta Sörnäinen vegeburgereita kaikille

Ajatus kasvispikaruoasta on loistava, mutta toteutus hieman ontuu. Paikka on nuhjuinen ja todella pieni (mitättömällä panostuksella siitä saisi paljon viihtyisämmän/tyylikkäämmän). Sisällä ei mahdu syömään kuin pari ihmistä kerralla, joten suositeltavampaa on ottaa annokset mukaan. Soijapihvi ja lisukkeet ovat aivan mahtavia; leipä on hieman kuivaa mutta saa pointsit terveellisyydestä (verrattuna tavallisiin pullahöttösämpylöihin). Hinnat ovat nousseet mutta vielä kohtuuden rajoissa. Henkilökunta on hieman hipahtavaa mutta palvelu yleensä ok (paitsi lähes aina joutuu odottamaan ikuisuuden). Hieman kaipaisi "ammattimaisempaa" otetta, mutta se ei liene kuulu konseptiin..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 11.06.2009
Arvosana: 5

Ravintola: Kotipizza Kallio pizza

Uskomattoman tympeä ja hidas palvelu. Teinityttö mumisi vain jotain eikä uskaltanut edes katsoa asiakkaita. Itse lätty oli täytteiltään surkea; tilattuja aurinkokuivattuja tomaatteja oli kokonaista 3 säälittävän pientä palaa. Törkeästi ylihinnoiteltu laatuun ja palveluun nähden. Kotipzzoissa yleensäkin ongelmana on epätasaisuus; joskus pizza on ollut oikein hyvääkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.06.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Bali-Hai eurooppa/scandinavia

Bali Hai on yksi isoimmista pettymyksistä joihin olen viime aikoina joutunut törmäämään. Tilasin grönburgerin joka oli haaleaa ja maistui lähinnä omituiselle (ellei suorastaan vanhentuneelle). Ystäväni annos oli myös sen verran haaleaa että jäi epäselväksi oliko annoksen tarkoitus olla kylmä vai kuuma. Tästä tarjoilijalle mainittuamme saimme kyllä pahoittelut ja tarjottiin ilmaista kahvia. Muuten palvelu oli vaihtelevaa ja odotusaika pitkä vaikka ravintola ei ollut edes puolillaan. Paikka on konseptina kiva mutta toteutus ontuu ja pahasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.03.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Maya Bar & Grill latinoamerikkalaista

Loistava tarjonta kasvisruoissa; juuston tilalle saa halutessaan tofua. Sisutus on tunnelmallinen ja mukava ja tulisen ruoan ystävää lämmittää se, että Tabascoa saa pyytämättä. Ainoa pettymys ruoissa on ollut Ensalada Vegetal, jossa oli punasipulin tilalla punajuurta(!) eikä muutenkaan oikein mitään annettavaa. Salaatti oli myös mielestäni ylihintainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.06.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Silvoplee kasvisravintola

Tunnelmaltaan viihtyisä, vaikka muistuttaakin enemmän hippiruokalaa kuin ravintolaa (tosin asiakaskunta koostuu lähinnä keski-ikäisistä toimistotädeistä). Ruoka on yleensä hyvää ja monipuolista, tosin mausteita kaipaisin enemmän. Tuoteselostuksista iso plussa; ei tarvitse arvailla mitä syö. Painon mukaan hinnoiteltavia buffet-ravintoloita toivoisi enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.06.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Elite ruokaravintola

Tunnelmallinen ja mukava paikka jos on viehättynyt 50-luvun tunnelmasta. Listalla ei ollut ainoatakaan kasvisruokaa jossa ei ole juustoa, joten jouduin tilaamaan kreikkalaisen juustosalaatin ilman fetaa. Salaatti oli ihan ok, mutta ei todellakaan hintansa väärti. Seurueessani kana-annos sai parhaat arvosanat, muut olivat enemmän tai vähemmän ok. Palvelu oli kyllä erittäin hyvää, joten siitä kiitokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.06.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Vespa italialaista

Täältä luetuista vaihtelevista arvosteluista huolimatta täytyi kokeilla itse; ja olin positiivisesti yllättynyt. Varasimme pöydän kellarista, joka oli ok, mutta sisustukseltaan kolkohko eikä mielestäni kovin trattoriamainen. Katto kaipaisi panelointia ja pöydät olivat ahtaan oloisesti. Paikasta saisi helposti kodikkaammankin. Lisäksi päällä oli ilmastointi jonka takia koko seurueemme paleli (olimme tosin suht kevyellä vaatetuksella liikkellä sillä ulkona oli aurinkoista ja lämmintä). Tilasimme ystäväni kanssa ison vegetarianapizzan, ja se oli tosiaan hintansa väärti (10.50/ hlö). Valmiit vaihtoehdot olivat kyllä hieman oudohkot joten jouduimme pyytämään täytteenvaihtoa. Myös toinen ystäväni oli pastaansa erittäin tyytyväinen. Loput seurueestamme eivät ylistäneet ruokiaan yhtä paljon mutta eipä paljoa moittineetkaan. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 03.06.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit