Avautuu 11:00

Kotipizza Kallio

pizza
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (22)

Kiva ja iloinen henksa.

Noutoruoka toimii nopeasti.

Kiekot laadultaan tasaista ja korkeaa. Kiva syödä ns. laatupitsaa muuallakin kuin näissä alueen trendikkäissä artesaanipitserioissa.

Mexicana-kastike paha pettymys, ei potkua sitten ensinkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.12.2017
Arvosana: 0

Pizzat ihan perus Kotipizzaa, voittaa kyllä monet peruskänkkylät, mutta hinta on varsin suolainen.

Todella pitkä miinus tuleekin sitten palvelusta, kotiinkuljetuksessa kestää poikkeuksetta yli tunnin ja pizzat ovat aina kerenneet jäähtyä kun vihdoin saapuvat.

Edellisellä kerralla tilauksessa kesti yli 2,5 tuntia ja Kotzonessa oli golfpallon kokoinen salaatin kanta. Ei varmaan tarvitse myöskään erikseen mainita, että ruoat olivat aivan kylmiä.

Palautteeseen saamani vastaus oli tympeän ylimielinen ja ilmeisesti puljun omistaja syytti "uutta tyttöä" tilauksen viivästymisestä. Korvaukseksi luvattiin yksi (!) ilmainen lisätäyte seuraavaan tilaukseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilatut pizzat sovitusti noudettavissa, ketjun tarjoamaa varmuutta, ei yllätyksiä hyvässä eikä pahassa. Kätevä tapa ruokkia muuttoporukka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 31.12.2015
Arvosana: 0

Erittäin maukkaat pizzat. Ystävällinen palvelu ja kotiin tilatut pizzat tulleet aina nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.07.2015
Arvosana: 0

Suomen surkein Pizzeria. Tilausvahvistus oli toimitettu sähköpostiin ja pizzat etukäteen maksettu verkkopankissa. Tilaus "unohtunut" ja kuski lähtenyt kotiin. Noin 2h tilauksesta soitin pizzeriaan tiedustallakseni tilannetta, eivät suostuneet toimittamaan pizzoja vaikka virhe oli heidän. Vastaukseksi sain sopiiko että maanantaina palautetaan rahat tai että sopiiko että toimitamme pizzat huomenna? WTF? Surkeaa asiakaspalvelua, kun kaikki pitää kysyä omistajalta, joka tulee vasta parin päivän päästä töihin. Ei enää ikinä Kotipizzaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.06.2015
Arvosana: 0

Hyvää peruspizzaa Kalliosta.

Standardinmukaista Kotipizzaa, josta tietää mitä saa. Lounas-aikaan palvelu on ystävällistä ja sujuvaa. Pizzan valmistuminen kestää 5-10 minuuttia.

Itselle ainakin kyseisen ketjun pizzan maistuvat selvästi paremmin, kuin keskiverto kebap-paikan. Pizzapohja on ainakin onnistuneempi.

On totta että koko on pienempi kuin monessa muussa paikassa, mutta lounaaksi täysin sopiva koko. Hintaan sisältyi juoma, josta plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 0

Etukäteen tilatut pizzat oli myyty jollekin muulle.
Asiaa ei pahoiteltu mitenkään eikä tilanne muutenkaan tuntunut kiinnostavan, joten hain pizzat muualta. En ajatellut vaivata tätä paikkaa jatkossakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2014
Arvosana: 0

Pienikokoisia pitsoja, joissa ei ole nimeksikään täytteitä. Hinnat kuitenkin luokkaa 10 e / pitsa. Ei voi suositella, varsinkin kun ympärillä on reippaasti parempia paikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2014
Arvosana: 0

Elämäni huonoin pizza. Muissa kotipizzoissa asioineena en voi uskoa että tällainen paikka saa ketjua edustaa. Monsterini oli pieni, raaka ja lähes täytteetön. En asioi enää ikinä ja opastan parhaani mukaan ystävät ja tututkin hakemaan känttynsä muualta. 12€ sain huonosti paistetun pakastepitzzan. "Parempaa pizzaa saa hakea" piti oudolla tavalla paikkansa kun "sain hakea" uuden pitsan lähimmästä kebulasta ja parempaahan tuo oli. Myös halvempaa. Monsteri lojuu pöydällä syömättömänä sillä sitä katsoessakin katoaa ruokahalu. Käynti aiheutti pahoinvoinnin ja syvän katumuksen. En suosittele kenellekään. Ikinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

kotiinkuljetus kesti lähes 2 tuntia luvatun 45min sijaan. tuote kylmä. reklamoituani asiaa vähäteltiin ja väitettiin asiakkaan (minun) olevan väärässä asioitten osalta, vaikka kaikki oli todennettavissa kuitista ja tilauksen vastaanottoilmoituksesta. ALA-ARVOISTA toimintaa enkä voi suositella palvelun käyttämistä kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.05.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Porthaninkatu 11, 00530 Helsinki - Reitti
09-753 7857
http://www.kotipizza.fi/#Helsinki

Vaihtoehtoisia ravintoloita