Myllyttaja

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sushi 'N' Roll sushia, japanilaista

Perinteinen miso ja neljä silmää.

Tämä mesta on tullut tsekattua nyt kaksi kertaa ja olen ollut kohtuu tyytyväinen. Söin molemmat kerrat itse ravintolassa ja ollut ruuan makuun tyytyväinen. Tilaus on tullut vähintää kohtuullisessa ajassa varsinkin kun alkuun ottaa keiton niin odottavan aika lyhenee mukavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.05.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Farang modernia aasialaista

Maistelumenulla makumatkalle.
Henkilökohtaisesti paras ravintolakokemus ikinä. Alkuun otetut drinkit olivat sopivan hedelmäiset ja raikkaat. Itse annoksien makumaailma oli todella freshi ja monipuolinen. Ruokailun jälkeen emme pystyneet seuralaiseni kanssa edes keksimään mikä menussa oli parasta sillä kaikki annokset olivat äärimmäisen maukkaita.

Jos pitää heikkouksia kokonaisuudesta mainita niin ne ovat kaikuisa tila ja ajoittain liian rivakka tarjoilunopeus, mutta ainakaan itseäni nämä eivät edes loppuvaiheessa häirinneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 02.05.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Kruo Thai thaimaalaista

Kiitettävää thaikkua! Kruo thai sai mut aikanaan sekoamaan thai-ruokaan. Täältä saa riittävän tulista ruokaa, mutta myös normaaleillie ihmisille tarkoitettuja annoksia löytyy. Paikka sinällään on todellaa kulahtaneen näköinen, mutta itse otan melkein aina take awayna. Take away annoksista saa -10% alennuksen ja annokset ovat suurikokoisia. Annoksista voin lämpimästi mussaman currykanaa sekä tulisempaan makuun sopivaa kanaa chilikastikkeessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.04.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit