Solde

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Hoshito japanilaista

Hyvälaatuinen kaiseki-ateria. Maut oli kohdallaan ja menu kokonaisuus oli hyvin rakennettu. Erityisesti entrecote toimi oikein hyvin. Sake valikoimakin oli varsin hyvä. Ainoa miinus siitä, että sakea ei saanut pienempää annosta jaettavaksi. Vaihtoehdot oli vain 12cl viinilasissa tai 18cl jaettavaksi - olisimme vaimon kanssa halunneet ensimmäisen 18cl jälkeen pienemmän annoksen lisää jaettavaksi, mutta tämä ei onnistunut. Muuten palvelu oli hyvää ja mukavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 26.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Gandi intialaista

Otimme take away:nä kaksi annosta ja ensimmäinen yllätys oli että naan leipä ei kuulu annokseen mukaan. Erikseen ostettu naan oli joku valmis lätty - ei varmastikkaan ollut paikalla tehty. Se oli sitkeä, lötkö ja aivan liian tasapaksu. Chicken tikka oli onneksi hyvän makuinen, mutta chicken garlic oli niin suolainen että sen syöminen oli lähes mahdotonta. Varsinkaan kun teollisen naan:n mukana ei tullut raitaa, joka olisi puhdistanut suuta. Onneksi Töölössä muitakin on intialaisia/nepalilaisia, niin ei tarvitse Gandissa vierailla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.12.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Prikthai thaimaalaista

Autenttista ja raikasta. Useaan kertaan kokeiltu ja Prikthai on ihan selkeästi Töölön paras thaimaalainen. Safkat on raikkaita ja niissä on samaa fiilistä kuin thaimaassakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.11.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Chez Dominique michelin-gourmet

Varmaa, laadukasta ja erittäin hyvää fine dining:a. Kolmas käynti CD:ssä oli varmaa työskentelyä alusta loppuun. Kaikki annokset oli kohdallaan, parissa tuli taas se wau-elämys, minkä takia näissä paikoissa käydään. Palvelu oli tehokasta, mutta ei mitenkään lämmintä. Raskaana olevalle vaimolle annosten muokkaukset onnistuivat helposti ja olivat maultaan oikein hyviä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 145€ Lisätty: 12.03.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Chez Dominique michelin-gourmet

Aivan käsittämätön paikka. Ruoka aivan omaa luokkaa ja palvelu on lähes täydellistä. Viinit osui nappiin ja kokemuksena jotain aivan uskomatonta. Annokset oli todella kauniita ja niissä oli jokainen detaili mietitty tarkkaan. Ja mikä tärkeintä, safkat olivat täydellisesti tehtyjä. Mistään en ole saanut niin hyvää kalaa ja kyyhky oli legendsa mukainen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 99€ Lisätty: 16.04.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Pure Bistro bistro

Maut kohdillaan. Annokset olivat oikein maistuvia ja makuparit oli oivallisesti valittu. Ainoa miinus siitä, että lautasella oli vähän turhan paljon tavaraa. Esim. vasikka annoksessa risotto oli jotenkin turha lisuke, kurpitsa ja muut lisukkeet olisivat riittäneet oikein hyvin. Xoco jälkkäri oli yksi parhaista suklaajälkkäreistä miesmuistiin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 15.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Luomo michelin-gourmet

Hieno elämys. Pitkän odottelun jälkeen päästiin Luomoon syömään ja vaikka odotukset oli korkealla, niin ravintola ei pettänyt. Menu (16) oli kokeilevaa ja parhaitenkin toimi perinteisimmät yhdistelmät, missä ei liikaa kikkailtu. Mutta muissakin annokissa niitä wau elementtejä raaka-aine yhdistelmien ja koostumusten osalta. Ehkä ainoa miinus tulee siitä, että kokeilujen osalta kaikki komponentit eivät osuneet täysin nappiin. Sali työskentely oli hyvää ja viinit toimivat safkojen kanssa oikein hyvin. Viime aikaisista (*) misukan paikoista täällä oli mielenkiintoisimmat viinit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 79€ Lisätty: 13.03.2011
Arvosana: -1

Ravintola: Demo michelin-gourmet

Hyvää, selkeää ja maistuvaa ruokaa. Ei ehkä sieltä kekseliäimmästä päästä ja ehkä vähän ylihintaista laatuunsa nähden, mutta hyvää. Toisena ruokana tarjoiltu nokkoskeitto oli aivan taivaallista. Alkuruuan parsa ja pääruoka (karitsaa) olivat hyviä, mutta ei mitään tajunnan räjäyttävää. Jälkiruoka toimi hyvin (mutta nehän toimii aina). Selkälinjainen kokonaisuus. Viinit oli persoonallisia ja toimivat hyvin, mutta hieman ylihinnoiteltuja. Billecart-Salmon:sta 19e lasi on liikaa. Palvelu oli hyvää ja rentoa, paikkaan kuuluvaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 75€ Lisätty: 10.06.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Koiton Grilli

Perus huttua. Ruoan laatu ei ollut mikään erityinen, mutta maut niissä oli ihan kohdillaan. Pienten annosten tilaamisesta plussaa, mutta todella kaukana tämä on Fine Dining:stä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.11.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Postres michelin-gourmet

Hyvää, perus varmaa Fine Dining:ä. Kaikki safkat (Menu Esplanadi 8) oli oikein maukkaita ja hienosti tehtyjä. Samoin viinit olivat hyviä ja mielenkiintoisia. Mutta, joku yllätyksellisyys ja wau-faktori jäi puuttumaan, erityisesti alku- ja pääruuissa. Jälkkärit ja erityisesti jälkkäri amouse oli parhaimmistoa mitä Helsingin * tähden paikoista saa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 71€ Lisätty: 14.11.2011
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit