Avautuu 07:00

Nick´s Food Design

tunnelmallinen, itsetehty
Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (22)

Hintava lounas. Ei perheelliselle lounaspaikaksi

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 25.01.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Järjettömän hintainen lounas uudessa ravintolassa. Taitaa olla paremman väen paikka. Tekee paljon keitrausta. Miten asiakaalle taataan ettei tiloissa tehdä keitering tuotteita joissa käytetään ei glut jauhoja kakkuihin yms. Jossain nekin pitää tuottaa !!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.01.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Arkisin onnistuu pöytävaraukset. Lounasbuffet on aina yhtä hyvä. Sisältää montaa sorttia salaattia ja listalla aina mukana kasvisvaihtoehto. Itseasiassa Nicksin kasvissetit on olleet niin hyviä että olen alkanut valita useammin niitä possuleikkeen sijaan. Hyvää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.02.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täällä myös äärimmäisen pettynyt pöydän sisältöön sekä asiakaspalveluun. Ei voi suositella saatikka tulla yritykseni kanssa illastamaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 24.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lauantaibrunssi oli pettymys. 27 minuutin jonotus ovelta seisten kassalle ennen pöytään pääsyä. Eräs asiakas antoi palautteen jonotuksesta johon vastattiin, ettei tässä ole ongelmaa mutta asiakaspaikkoja haluavat lisätä??

Brunssin sisältö lähinnä salaattipöytä. Lämpimänä ruokana oli ranskiksia ja munakas? Kanavartaat loppuivat ensimmäisestä kattauksesta? Ei lainkaan lihaa, ei lainkaan kaloja, ei mitään "arvokkaita" raaka-aineita. Jälkiruuaksi pannukakkua, irtokarkkilakritsia ja suklaaputous.

Tila oli fiksun oloinen ja viihtyisä. Jumputus ei liian kovalla eli pystyi keskustelemaan huutamatta. Tosin enempää asiakaspaikkoja sinne ei mahdu.

Sopiva hinta näin heikolle tarjonnalle olisi mielestäni n. 10 eur (maksoi 22€).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 23.10.2016
Arvosana: 3

Apilakadun lounas. keskinkertaista ruokaa. mustikkapiirakka oli pahaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.02.2016
Arvosana: 2

Laadukasta brunssia teollisen karussa ympäristössä. Lauantainbrunssilla oli tarjolla varmasti kaikkea, mitä brunssilta voisi toivoa. Kaikki tuotteet olivat tehty laadukkaista perusraaka-aineista. Tarjolla oli mm. croisantteja, yrttifocacciaa, riisipiirakoita, juuressipsejä, krutonkeja, vihreää salaattia, marinoituja kurkkuviipaleita, marinoitua tomaatti-punasipulia, oliiveja, papuja, hummusta, kanafilettä, possufilettä, coleslawta, perunasalaattia, kuskussalaattia, savulohta, paistettua sipulirouhetta, yrttispirulinasmootieta, yrttisnapseja, hedelmiä ja erilaisia kastikkeita.
Lämpiminä ruokina tarjolla oli mm. ranuja, sipulirenkaita, ylikypsää naudan niskaa, nakkeja, kukkakaaligratiinia, kasvismuhennosta, pekonia, munakokkelia ja kasviskeittoa.
Jälkiruokapöydässä oli mm. vaahtokarkkeja, lakuja, suklaaputous, mutakakkua, inkivääripannukakkuja, hilloa, kermavaahtoa, mustikkapiirakkaa, marenkeja, mangomoussea, limepiirakkaa, suolaisia ja makeita keksejä, nachoja, valko- ja sinihomejuustoa, kahvia ja teetä.
Juomapuoli oli pienoinen pettymys. Tarjolla oli suoraan purkista omena- ja appelsiinimehua, viinimarjaboolia ja todella kitkerää sitruunajääteetä. Erikseen ostettavissa oli myös kohtuullinen viini-, olut ja kuohuviinivalikoima.
Osa ruokalajeista oli kivasti tarjolla mm. vanhoista pilttipurkeista, mistä tuli tarjoilupöytään hieno tunnelma. Sisustukseltaan paikka oli todella kaksijakoinen: tiskin puoli on tumma, hämärä ja todella siisti. Aivan kuin hienommassakin ravintolassa, kun taas valkoinen ja kirkkain valoin varustettu ruokasalin puoli muistutti lähinnä tehtaan lounasravintolaa, mitä se itse asiassa arkisin onkin. Tähän tarkoitukseen se ei oikein sopinut. Palvelu oli ystävällistä, mutta melko kiireistä ja jopa hieman ammattitaidottoman oloista. Paikka oli todella täynnä, joten vapaata pöytää joutui odottelemaan jopa puolikin tuntia. Paikkaan kannattaakin tehdä pöytävaraus.
Kyseistä brunssia on paljon kehuttu, mistä johtuen itsellä oli odotukset todella korkeat. Ne osittain lunastettiin, mutta toisaalta olin myös hieman pettynyt. Pienet yksityiskohdat ruokien laadussa ja valmistuotteiden käytössä eivät vastanneet odotettua laatua. Tämä on kuitenkin varmasti yksi Turun parhaista brunsseista ja voin suositella sen testaamista jokaiselle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: -1

Lähinnä tuosta palvelusta sanoisin, että ei ole mitenkään kansainvälistä tasoa. Mitään ylimääräistä ei voi odottaa esim. pöydän varaaminen alle 4 hlölle merkkipäivänä ei onnistu lauantaibrunssin aikaan. Eivätkä edes vastaa asiakkaan viestiin. Jäi huono maku suuhun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2015
Arvosana: 2

Loistavaa ruokaa, henkilökunnalla joskus vähän pasmat sekaisin (ja pari kylttiä helpottaisi talon takana joen puolella olevan sisäänkäynnin löytämistä)

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 18€ Lisätty: 30.09.2015
Arvosana: -1

Keskivertolounaspaikka. Välillä ihan maistuvia ruokia ja välillä ehkä vähän liian rasvaista tms.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.07.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Helsinginkatu 15 & Apilakatu 13b 2krs, 20500 Turku - Reitti
0449939518
http://www.food-design.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita