Opens at 16:00

Kerho

Betyg 3.7 / 5

Recensioner (7)

Tuli syötyä Kerhon HotDog tai joku vastaava ja ainakin se oli erinomaista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Monet etanat tampereella syönyt ja täällä ne ovat vain todella hyvät! Leipää tulee reilusti ja juustoa on kerrankin kunnolla päällä!Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.10.2014
Betyg: 0

Miellyttävä pubitunnelma. Todella suuret ja maukkaat annokset. Chilisessä papupadassa maut olivat hyvässä harmoniassa. Tilasimme myös ennen pääruokia napostelulautasen. Videllä eurolla sai ison kasan espanjalaista juustoa, todella hyviä ja suuria oliiveja sekä aurinkokuivattua tomaattia. Tällaisia napostelulautasia saisi olla muissakin pubeissa! Olutvalikoima oli myös hyviä, joten voin suositella sekä ruoka- että juomapaikaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 04.10.2014
Betyg: 0

Saavuimme vappuna lähes täyteen ravintolaan kirrettyämme ensin pari muuta täpötäyttä gastropubia. Saimme pöydän kahdelle hetken seisoskelun jälkeen. Ensimmäisenä huomiomme kiinnittyi siihen, että tarjoilija oli yksin töissä ja valmisti ruoat tiskin takana oluen myynnin ja pöytien siistimisen ohella. Ruoat tulivat kuitenkin suhteellisen nopeasti. Tilasimme hampurilaisen, etanat aurajuustolla ja kolmen juuston toastin. Annoskoot olivat valtavat, emmekä jaksaneet syödä kaikkea. Kasvissyöjälle oli huonosti vaihtoehtoja, mutta lista olikin lyhyt ja yksinkertainen, pubiin juuri sopiva. Ruoka oli osittain omien valintojenkin vuoksi hyvin juustoista. Vaikka juuston ystävä olenkin, olisi sitä riittänyt vähempikin, nyt se jähmettyi paksuksi massaksi etanoiden päälle ja pursusi toastin välistä yhtenä könttinä. Maku ja koostumus muilta osin oli hyvä. Jyväinen leipä myöskin oli maistuvaa ja rapeaa. Tämän tyyppinen ruoka on juuri sitä, mitä oluen kanssa tekee mieli, eikä hintakaan ole paha. Palvelu oli kiireestä huolimatta oikein sujuvaa. Suosittelen pubitunnelmasta ja simppelistä ruoasta pitäville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 02.05.2014
Betyg: 1

Viihyisä paikka, hyvä ruoka ja kohtuullinen olutvalikoima. Yksi suosikeistani, kun tekee mieli lähteä syömään ja hyvälle oluelle. Ruoka on mainiota ja kohtuuhintaista. Oluista löytää yleensä kelvollisen vaihtoehdon. Iso plussa pienistä kohtuuhintaisista tapaksista, näitä on mukava ottaa oluen kylkeen, jos ei varsinaista ruokaa halua syödä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 14.03.2014
Betyg: 1

Mukava tunnelma ja iloinen henkilökunta. Jyväleipä on ehdoton suosikki!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.01.2013
Betyg: -2

Hieno tunnelma, uudistuksen jälkeen lisätty keittiö on hyvä lisä jo valmiiksi laadukkaaseen ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 15.11.2012
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Satamakatu 7, 33200 Tampere - Route
0504523451
http://www.ravintolakerho.fi