Unknown

Pizza Eiffel Kebab

Rating 2.4 / 5

Reviews (10)

Tilasin kotiinkuljetuksella kebabbia ja pizzaa. Pizza oli Eiffelin listalta, mutta kun avasin kotona pizzalaatikon, siellä oli ihan jotain muuta kuin tilaamani pizza. Lisäksi dippimahdollisuuksia vain 1, auradippi???? Kebab oli ihan hyvää ja kotiinkuljetus nopeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.12.2015
Rating: 0

Pizzat kebulaliigan parhaimmistoa, elleivät jopa parhaita, kebabit ja muut ihan ok. Asiakaspalvelu aluksi hiukan heikkoa, mutta muutaman käyntikerran jälkeen tosi jees! Nälkä ei pääsekään ihan toviin yllättämään käynnin jälkeen. Ehdottomasti mahtava ja käymisen arvoinen mesta, suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2015
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

poikkesin ja hämmästelin, miten siellä joku viihtyisi syömässä. Tuolit surkeat, rikkinäinen (haiseva) tapetti, pöytäliinat likaiset, valaisimet tuo mieleen sairaalan. Oliskohan stailauksen paikka? Tampereella on kova kilpailu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2015
Rating: -1

Tilasimme poikaystäväni kanssa pitsat n. klo 02.30, pitsat saapuivat kotiin vasta klo 05:00!? pitsat olivat paskoja ja täytteetkin osittain väärin. emme tilaa kyseisestä paikasta kyllä enää mitään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 06.12.2014
Rating: -1

Tilasin eiffelistä ruokaa. maksoin sen puhelimella jo tilausvaiheessa. kun ruoka tuotiin kotiin, se ruokamäärä ei vastannut tilausta ja kuljettaja ei uskonut minun maksaneeni tilauksen vaikka minulla oli siitää puhelimessa kuitti. vaati vielä uuden maksun kortilla eli tuplahinnan ruuasta, jota toki olikin enemmän kuin olin tilannut mutta hinta oli täysin yli ottaen huomioon ruuatkin. rikosilmoitus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 70€ Added: 05.11.2013
Rating: -1

Olin käymässä tampereella poikaystäväni kanssa ja päätimme käydä ostamassa nälkään rullakebabit molemmille. Salaattia sai ottaa mukaan ilmaiseksi. Odottelimme hetken ja yksi työntekijä toi meille pizzat laatikoissa ja sanoi "ilmainen". Kyselimme tilaamiemme kebabbien perään ja meille ilmoitettiin että nekin ovat tulossa. Saatiin siis kahden rullakebabin lisäksi ilmaiseksi myös salaatit ja pizzat. Mahtavaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 11.10.2013
Rating: -1

monesti tilanneena olen saanut todella hyvää pizzaa, mutta vastapainona on tullu iha mieletöntä kuraa. edellinen tilattu pizza oli pohjanoteeraus ja aiheutti avautumisen. lätyn (perh.pidu) syöminen kesti kolme päivää, ja se tuli syötyy niin että piti uunissa kovalla lämmöllä tovin että ylim. rasva tirisee pois. tuoreeltaan pystyin syömään kaksi pientä slaissia. maistuu eltaantuneelle juustolle ja rasvalle. pepperoonimakkarassakin on funkki sivumaku. viimeinen ko. mestasta tilattu ruoka. terveiset omistajalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.12.2012
Rating: 1

tilatessani ruokaa kotiinkuljetuksella tyyppi haukotteli ja kuulosti todella kypsältä. .. koti ovelle ei jaksanut tulla ja sai hakee ruoan ulkoa. ruoan maussa ei vikaa ollut mut palvelussa parantamisen varaa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 12.08.2012
Rating: 0

SURKEIN JA RÖYHKEIN PALVELU MITÄ OLEN KOKENUT NÄISSÄ PAIKOISSA! !!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.08.2012
Rating: -5

Yöllä tilattu pizza ja aurarulla kotiinkuljetuksella. Yksi parhaimmista makuelämyksistä kyseisellä ruokapuolella. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.05.2012
Rating: 0

Location

Itsenäisyydenkatu 5, 33100 Tampere - Route