rustholkarhu

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Neljä Vuodenaikaa finnish/french

Ravintola on tuo erittäin miellyttävää vaihtelua perinteiseen lounastamiseen tuomalla ranskalaista ruokakulttuuria keskelle Tamperetta. Erikoinen sisustus luo tiiviin ja puheensorinaltaan eurooppalaisen ruokailutunnelman.

Ruokien puolesta ravintolan yksi bravuureista, ranskalainen kalakeitto, on parhaimpia ruokia mitä olen syönyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Henriks finnish

Päätimme ystävien kanssa tutustua Sasu Laukkosen (Ravintola Chef & Sommelier, Helsinki) erikoisvierailuun Henriksissä. Sasun luomupainotteinen menuu (Menu 1) sisälsi kalaa, karitsaa, härkää ja suklaata. Annokset olivat kauniita ja hyvän kokoisia, ei jäänyt nälkä kurnimaan. Olemme aiemminkin käyneet syömässä Henriks menuun, joka ei myöskään ole jättänyt kylmäksi.
Sasun menuusta etenkin härkä ja suklaa olivat täydellisiä. Ruokailuun elämyksellisyyttä toi Sasun tyyli tarjoilla itse ruoka pöytiin ja viimeistellä se asiakkaiden edessä. Kun kuulee aidon intohimoisesti ruokaan suhtautuvan kokin suusta annoksen raaka-aineiden alkuperän ja valmistuksen tarinan, voi hyvillä mielin todeta kokemuksen hipovan täydellisyyttä. Mainittakoon vielä että sattumalta Food is art -tapahtumaan liittyen seinillä olleet Kaj Stenvallin taulut toivat lisää keskustelunaiheita iltaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 07.02.2012
Rating: 5


Images


Followers