Closed now

Ravintola Henriks

Note 4.3 / 5

Bewertungen (55)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ruoka ja palvelu loistavaa tasoa. Kävimme 19.10 syömässä ja tulemme varmasti uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 20.10.2016
Note 0

Tampereen parhaita lounaspaikkoja. Lounasvaihtoehdot ei-tavanomaisia, monipuolisia, kauniita ja maut ovat kohdillaan. Ravintosali on kaunis ja viihtyisä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 22.06.2016
Note 0

Lauantain alkuiltana ravintolassa oli hiljaista. Saimme lämpimän tervetulotoivotuksen ja kohteliaan pöytäänohjauksen. Alkujuomat, tilaaminen, viini suositteleminen (toisella pääruokana kalaa, toisella punaista lihaa) sujui erinomaisesti. Viini- ja vesilasien täyttäminen kävi luontevasti.
Ruoka oli mainiota! Parsoihin oli grillattu maukas pinta ja kypsyys oli täydellisen rapsakka, pääruoat olivat maukkaita ja jälkiruuat kekseliäitä. Pidin myös ravintolan rauhallisesta miljööstä kovasti. Vielä seuraavanakin päivänä oli hyvä mieli, tänne tulemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 26.04.2016
Note 1

Henriks menuu ja viinipaketti. Todella hyvää ruokaa. Tarjoilija oli keikalla oleva opiskelija eikä osannut hirveästi kertoa lisää. Mutta välittömällä olemuksellaan nosti tarjoilun samalle tasolla ruuan kanssa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.02.2016
Note 0

Henriks on pitkän linjan ravintola Tampereela ja muistan jo vuosia sitten käyneeni täällä. Aikaa on kuitenkin kulunut ja päätimme käydä nyt uudestaan. Kävimme siis mieheni kanssa kolmen ruokalajin illallisella viinipaketteineen lokakuun lopussa ja olimme kyllä enemmän kuin otettuja kokemuksesta :) Tarjoilija oli todella ystävällinen ja osaava, mutta palvelu ei ollut liian jäykkää. Halusimme tietää viineistä ja hän osasi kertoa niistä paljon - myös miksi ko. ruoille valinnat on tehty. Ruoat jo itsessään olivat aivan mahtavat! Ja viiniparit todella osuvat, vaikkei viinilista muuten erikoisimmasta päästä ollut. Kaikki ruoat tehty alusta saakka ja pääsääntöisesti lähituottajilta hankituista raaka-aineista. Fasaani oli Skotlannista. Vaikeaan suklaajälkiruokaan saatu viini sopimaan täydellisesti! Hieno loppusilaus siis. Tulemme varmasti uudestaan - tällä kertaa ei tule vuosia olemaan käyntien välissä :P

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 44€ Hinzugefügt: 13.12.2015
Note 1

Käytiin syömässä hääateria 2. 10.2015 ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Ruoka ja palvlu erinomaista ja vielä 1 + lisää tarjoilijalle, joka tuosta vain puhdisti morsiamen hameesta ruokatahran. Erittäin miellyttävä huipennus hääpäivällemme oli tämä ravintola.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 44€ Hinzugefügt: 07.10.2015
Note 2

Viiden ruokalajin Henriks menu ja juomapaketti. Kerrassaan loistavat annokset ja viinit istuivat hyvin ruokiin. Raaka-aineet vaikuttivat hyviltä ja annokseet oli rakennettu ajatuksella.
Palvelu oli huomioivaa ja luontevaa. Viinit ja annokset esiteltiin ja ajoitus oli annosten tuonnissa kohdallaan.
Kerrassaan suositeltava paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 54€ Hinzugefügt: 15.08.2015
Note 3

Menu Henriks ja 5 ruokalajia juomapaketteineen. Meidät otettiin heti vastaan taitavan ja asiallisen tarjoilijattaren toimesta. Pöytään ohjattiin ja kynttilät paloivat tunnelmallisesti. Saimme heti alkudrinkit ja muutenkin kaikki sujui erittäin jouhevasti ja oikealla aikataululla. Menun ensimmäinen ruoka oli parsakeitto appelsiinivaahdolla ja pekonimuruilla. Keitto oli samenttista ja aivan taivaallisen makuista. Tämän jälkeen siikaa kahdella tavalla kananmunan ja verigreippisorbetin kera. Mukana oli myös etikkakurkkuja ja sipuleita. Kaikki maut olivat hyvin tasapainossa ja niitä tuli paljon. Pääruokana lammasta, korvasienikastiketta, savustettua savoynkaalia sekä valkosipulista perunapyrettä. Aivan ihana makuyhdistelmä kaiken kaikkiaan. Ainoa miinus oli pari hiekanjyvää korvasienissä. Lammas oli erittäin mureaa ja oikean kypsyistä. Pääruoan jälkeen saimme kahta eri juustoa, lakritsalla siveltyä ja tyrnimarjoilla päällystettyä näkkäriä. Aivan mielettömiä makuelämyksiä. Jälkiruokana kirsikkaleivos, colajäätelöä ja vaniljakastiketta. Eipä tuostakaan pahaa sanottavaa. Kaikki ruoat ja juomat esiteltiin kivasti tarjoilun yhteydessä ja ajoitus meni nappiin. Tämä oli kyllä paras ravintolakokemus ikinä. Suosittelen kaikille!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 54€ Hinzugefügt: 27.06.2015
Note 2
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 04.06.2015
Note 0

Erittäin loistavaa ruokaa. Kaikki maut tasapainossa ja viini suositukset olivat onnistuneita. Tarjoilu oli iloista ja asiantuntevaa. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 54€ Hinzugefügt: 19.03.2015
Note -1


Standort

Satamakatu 7, 33200 Tampere - Route
0207 669 062
http://www.henriks.fi

Options