Closed now

Jack The Rooster

Note 3.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (40)

Tampereen rock-henkinen ja burger-painotteinen ravintola.

Koska olimme paikallla talvella, emme edes vaivautuneet terassille vaan menimme suoraan sisätiloihin ruokailemaan.

Ravintolasta saa kuulemma Suomen tulisimman hampurilaisen mutta sitä en uskaltautunut edes kokeilemaan, sen verran muistoja on Helsingin Gringos Locosista.

Sen sijaan otin Pastaller Universe -pastan jossa mainittiin olevan chiliä. No, ei se chili siinä tuntunut lainkaan. Lisäsin mukaan Barbados-chiliä ja Satan's Revenge -chiliä ja vasta sitten alkoi polte tuntumaan.

Toinen seurueen jäsen söi Mastodont-hampurilaisen ja kuulemma piti siitä oikein kovasti.

Oman kokemukseni mukaan ihan mukava ravintola muttei mitenkään erikoinen. Bonusta rock-henkisestä sisustuksesta ja ystävällisestä henkilökunnasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 17.12.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kokemusta ravintolasta on vuosien perusteella. Esimerkkinä 14.5€-16€ burgeriateriasta on Tampereen alueella yläkanttia. Ruoka itsessään välillä erinomaista välillä keskivertoa. Laatu mielestäni heittelee liikaa, samoin kuten annoskoko. Menua vaihdettu 1000 kertaa, vaikka jo vuosia sitten menu/ruoka oli täydellistä ja omalaatuista. Vuosien saatossa tultu ainoastaan alaspäin siitä mistä lähettiin. Hinta/laatusuhde on mielestäni hieman enemmän kalliihkon puolella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 08.10.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 1

Tampereen reissulla tuli käytyä kahdesti Roosterissa, toisella kerralla söin kana caesar-salaatin ja toisena päivänä cheese mc coyn. Salaatti muuten ihan ok, mutta aivan liikaa kastiketta joka maistui lähes vain etikalle. Burgeri omaan suuhun liian tulinen vaikkei missään ollut muuta mainintaa tulisuudsesta kuin chili-cheddar majoneesi, pihviinkin oli laitettu melko runsaasti pippuria! Annos muuten oikein hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.07.2015
Note 0

Roosterin ruoka ei ole mitään erityisen kehuttavaa muttei pahakaan. Kyllä hampuraisannoksen mielellään syö, mutta hinta on mielestäni yläkanttiin. Palvelu puolestaan on aivan omaa luokkaansa. Kävi paikassa sitten syömässä tai iltaa viettämässä, henkilökunta on kuin sitruunaa haukanneita. Hymyjä ja iloista asennetta on turha odottaa. Harmi sillä Roosteri tuntuu olevan jonkinlaisessa kulttimaineessa ja henkilökuntakin on huomannut sen? Paikka pyörii vaikka palveluun ei panostettaisi. Kun asiakaspalvelua parannettaisiin, ruokaa villattaisiin kuntoon, Roosterissa kävisi mielellään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.06.2015
Note 0

En todellakaan suosittele! Kävimme lauantai-illan kunniaksi kaveriporukalla syömässä. Kaikki ottivat hampurilaisannoksen oluella. Itse valitsin listalta aurajuustohampurilaisen. Paikka oli melko tyhjä, kun saavuimme, mutta ruoan saamisessa kesti silti jonkin aikaa. Oma annokseni oli hampurilaisen osalta täysin kylmä sisältä. Yhdellä seurueen jäsenistä oli lorahtanut liikaa valkopippuria annokseensa. Kun menin tiskille vaatimaan uutta annosta, sain todella tylyä kohtelua vuoropäälliköltä. Tuntui siltä, että olin asiakkaana väärässä, kun olin "uskaltanut" valittaa annoksesta. Kun kyseinen vuoropäällikkö tuli tuomaan uutta annosta (muiden jo syötyä omansa), hän alkoi vielä uudestaan kettuilla minulle siitä, että olin kehdannut valittaa annoksesta. Kun ilmaisin asiakaspalvelun olleen äärimmäisen töykeää ja huonoa ja totesin, että muissa paikoissa huonoa ruokaa on tapana pahoitella, sain toivotuksen, että "terve menoa etsimään parempi hampparipaikka jostain muualta". Ruoan laatu on huonoa ja asiakaspalvelu on töykeää ja huonokäytöksistä. Suosittelen välttämään paikkaa kuin ruttoa! En ole koskaan aiemmin törmännyt vastaavaan "asiakaspalveluun", mikäli annokseni on ollut huono. Yleensä asiaa on pahoiteltu ja kiitetty palautteesta. Toisin kävi täällä. Voin kertoa, että vien rahani jatkossa aivan muualle. Jäi kyllä niin huono mieli tökeröstä palvelusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 17.05.2015
Note 4

Rokkimiljöö ja hyvät ruokaisat annokset. Juomavalikoimaan saisi ehkä hieman panostaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 30.11.2014
Note -1

Rokkia ja aurinkoa. "Siis tää on vähän tämmönen Hard Rock Cafe -tyyppinen", arvelee neiti ja osuu varsin oikeaan. Ja osunee oikeaan toisenkin kerran: "Tamperelaiset taitaa tykätä tulisesta ruuasta." Hyvä lista, oikein hyvä ruoka. "Tää on varmaan ihan loistava darrasafkamesta." On.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 24.08.2014
Note 0

Halusimme mennä terassille, josta saa sekä virvokkeita että ruokaa joten menimme Jack the Roosteriin. Porukkaa oli reippaasti, mutta saimme silti ruoat nopeasti. Söimme hampurilaiset, itse otin habaneromajoneesilla maustetun hampparin. Omaan makuuni tulisuutta olisi voinut olla enemmänkin. Hampurilaisannokseksi aika peruskauraa, plussaa itsetehdystä sämpylästä. Pihvi oli melko ohut ja ranskalaiset suoraan pakasteesta. Kuitenkin hyvää perusmättöä, kun haluaa syödä terassilla virvokkeen ohessa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 06.07.2014
Note 0

Oma suosikkini on paikan pasta. Hamppareihin en ole koskenutkaan kun niitä tuppaa saamaan joka paikasta. Parin otteeseen olen syönyt täällä Twisted Dixie pastan joka on habanerolla ja naga morichilla maustettu kana-vuohenjuustopasta ja rakastuin siihen välittömästi. Pastan saa myös ilman chiliä mikä on plussaa. Palvelu ystävällistä ja ympäristö rento missä safka ja musiikki yhdistyvät moitteettomasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 04.07.2014
Note 0

Loistavat burgerit, plussana itsetehdyt kastikkeet. Ruokaa ei tarvinnut odottaa kauaa ja iloinen tarjoilija piti meistä huolta koko ajan. Leppoisa rock-mesta, josta saa juurikin tarkoitukseen sopivaa safkaa ("mättöö") hyvällä tarjoilulla. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 10.03.2014
Note 0

Community

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere - Route
(03) 225 5420
http://jacktherooster.fi/

Options