Closed now

Vohvelikahvila

Note 3.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (39)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tampereella käydessä pitkästä aikaa Vohvelikahvilassa jonka muistaa maistuvana paikkan. Hyvää on vohveli nytkin, kermavaahdosta kun en pidä, sen voi vaihtaa jäätelöön.

Paikka on aika pieni ja nytkin lauantai-iltapäivänä oli aivan täyttä.

Suhteellisen korkeat hinnat, mutta kun laatu hyvää niin olkoot kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.05.2017
Note 0

Маленькое кафе с отличными вафлями. В Финляндии принято готовить вафли мягкие, не хрустящие. Мои любимые-это с копченым лососем, и в этом кафе они превосходны! В меню есть вафли на детский вкус и для веганов. А так же, самый лучший капучино! Туристам, посещающим г.Тампере рекомендую заглянуть а перекус.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.05.2016
Note 0

Paikka avattu 92 ja sen huomaa. Osa vohveleista karkeasti ylihinnoiteltuja ja ruokalista jo tekstinä vaikutti todella keskinkertaiselta. Herne-maissi-paprikaa 2015? Täytteet puolivalmisteita ja pettymykseksi esimerkiksi parsa oli valkoista purkkiversiota. Valitettavasti myös cappuccino tuli suoraan automaatista ja ehti lähes jäähtyä ennen vohvelin tuloa, sillä kuppia ei oltu lämmitetty. Ihan symppis paikka, mutta pärjää toistaiseksi vain vanhan maineensa verukkeella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.03.2016
Note 1

Vohveliannokset hintaan nähden vaatimattomat. Erikoiskahvit ilmeisesti valmiskahvia laitteella, koska eivät olleet cappucinoa ja espressoa nähneetkään. Laimeaa litkua. Jos kupillisesta pyydetään n.3€ niin toivottavaa olisi saada kunnon laitteella tehtyä kahvia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.09.2015
Note 0

Paikassa oli mukavan lämminhenkinen ja pienen talon ikää henkivä sisustus. Tuotevalikoima voisi olla selkeämmin esillä. Nyt ei tiennyt mihin kylttiin tai lappuun olisi katse pitänyt kiinnittää. Palvelu oli kyllä ystävällistä ja tilaus saatiin tehtyä. Itse vohveli oli maistuva tuoreine mansikoineen ja jäätelöineen. Annoksen koko tosin oli mielestäni aavistuksen pieni. Tämä oli ensimmäinen käynti missään vohvelikahvilassa ja kyllä tänne toistekin voi eksyä. Annoskoko tosin on seikka, jonka vuoksi aion joskus testata myös kilpailijat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.08.2015
Note 1

Tosi kiva ja tunnelmallinen kahvila. Mokkavohveli maistui! Kiitokset!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.07.2015
Note -1

Tacovohveli oli varsin maukas, mutta samalla aika yksinkertainen. Hieman olisi toivonut jotain omaperäistä koukkuakin mukaan. Tulisuus oli (tulisena versiona) kuitenkin sopivan kirpakka ja jauhelihaa oli riittävästi. Uusi kesätyöntekijätyttökin jaksoi vielä hymyillä pirtsakkaasti :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 23.05.2014
Note 0

Idyllinen kahvila, mukava määrä vohveleita tarjolla. Suosittelen kokemaan. Teenjuojana kiittäisin haudutetusta teestä pussiteen (vaikkakin laajan valikoiman) sijaan/oheen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.12.2013
Note -1

Puolitoista vuotta sitten edellisen kerran vierailin, ja tänään uudelleen. Ensimmäisellä kerralla olin vallan ihastunut. Tämänpäiväinen kokemus oli pieni lässähdys. Mikään ei ollut muuttunut/kehittynyt. Sisustuskaipaisi pientä freesausta, kuitenkin tunnelma säilyttäen. Ja listaa olisi myös syytä kehittää/päivittää. Nyt on tyyfdtty vain lepäämään laakereilla. Tällä kokemuksella en saanut mitään uutta, enkä tällä kokemuksella menisi enää kolmatta kertaa :/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.11.2013
Note 0

Suloinen pikkupaikka ihanalla Ojakadulla. Olen maistanut ainoastaan suolaisia tarjottavia, mutta ne ovat olleet kyllä maukkaita. Makeaakin olisi mukava kokeilla. Vohveleita saa myös täysin vegaanisia ja opiskelija-alennustakin saa korttia vilauttamalla. Teekupit ovat myös tarpeeksi isoja, eikä mitään sormustimia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.08.2013
Note 0


Standort

Ojakatu 2, 33100 Tampere - Route
(03) 214 4225
http://www.vohvelikahvila.com/

Options