Avautuu 11:00

Pizza Kebab Castello

pizza & kebab
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pitza mauton ja kotona huomasin väärät täytteet! eivät vastaa palautteeseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.12.2015
Arvosana: -5

Pizzat on todella hyviä. Kebab on keskinkertaista ja annos pieni.
Kannattaa olla hintojen kanssa tarkkana, esim jos ostat annoksen ja juoman lounasaikaan, on voimassa lounashinta. Tämä koskee vain pientä juomaa, jos otat 0,5 juoman, joudut maksamaan normaalihinnan eikä henkilökunta vaivaudu kertomaan että pienemmällä juomalla saisit tarjouksen, etkä saa pientä juomaa mukaan vaikka olet senkin periaatteessa maksanut

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: 0

Kallista ja laatu huono.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: -1

9. 40e kebab ranskalaiset, todella pieni annos hintaan nähden. Saa muualta halvemmalla parempaa settiä, isompaa. En ihmettele miks tää firma lähettelee ale kuponkeja kotio. Salaattia sika vähän kyljessä, hätäsiä puhelimessa. Ärsyttävä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.04.2015
Arvosana: -1

Kävin hakemassa pizzan ja listassa luki 9,40€ mutta velvoitettiin 9,90€. Sanottiin että hinnat nousseet. Kyllä pitäisi muuttaa listat ennen kuin nostaa hintaa. Jos baarissa tehtäisiin näin niin ihmiset nousisivat barrikadeille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: -1

Hampurilaisateria erittäin pelkistetty ja etikkainen, Iskender kuiva ja "purkkikastiketta".

Poikkesin duunikaverin kanssa täällä lounaalla ja kun listalla näytti olevan hampurilaisia, ajattelin tilata lounaspurilaisen. n. 9e hinta sisälsi hampurilaisen ja hanajuoman. Itse ruokaa piti odottaa melkein 15 minuuttia, vaikka paikassa ei lounasaikaan lisäksemme ollut kuin 2 ihmistä. Kun sapuskat sitten saapuivat, oli lautasellani about Big Macin kokoinen hampurilainen - ilman mitään lisukkeita. Paketti pysyi kasassa keskelle hampurilaista tökätyllä puutikulla. Itse hampurilainen oli lämmin, mutta kokonaismaku oli ikävän etikkainen. Työkaverini kommentoi iskender-kebabiaan kuivahkoksi ja että kastikkeet olivat ehtaa tukkutavaraa. Miten tämä paikka pysyy pystyssä? Nämä ruokanäytteet eivät houkuta toista kertaa tähän ravintolaan. Kilpailu Hervannassa on kovaa..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.05.2014
Arvosana: 1

Tilattiin puolison kanssa kotiin. Saimme soiton jossa pyysivät tulemaan hakemaan alaovelta ruuat koska heillä on kiire. Mielestäni heidän kiire ei asiakkaalle kuulu vaan kaikkia palvellaan loppuun asti. Chili"nugetit" olivat löllöjä ja tihkuivat rasvaa, siis tokihan näitten kuuluukin olla rasvaisia kerran ne uppopaistetaan mutta nämä olivat saaneet liian kylmän öljykylvyn. Dippi oli ihan ok, vaikkei se kauheasti aurajuustolta maistunut. Salaattini ui kahdessa erilaisessa kastikkeessa joitten maut eivät pelanneet lainkaan yhteen vaan se oli kuvottavaa. Tomaatin siivut olivat vanhoja ja epäilyttäviä. Salaatti jäi syömättä. En todellakaan tilaa/käy täällä enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.03.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.02.2014
Arvosana: 0

Pizzat ovat hyviä ja mehukkaita. Kebabit ok. Kiva paikka, ja henkilökunta on hyvä. Salaattipöytä voisi olla aavistuksen verran parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 0

Pizza oli palanut ja pahimmalta maistuvin pizza mitä olen koko Suomenmaalla syönyt. Söin pizzasta yhden palan, jonka jälkeen totesin, että paras paikka lopulle lätylle on roskakori. Mukana tulleet jalopenot (erillisessä purkissa) olivat ihan hyviä. En suosittele kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.01.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Insinöörinkatu 19, 33720 Tampere - Reitti
http://ravintolacastello.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita