Ei tietoa

Säräpirtti Kippurasarvi

lammasta
Arvosana 4.8 / 5

Tarjolla ainoastaan "Lemin särää", joka alueen erikoislaatuinen ruokakokemus. Erinomainen konsepti.


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lemiläisillä sukujuurilla kuului jo yleissivistykseen tutustua tähän ruokaan. Ei turhaan. Miljöö on kaunis. Tupa komeine leivinuuneineen ja säräkaukaloiden ulosvetoineen sekä asiaankuuluvine puheineen oli aivan loistava ohjelmanumero. Rieska ja kotikalja sopivat hyvin settiin ja liha oli aivan suussasulavaa. Puoliso jopa epäili syövänsä possua (mureus) mutta jälkimaku vakuutti. Makia soppa sopi hyvin ateriaan, kahvikupponen olisi kruunannut. Ei puhettakaan villasukasta. Kannatti maistaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 15.04.2016
Arvosana: 0

Parasta makua ja halvalla. 7 lautasellista ja jälkiruuat ni ei jää annokselle ku 4 eurua hintaa. Hienohelmoille tuloo vähä kalliimmaks mutt on hyveä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 27.06.2014
Arvosana: -2

Suussa sulavaa lammasta. Ravintola on erikoistunut vain yhteen ruokalajiin ja se todellakin oli HYVÄÄ! Tänne pitää tehdä pöytävaraus etukäteen koska lammasta valmistetaan 9 tuntia. Tarjolle tuotiin ensin paikallista rieskaa ja voita, vettä ja kotikaljaa (todella hyvää). Erikseen saa tilata muita juomia. Sitten tarjoiltiin lammasta ja perunoita. Lammasta saa lisää niin paljon kuin vain jaksaa syödä. Itse söin kolme lautasellista, ehkä hiukan olisi mennyt vielä lisää mutta en halunnut ähkyä. Jälkkäriksi pöytään tuotiin vielä kulho luumurusina soppaa. Koko menu maksoi 32e, ehkä hiukan ylihinnoiteltu, mutta lammas oli kyllä niin hyvää että tuon maksoi mielellään ja ruokaa tarjoiltiin pöytään.
Ravintola siisti ja kauniilla paikalla, odotin etukäteen hiukan vanhampaa rakennusta joka olisi mielestäni sopinut vielä paremmin tähän konseptiin mutta ihan ok tämäkin. Hiukan halvempi hinta niin tämä olisi erinomainen paikka!
Suosittelen lämpimästi kaikille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Ruoka parasta lammasta koskaan!
Tosin hinta aivan liian korkea, jos syö vain yhden annoksen.

Palvelu rentoa ja ystävällistä ja tunsimme itsemme tervetulleiksi.

Kahvikupin hinta 4 euroa!! :((

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 23.11.2012
Arvosana: 0

Erinomainen ositus siitä, että erikoistumalla ja paneutumalla asiaan voidaan nauttia hyvästä ruoasta ja palvelusta "kehä III:n ulkopuolella. Kannattaa tulla kauempaankin tai ainakin jos vierailee Lappeenrannassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 10.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rantatie 1, 54710 Lemi - Reitti
05 4146470
http://www.sarapirtti.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita