Avautuu 09:00

Bistro Venla

kahvila-ravintola
Arvosana 3.2 / 5

Venla on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen Eurooppalainen kahvila-ravintola Tampereen ydinkeskustassa. Katetun sisäpihaterassimme avauduttua, asiakaspaikkoja on jo yli 70 kpl.
Venlassa on iloinen, ystävällinen ja nopea palvelu! Panostamme palvelun lisäksi erinomaiseen laatuun, asiakkaiden viihtyvyyteen sekä kehitämme valikoimaamme jatkuvasti vuoden aikojen mukaan uusilla ihanilla tuotteilla.
Päätuotteemme ovat runsaat, tuoreet ja aina laadukkaat salaattiannokset. Suuren suosion ovat saavuttaneet myös UUDET lämpimät salaatti- sekä uuniperuna-annokset. Meiltä saa myös herkulliset suolaiset ja makeat leivonnaiset, viinit sekä erilaiset drinkit(A-oikeudet).
Suosittuja ovat myös herkulliset smoothiet sekä jäätelöannokset.
Salaatteja ja muita herkkujamme voi myös tilata juhliin ja tapahtumiin.
Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (63)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uuniperunani oli pari päivää sitten uunista tulleen ja mikrossa lämmitetyn makuinen. Sisälsi myös kinder-yllätyksen. Kalkkunatäytteessä ei ollut valittamista. Salaatti ei ollut kummoinen. Seuralaiseni annos näytti todella pieneltä sen hintaiseksi salaattiannokseksi. Sokoksen alakerrasta olisin saanut paremman hinta/laatu suhteen. Hieman nälkäkin jäi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.10.2016
Arvosana: 0

Ystävällinen palvelu, takeaway annos nopeasti mukaan. Paikan miljöö vaikutti mukavalta. Plussaa suht edullisesta mukaanotetusta annoksesta. Ruoan laatu ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: -1

hyvä nopea ja ystävällinen palvelu ,hyvää tuoretta salaattia rapeaa pekonia ,ja jälkkäriksi ihanaa kakkua ja kaputcino ;-).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: -1

Lounaaksi Lämmin nyhtökalkkuna salaatti. Annos melko suuri josta suurin osa salaattia. muuta vähemmän. Lihaa sopiva määrä ja kananmuna toi lisää proteiinia annokseen. Kastike tavanomainen. Pöytään tuotu sämpylä oli jostain syystä vähän kostunut. Viehättävä miljöö ja paljon vaihtoehtoja. Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0

Tee oli kylmää, tuotiin väärä kahvi, leivokset kotikeittiötasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: -1

Ihanan valoisa paikka ,hymyilevä henkilökunta,Nopea palvelu ja maistuvat salaatit ja laadukkaat viinit ;-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: -2

Join vain latten, joka oli tosi pieni ja ei kovin lämmin hintaansa nähden. Makeaa ei ollut tarjolla kuin kolme juustokakun tapaista. Pullat ja viinerit puuttuivat kokonaan. Suolaista salaattia ja piirakkaa sen sijaan löytyi reilusti. Kiva ympäristö ja henkilökuntaakin sopivasti, mutta hieman sähläyksen tuntua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Jos keskittyy salaatteihin, luulisi niiden olevan edes hyviä. Täysin yliarvostettu paikka. Keskellä sesonkia ulkomaalaiset tomaatit, salaatin pohjat pelkkää kaalihötöä. Pöydät jatkuen siivoamatta. Hyvä konsepti, huono toteutus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.07.2015
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.06.2015
Arvosana: 0

Kovasti tuli jano ruokailun aikana, kaksi kertaa täytyi käydä pyytämässä vettä. Vesi tuli, kun olimme syöneet, ja ei edes pahoittelua. Hieman asiasta mielensä pahoittaneet hyvänsalaatin ystävät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 920€ Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kauppakatu 6, 33210 Tampere - Reitti
(03) 212 5505
http://www.bistrovenla.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita