Suljettu nyt

Juvenes-Ravintola Ziberia

opiskelijaravintola
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (4)

Siitä olikin hetki vierähtänyt, kun täällä viimeksi olin käynyt kuten tuosta alempaa näkee. Eipä paikka tuohon aiempaan kokemukseen verrattuna oikeastaan ollut muuttunut. Tällä kertaa söin lounaaksi jotain possua ja siihen lisukkeet ja kyllä täytyy sanoa, että oli mautonta! Ei edes suolaa! Mukava että buffetista saa ottaa sitä sun tätä mutta kyllä ruuassa saisi makua olla. Palvelu kuitenkin iloista ja ystävällistä. Taitaapa vierähtää taas hetki ennenkuin tänne uudelleen eksyn.

2.12.2010
Lounas buffet perus opiskelija/työmaaruokamainen kokemus einesmäisistä aineksista. Valikoima buffetissa kuitenkin aika monipuolinen siitä plussaa, salaatit, leivät, muutama ruoka vaihtoehto ja kahvia ja keksiä jälkkäriksi. Paikka tunnelmaltaa ehkä hiukan parempi kuin jokin perus työmaaruokala. Lounas aikaan aika ruuhkaisen oloinen paikka,
Ruokailu kokemuksena ihan ok, eli saatan käväistä jopa uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 04.03.2016
Arvosana: 2
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Terveellinen ja mauton vaihtoehto, jolle kiitosta alv-alennuksen siirtämisestä hintoihin. Nopean ja nautinnottoman ruokailukokemuksen kruunaa yläasteelta ja armeijasta tuttu lajittelulinjasto, minkä jälkeen ketuttaa satavarmasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 08.09.2010
Arvosana: 1

Lounasbuffet oli kouluruokamainen kokemus. Pääruoka (lihapullakastike) oli einesmäistä. Salaattipöytä oli kiva ja palvelu todella ystävällistä. Kahvin ja pienen keksin kuuluminen hintaan oli plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 03.07.2010
Arvosana: 0

Ruoka opiskelijaravintolaksikin huonoa. Lisäksi todella ahdas. Samoissa tiloissa toimii myös tavallinen lounasravintola, josta minulla ei ole kokemusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.10.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Itäinenkatu 9, 33210 Tampere - Reitti
0207 600 350
http://www.juvenes.fi/Suomeksi/Ravintolat_ja_kahvilat/Henkilostoravintolat/Ziberia