Suljettu nyt

Friends & Brgrs

hampurilaisia
Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Miljöö on mielestäni aika ankea, vaikkakin siisti. Hampurilainen on pienehkö, mutta raaka-aineet niin laadukkaita ja tuhteja, että tulin kylläiseksi. Vuohenjuusto- ja kasvishampurilaiset olivat meheviä ja maukkaita. Tavallinen lasten hampurilainen taas kaipaa kipeästi majoneesia tai muuta kostuttajaa.

Friendsin kiistellyt ranskalaiset ovat omaan makuuni. Pidän siitä, että ranuissa on kuorta ja oikea perunan maku. Vegaaninen aioli on ehkä paras koskaan maistamani kasvismajoneesi. Sen sijaan kauniin vihreä yrttiaioli kaipaisi lisää makua.

Koko arvostelu kuvineen Savusuolaa-blogissa:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-friends-brgrs-ei-ole-viela-taydellinen-mutta-suunta-on-hyva/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 27.09.2016
Arvosana: 1

Ok, perushyvä burgeri mutta ranskalaiset olivat jälleen pienen pientä silppua. Pirtelöstä joutui pulittamaan 5€ joka alkaa olemaan jo kipurajoilla. Jos halua taattua laatua ja edullisesti hyvää, menen mäkkäriin. Jos kaipaan astetta parempaa, menen Ohanaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 31.08.2016
Arvosana: 0

Paikka on ainakin toistaiseksi vielä niin suosittu, että jonottamaan ja odottamaan joutuu. Pari kertaa on tuli käytyä ovella ja käännyttyä takaisin pitkän jonon takia. 40min odotusta "pika"ruokapaikassa on vaan liikaa, vaikka olisikin ns. parempi burgerpaikka. Ehdottaisin ruokalistojen laittoa jo ovelle jakoon, että porukka voisi jo jonossa miettiä mitä haluaa eikä jäädä tiskillä arpomaan ja hidastuttamaan toimintaa.

Annos oli hyvä, ja maistuva - hintansa arvoinen! Tykkäsin etenkin pihvistä joka oli medium ja maistuva sekä erinomaisesta sämpylästä! Seuraavalla kerralla tilaisin tuplapihvillä, nyt jäi hieman nälkä. Lounas aikaan normi ateria ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 18.05.2016
Arvosana: 0

Ihan ok konsepti, mutta ruoka (sekä burgeri että ranskalaiset) olivat mauttomia. Lisää makua ruokaan ja hymyä henkilökuntaan niin pisteet nousevat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.04.2016
Arvosana: 0

Maukas burgeri. Ihan testimielessä nappasin mukaan pari Friend's Brgr ateriaa. Tilaus kassalle ja piippari hälytin kouraan. Hetken kuluttua härveli jo pirisikin ja ateriat sai nouto pisteestä. Vain burgerit ja ranskalaiset oli pakattu pussiin ja juomat pitää itse ottaa hanasta. Tästä pieni miinus, itse ainakin tykkään että nouto ruuassa kaikki on pakatta valmiiksi ja eikun menoksi.
Burgeri jollainlailla "kotitekoisen" oloinen. Ehkä hivenen pieni. Mutta raaka-aineet hyvät ja maku kohdallaan. Ranskalaisissa omaan makuuni liian vähän suolaa.
Palvelu vielä toistaiseksi hieman hapuilevaa mutta ystävällistä. Ruoka valmistui kohtuu ajassa. Itse ravintola siisti ja valoisa.
Eiköhän täällä tule käytyä uudelleenkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 26.03.2016
Arvosana: 0

Jo vain kelpasi. Ranskalaiset maistuivat perunalta, mikä on oikein hyvä. Classic: oivallisesti maustettu ja paistettu pihvi, kivan kireää sipulia, suolakurkkua, salaattia, kastiketta... Olikohan siinä juustoa vai oliko se kastiketta? Ehkä se oli cheddaria. Ei tomaattia?
Hieman tuntuu oudolta antaa burger-paikalle neljä makupistettä, mutta kyllähän tämä pesee perinteiset ketjut mennen tullen.
Palvelukonsepti oli hieman yllättäen burger-perinteinen, mikä ei minua suuresti miellyttänyt: jonota kassalle, tee tilaus, maksa, yritä löytää vapaa ja siisti pöytä, odota kymmenen minuuttia, hae annos tiskiltä, syö. Onneksi siis kuitenkin ruoka oli oikein hyvää. Vinkki: laittakaa burgereiden sisällöt paremmin esille, jotta ihmiset voivat tutkailla vaihtoehtoja jo jonottaessaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 19.03.2016
Arvosana: 1

Hieman enemmänkin olisin odottanut. Varsinkin ranskalaisilta kaiken "kolmeen kertaan paistetun" ja "tarkkaan valittujen perunalajikkeiden" hehkutuksen jälkeen. Parasta antia oli hampurilaisen pihvi. Annokset äijämittakaavassa melko pienet, eli ekstrapihviä suosittelen nälkäiselle. Eri burgerit myös eroavat toisistaan melko vähän, jotain vielä radikaalimpaakin listalle voisi keksiä. Ja lisukkeita saisi olla enemmänkin.

Ihan eri laatuluokassa tämä tietysti painii kuin mäkkärit ja heset, mutta melkeinpä luulen, että jatkossa hampparia halutessa omat askeleet kuitenkin hakeutuvat viereisessä kauppahallissa toimivan kilpailijan tiskille, mikäli sinne vain mahtuu istumaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.03.2016
Arvosana: 0

En ole ennen ketjun ravintoloissa käynyt, mutta luettuani Helsingin ravintolan kokemuksia odotukseni olivat melko korkealla.

Tilaus tehtiin kassalla pikaruokatyyliin ja noudettiin sen valmistuttua kassan vierestä. Tämä ei tullut yllätyksenä, koska paikka kuitenkin on "vähän parempi pikaruokapaikka". Burgeri oli mehevä ja sopivan rasvainen eli mitään diet-purilaista on turha odotella. Omani tilasin lisäksi tuplapihvillä, jotka oli hyvin paistettu. Maku oli loistava, ei mikään erikoinen tai kikkaileva, mutta erittäin hyvänmakuinen perusburgeri. Kastiketta oli sopivasti eikä se peittänyt kaikkea muuta makua alleen.

Ranskalaiset olivat kotikutoisen oloisia. Eivät ehkä yltäneet burgerin tasolle, mutta hyviä silti. Yhdestä dipistä riitti kahdelle ja ainakin valitsemamme Aioli oli hyvää.

Annokset ovat kalliimpia kuin Mäkin ja Hesen vastaavat, mutta raaka-aineet vaikuttavat huomattavasti paremmilta ja burgerissa maistuu muukin kuin Big Macin supersalainen kastike. Sanoisin, että annokset ovat hintansa ansainneet, mutta ovat pikaruoaksi toki hintavia.

Nuorekas henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu jäi muutenkin mieleen reippaana ja miellyttävänä. Varmasti tulen käymään jatkossakin, jos taso on tämä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 28.02.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hämeenkatu 17, 33200 Tampere - Reitti
044 29 00 034
http://friendsandbrgrs.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita