Kitchen is open

Pizpala

Rating 2.3 / 5

Reviews (14)

Nopee palvelu mutta ei missään saa näin onnettomia makkaraperunoita.
Jos käy kilpailijalla vähän matkan päässä kiskasee makkaraperunat niin näistä pizpalan makkaraperunoista ei voi edes puhua. aivan karmeeta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.04.2016
Rating: -1

Täyslihahampurilainen tehdään kyllä oikealla tavlla mutta mausteen jotain merkillisen makuista punaista kastiketta joka ei mielestäni hampurilaiseen kuuluisi ollenkaan. Höyrymakkara sen sijaan lunasti paikkansa. Tuskinpa käyn uudestaan.
No kävin kuitenkin eipä mikään ollut muuttunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.03.2016
Rating: 0

Haimme oikein hyvät hot wingsit ja ristikkoperunat noutoruokana. Yllätyimme, että siivet olivat jopa paremman makuisia kuin monissa keskustan varsinaisissa siipiravintoloissa. Sama koski myös ristikkoperunoita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.01.2016
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

minusta oli ihan viihtyisä paikka sunnuntai iltapäivänä. Ihana myyjä jutteli paljon työn ohessa. (Kirsi) Makkaraperunoissa hyvä makkara.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.01.2014
Rating: -1

Palvelu ok, Ruoka perusmättöä, söi, mutta ei häikäissyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 22.12.2013
Rating: 0

Annokset tehdään laadukkaista tuotteista kuten esim. Lihajaloste,joten hinta/laatusuhde ihan kohdallaan.Kiireinenkin henk.kunta ehti hyvin kiitellä vaikka pikkujouluryhmää oli paljon.Edellisiin kommentteihin verrattuna saimme siis hyvää palvelua,olisiko taso nousussa palautteiden myötä???

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.11.2013
Rating: -1

Pizpala on hyvä esimerkki räkälästä. Pahimpia räkälöitä Tampereella ottaen huomioon että paikka on a-oikeudeton grilli.Saastainen ahdas vessa. Likaiset pöydät ja lattiat. Järkyttävää ylihintaista ruokaa ja seissyt kahvi termospannussa. Humalaiset jonossa etuilevat ja riehuvat asiakkaat. Asiakaspalvelukaan ei ole pirteintä mahdollista mutta paikan tasosta johtuen sen ymmärtää ja työntekijöitä käy sääliksi. Luojan kiitos kun aukes teivoon abc niin on täällä länsipuolellakin öisin joku vaihtoehto, vielä kun lielahden nestekin älyäisi ruveta pitämään oviaan auki 24h.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.07.2013
Rating: 0

Olemme tilanneet Pizpalassa Hot Wingsit yöllä usein töiden jälkeen. Muuta tässä paikassa ei välttämättä kannatakaan kokemusten perusteella tilata. Ranskikset ovat aina mitä ovat ja perusgrillimättöä saa mistä vaan, mutta ei mitään yrittämistä muussa löydy.

Wingsit ovat vuoden aikana myös pienentyneet todella minikokoisiksi, auradippi on ok ja porkkanoidenkin määrä vähentynyt.

Ravintolassa on usein asikkaina ja lämmittelijöinä Pipalan väkeä, kännisiä nuoria baari-illan jälkeen ja taksikuskeja yms ruoan hakijoita, kun muut paikat ovat jo kiinni. Pöydät ovat kiireaikaan erittäin sotkuiset ja täynnä roskia, vessaan pääsee pyynnöstä, mutta se on niin järkky kokemus, että sitä haluaa välttää viimeiseen asti.

Grillin ohessa on myös pieni kauppa, mistä saa ostaa mm. kotiin kalliilla ruokaa yöllä, pyynnöstä. Jos haluaa humalassa höyrärin tai röökiä, voi tuolla piipahtaa. Wingsit menettelee vielä, toivottavasti eivät pienene.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 03.01.2013
Rating: 1

Aivan naurettavan hintaista ruokaa laatuunsa nähden. Ruoka oli kamalaa, mutta onneksi annokset oli pieniä. Oikeasti, mikä tahansa grillikioski tai kebab mesta tekee parempaa safkaa. Ja kun hintataso on vastapäisen kotimaisen pizzerian luokkaa, niin ilman muuta kannattaa vaihtaa kadunpuolta. Tosi masentava kokemus ja yhdyn muihin kommentteihin palvelun laadun kanssa. Tosi töykeä tarjoilija. Kysyi kylläkin, haluanko annokset kaikilla mausteilla. Vaikka halusin, niin annoksissa ei ollut edes ketsuppia. Oikeasti - älkää ikinä menkö ko. paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.12.2012
Rating: 1

Kerran käyneenä en toista kertaa menisi. Tilasin hampurilaisen ja niin pahaa hampurilaista en ollutkaan vielä ikinä syönyt. Tarjoilija oli hyvin tympeä myös, joten mitään kehuttavaa en kyl paikasta löydä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 07.12.2012
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Pispalan valtatie 28, 33250 Tampere - Route
032127795
http://www.pizpala.fi