Küche geöffnet

OSAKA SUSHI

Note 4.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei

Bewertungen (42)

Lounas-buffet on aivan loistava. Ruoassa on paljon makua ja on muutenkin hyvää ja laadukasta hintatasoon nähden.

Tämä nousi kiilasi kärkeen kun vertaa muihin kokemuksiin kiinalaisten ravintoloiden buffeteista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 23.11.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hinta nousi kymppiin kun sushi tuli mukaan. Itse syön vain sen lämpimän ruoan joten hinnankorotus harmittaa. Muuten yksi parhaista kinkkilöiden luonaspaikoista. Saa myös mukaan jolloin salaatille saa erillisen astian.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.03.2017
Note 0

Erinomaisen laadukas sushi! Paljon vaihtoehtoja myös kasvissyöjälle. Henkilökunta iloista ja ystävällistä :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.05.2016
Note 0

Hyvä perus-kiinalainen. Friteeratut kanapallerot ja hapanimeläkastike oli pettymys, mutta sen sijaan spesiaali-kala-kastike oli erinomaista! Muuten hyvin keskivertoa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.04.2016
Note 0

Aivan onneton kokemus oli Tikkurilan Hao Kingin sunnuntaibuffetti. Ruoka oli mautonta. Ruoat joiden piti olla tulisia eivät olleet tulista nähnytkään. Oli tarjolla possua, kanaa sekä härkää, ja lihat kaikissa kastikkeissa olivat aika outoja.. Kana näytti samalta kuin olisi vain nyhdetty koivesta irti, possu oli kuivaa ja nyhdetyn oloista sekin. Härkä menetteli, mutta oli sekin erikoista muihin kiinalaisiin ravintoloihin verrattuna. Tuli fiilis, että laatu on kaukana tästä. Kaiken lisäksi ruoka oli kylmää, ainut mikä oli lämmintä oli riisi. Omaan makuun myös kastikkeet olivat liian laihoja. Harrastan kiinalaisissa ravintoloissa käyntiä ja kokemusta on jo paljon pääkaupunkiseudulta, mutta tämä oli kyllä ehdottomasti huonoin paikka tähän asti. Jos jotain hyvää haluaa kaivaa, niin friteeratut kanat sekä katkaravut olivat hyviä ekalla kerralla, santsikierroksella nekin olivat jo kylmiä. En suosittele kenellekään, vaikkakin paikka itsessään suht. viihtyisä ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 28.02.2016
Note 0

Pari kertaa hakenut tuolta mukaan ja ruoan hinta/laatu/määrä-suhteet kohdallaan, erittäin hyvää on ollut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.06.2015
Note 0

Sunnuntaibuffet oli monipuolinen.
Keitto,jossa piti olla ankaa ,oli melko vaisu ja osa ankasta korvattu kanalla.
Kastikkeet eivät oleet myöskään kovin vahvoja mutta riittävästi niissä oli kuitenkin makua. Lihan määrä kastikkeissa kiitettävä.

Palvelu entiseen tapaan ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.06.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Ensimmäistä kertaa paikalla, mukaan kanaa ja valkosipulia sekä naudanlihaa mustapapukastikkeessa. Kana oli mieto, ehkä jopa laimea, mutta se oli silti vaimon mieleen.

Mustapapukastike oli todellinen makupommi. Pääroolissa on selleri, jota annokseen oli "lyöty" huolella ja itse mustapapu jäikin hieman taustalle. Tämä on oikein hyvä, koska useammin tarjoiltava tumma mustapapusoosi on tyypillisesti liian raskas. Täällä se on täällä jotain muuta. Annos onkin suomalaisittain uniikki, koska vastaavaa ei löydy muista pk-seudun kiinalaisista. Suosittelen tätä ruokalajia varauksettomasti kaikille voimakkaiden makujen ystäville.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 12.04.2015
Note 0

Söin paistettu riisi -annoksen, johon oli tökätty perssiljanoksa, mutta miksi persiljan pinta oli chiliannoksen makuinen, vaikka annokseni oli mieto ja chilitön! EI KOSKAAN enää sinne!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.02.2015
Note 0

Oli kyllä valitettavan surkea kokemus. Alkoi tehdä mieli kiinalaista ja katsoin arvostelut lähialueen ravintoloista. Päädyttiin sitten ajamaan tänne Hao Kingiin. Alkuruokaa (Peking-keitto) sai odottaa aika pitkään ja sen odotuksen päässä oli pettymys. Keitto oli laihaa eikä maistunut oikein miltään. Sekaan oli heitetty keittojuurespussillinen! Siis lanttukuutioita Peking keitossa, ei näin! Keiton pohjana oli käytetty jotain tomaattilirua. Ei oikein innostanut mutta nälkä oli kova niin odotellessa yriti siitä sitten kaivella kanan ja liemen. Poikakaverin kanssa keksittiin uusi leikki: välttele lanttukuutioita. Riisi tuotiin pöytään mutta ruokaa saatiin sitten odotella melkein kymmenen minuuttia. Riisi ehti jäähtyä eikä se vaikuttanut olevan täysin kypsää muutenkaan. Lopulta neljä pientä annosta saapuivat. Nauta mustapapukastikkeessa menetteli, samoin friteeratut possupalat ja katkaravut (hapanimeläkastike tosin oli mautonta lirua). Kana currykastikkeessa oli toinen suuri pettymys. Kastike oli taas mautonta lientä, valmiista currykastikepussistakin saisi parempaa. Tarjoilija pahoitteli ruoan laatua kun annoimme palautetta mutta hyvityksiä emme saaneet hinnasta - emmekä halunneet jäädä paikkaan kinaamaan. Kaiken kaikkiaan pettymys, odotin edes jonkinlaista tasoa täältä luettujen arvostelujen perusteella. Nälkä lähti mutta en voi sanoa että tuli mitenkään erityisen täyteen. En voi ymmärtää täällä saatuja hyviä arviointeja ollenkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 25.01.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Kuriiritie 23-25, 01300 Vantaa - Route
0951233530

Options