Öffnet um 11:00

Ravintola Näsinneula

Note 4 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian
Diät

Bewertungen (56)

Olimme kaksin syömässä lauantai-iltana. Otimme Finlandia menun. Ruuat olivat maistuvia ja tulivat nopeasti. Erityisesti pääruokana ollut poron vasa, oli todella herkullista. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa, vaikka tarjoilijoita oli useampia. Hinnat ovat hieman korkeat ja menu aika suppea, mutta kokemuksena ravintola näsinneulaa voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 66€ Hinzugefügt: 29.06.2019
Note 0

Ruoka oli erinomaista, mutta jotain puuttui. Ehkä se oli se Finlandia-menu, joka tietysti sisältää perinteisiä ruokia eikä mitään yllätyksellistä. Palvelukin oli erinomaista, mutta ruoalta olisin odottanut edes jotain erikoista. Nälkäkin jäi, vaikka leipääkin tuli vedettyä 4 palaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 66€ Hinzugefügt: 14.08.2018
Note 0

Erittäin hyvää fine diningia. Ruokalajit tulivat nopealla syötöllä pöytään, vaikka olimme kiireisenä ystävänpäivän iltana asiakkaina. Kivoja yllätyksiä oli mm. Keittiön tervehdys ja paletinpuhdistaja. Asiakaspalvelijat vaihtelivat, mutta tämäkin sujui jouhevasti. En antanut ruuan laadusta täysiä pisteitä ihan vain siksi, että vertaan joihinkin todella tasokkaisiin fine dining -ravintoloihin, joissa olen aiemmin käynyt. Vaikka täällä ruoassa ei ollut moittimista, päinvastoin, niin ruoka ei ollut kuitenkaan niin tajunnanräjäyttävää kuin se ehkä voisi olla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 66€ Hinzugefügt: 20.02.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

5 aikuista 4 lasta 6 -11v. .halusin tarjota lähimmilleni parasta mitä Tampereella saa. Näsinneula oli valintani, lapsillekin kokemus korkealla.
nälkäisina, totta kai, tulemme syömään. ruuan saaminen kesti ja kesti, lapset nälissään levottomia. sitten tulee lastenannoksen keitto, parsaa... jää syömättä.
isoimmille sormustimen kokoinen annos samaa keittoa. auttaako tuo nälkään, sitä paitsi kummallisen makuista lasten suussa. onneksi tarjotaan leipää. varsinaisia pääruoka-annoksia odotamme ja odotamme. ravintola on suurin piirtein tyhjä, ihmettelen miksi viipyy. 50 minuuttia!!!! tulee pääruoka. valinnanvaraa oli ollut lapsille tasan kaksi: kuha ja poronvasa. isoille valittavissa lisäksi kasvismenu. sanoisin että aikasen niukat valinnanvarat. poronvasan sisäfilepihvi on täysin raaka!!! kuha on hyvää, sitäkin lautasella minimaalisesti, lisukkeina pieniä nappeja liian montaa makua. lasten lautasella tosi outoja kummallisia makuja. syömättä jää. tässä vaiheessa lupaan nälkäisimmille pizzerian kautta kotiin.
parsatangot alkupalana herkullisia.
leipää onneksi tarjottiin toisenkin kerran, saimme vatsoihimme täytettä. jälkkäreitä tilatessamme me kaikki välttelimme kummallisuuksia ja valitsimme jäätelöt.
loppusaldona:
- upeat maisemat
- ruuan odottelu repi jo hermoja
- lapsille ei kelpo syötävää
- aikuisille 20% syötävistä herkullisia
- annokset minimaalisia (onhan tämä courmetravintola)
- lasku hipoi pilviä (olimmehan yli 100m korkeudessa)
- en tule näsinneulaan toista kertaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 65€ Hinzugefügt: 05.06.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Upeat maisemat, mutta kokonaisuus ei vastannut odotuksiamme. Valitsimme 9 ruokalajin maistelumenut viinipaketteineen. Raaka-aineet olivat ensiluokkaiset ja annoksissa oli monia herkullisia makuyhdistelmiä kauniisti esille tuotuina. Makuja oli ympätty annokseen jopa liikaa. Suurimmaksi ongelmaksi koimme sen, että valitut laadukkaat viinit eivät täydentäneet toivotulla tavalla ruoan makua. Kokonaisuus ei ollut hintansa väärti. Vierailu: 9.12.2016

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 85€ Hinzugefügt: 31.01.2017
Note 0

Jos ei ole vielä käynyt, niin kannattaa käydä, ihan nälöalojenkin takia. Hyvää ruokaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.03.2016
Note -1

Merkille pantavaa, että kukaan neljän hengen seurueestamme ei ollut varauksettoman tyytyväinen pääruokaannokseensa. Liikaa makuja, liikaa yritystä - hyvät raaka-aineet (kalaa, vasikkaa, poroa) melkein pilattu liioilla lisukkeilla. Alkuruuissa sama ongelma, maistoimme hauki-jokirapu- ja sorsa-alkuruoat. Aivan alkuun saamamme keittiön tervehdys oli pieni porkkana-inkiväärikeitto, siinä oli maut kohdillaan kuin myös leipävalikoimassa. Palvelu oli oikein mukavaa ja huomioivaa siihen asti, kun tuli laskun maksun aika. Sitä sai taas odotella...mikä siinä on, että tässä vaiheessa asiakas unohtuu?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0

Täällä kannattaa käydä jo miljöön ja näköalojen suhteen, hinnasta ei väliä. Mutta kun se ruokakin on loistavaa. Ja palvelu on laadukasta, ammattimaista. Erityiset plussa siitä että tarjoilijat tuntevat annosten taustat. (Erikoista että se on Suomessa niin harvinaista.) Ehkä ainoa heikkous on se että paikka on hieman sivussa keskustasta. Sinne/sieltä kyllä kävelee mutta hintaan kannattaa lisätä 1-2x taksi. Tämä oli toinen kerta 3 vuoden sisään ja laatuvaikutelma oli sama edelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.09.2015
Note 0

Kävin juhlistamassa syntymäpäivääni Näsinneulassa. Tilasin vegaaniseksi räätälöidyin kasvismenun, joka oli suunniteltu etukäteen. Maut olivat hyvin maanläheisiä ja miltei syksyisiä, mikä teki kaikista ruokalajeista hyvin saman makuisia keskenään. Olisin ehkä kaivannut enemmän vaihtelua niin suuntuntumaan kuin makuunkin. Jälkiruoat olivat kuitenkin herkullisia ja illan kohokohta oli mausteinen tomaattikeitto. Pelkästään keiton takia voisin tulla uudestaan, eikä muustakaan fine diningista ole pahaa sanottavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.05.2015
Note 0

We're celebrating my friend's 30th bday. We had the lunch menu and it was amazing (once again)! The Staff was very professional and really warm.

This was my second time in Näsinneula Restaurant.

Definitely my favorite fine dining place in Tampere (and in Finland).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 55€ Hinzugefügt: 02.02.2015
Note 0


Standort

Särkänniemi, 33210 Tampere - Route
http://www.sarkanniemi.fi/nasinneula/

Options