hitan

17 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Huili

Mukava yllätys! Alkupalat ja jälkiruoka loistavia, pääruuat tasaisessa "ihan jees"-kategoriassa. Omaan makuun ei-grillimenun ruoat voisivat yrittää erottua enemmän grilliruuista.
Hintaluokka oli mielestäni kohdillaan. Parempi vaihtoehto tämä on kuin paikallinen Rosso, varsinkin kun palvelu ja miljöö otetaan huomioon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 06.12.2014
Betyg: -3

Restaurant: Itamae Sushi

Kympin perussushit ovat just sitä mitä voi odottaa. Todella, todella perus, jopa ankeaa. Plussaa rajoittamattomasta inkiväärin määrästä, mutta en ole menossa toista kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.12.2014
Betyg: 2

Restaurant: Puro Deli & Café

Herkullinen lounassalaatti ja hyvä kahvi. Kaunis kahvila, jonne lounasajan lopulla mahtui hyvin syömään. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 16.12.2014
Betyg: 1

Kinkkisushila. Erehdyimme paikalle tarjouksen houkuttelemina sekä kokeilemaan uutta lähiravintolaa. Jokaisen (uppoavan?) peruskiinalaisen uusi toimintamoodi tuntuu siltä, että otetaan sushi tarjoiltavaksi, sen sijaan että omaa spesialiteettia kehitettäisiin esim. maukkaamaksi. Luckiefun's samassa linjassa - kun yrittää molempia, ei onnistu kummassakaan. Kalsea peruskiinalaisen buffet ja mitäänsanomaton sushi. Sushi kannattaisi jättää siihen erikoistuneille japanilaisille. Onneksi hyviä paikkoja on Helsinki jo täynnä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.01.2015
Betyg: -3

Restaurant: Pinto B'Staurant

Vau. Maut ja freesiys kohdillaan, hinta-laatusuhde loistava. Tänne uusiksi ja heti. Istumapaikkoja ei ole montaa, joten kaksi henkeä saattaa joutua jakamaan neljän hengen pöydän muiden kanssa. Kannattaa myös huomata, että ainakin lounaan ulkopuolella kyse ei ole pikaruuasta, hetki meni ruokaa odottaessa. Erityiskiitos loistavasta kookosriisistä, nam!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 17.01.2015
Betyg: 3

Restaurant: Tortilla House Kamppi

Omg, hyvää! Nyt neljä kertaa paikassa syöneenä lemppari on päätetty: pulled pork-salaatti kaikilla kastikkeilla. Loistava lounas tai vähän parempi pikaruoka-annos. Minun kokoiselleni ihmiselle lihaa välillä mukana liikaakin, mistä plussaa!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Umeshu

Syötiin herkullinen setti Izakaya-menun puolelta. Parhaimmistoa olivat rapea lohi omenan ja fenkolin kanssa, porsasruoka sekä valkosuklaa-kakku. Marmorihärkä oli valitettavan ylikypsä makuuni.
Palvelu oli asiallista ja kohteliasta, mutta hiukan jähmeää. Pääruokia tuotaessa kannattaisi tarjoilijan kysyä, pitäisikö tarjoilla lisää juotavaa - meille olisi punkku maistunut, mutta tarjoilijan huitoessa jo takaisin keittiöön ei enää kiinnosta yrittää saada kontaktia.

Varausvinkkinä, keittiön tohinasta kiinnostuneiden kannattaa toivoa tiskipaikkaa, josta näkee keittiöön. Tiski on tietysti heti sisäänkäynnillä, joten tämä paikka ei intiimiin seurusteluun sovi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 12.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Taivaanranta Helsinki

Kympillä mahtava lounas! Pieni mutta herkullinen alkuruokapöytä yhdistettynä sopivan kokoiseen pääruokaan, nam.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Huili

Mukava yllätys! Alkupalat ja jälkiruoka loistavia, pääruuat tasaisessa "ihan jees"-kategoriassa. Omaan makuun ei-grillimenun ruoat voisivat yrittää erottua enemmän grilliruuista, näytti melko tasaiselta.
Hintaluokka oli mielestäni kohdillaan. Parempi vaihtoehto tämä on kuin paikallinen Rosso, varsinkin kun palvelu ja miljöö otetaan huomioon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 06.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Gaijin

Uskoisin, että Helsingissä saa halvemmalla yhtä hyvää ellei parempaakin. Menu oli tasaisen hyvä, parhaina jäivät mieleen vihersimpukka-aloitus sekä jälkiruoka. Pöydät on aseteltu tiiviisti - liian tiiviisti, jos ravintola olisi täynnä. "Ihan ok" ei tällä hinnalla riitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.06.2014
Betyg: 2


Followers