StadiBo

2 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kuu

Ruoka sinänsä hyvää, jolloin erityisen ärsyttävää on minimalistiset alku- ja jälkiruoat:
Pahaahan riittäisi vähempikin.
Suppea lista, josta vaikea muodostaa hyvää alku- ja pääruokakokonaisuutta jos syö esim. nieriää pääruoksi, sillä neljästä alkuruoasta kolme on kalaa. Joten kalaa ja fisua tai sitten peura ja kala. Palvelusta todettakoon, että se mikä kelpaa Helsingissä ei todellakaan menisi läpi muualla euroopassa. Mutta ehkä tiimi olla tällä kertaa vain poikkeuksellisen epäonnistunut kokoonpano?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.11.2015
Note 0

Restaurant: Friends & Brgrs

Hieno kulmahuoneisto suurine näköalaikkunoineen Aikatalon toisessa kerroksessa. Puitteet olisi ollut luoda mahtava miljöö, jolla osaltaan olisi voinut perustella kovahkoa hintatasoa.
Sisäänkiivettyään tapaa pulpetin takaa kovin arkisen ja jo nuorena elämäänsä kyllästyneen naisen. Ei hymyä, ei ilmettä, ei ylimääräistä sanaa, joka kertoisi asiakkaan tervetulleeksi. Tällaista habitusta ja happamuutta muistan nähneeni aikoinaan neuvosto-Moskovassa. Burgeri hyvä, mutta ei kuitenkaan erityishehkutuksen arvoinen. Coke 2,5dl ja perusburgeri (halvin) kustansi kympin: ei niin kallista, jos kokemus olisi ollut miljöön ja tilauksenvastaanottajan suhteen miellyttävä. Onneksi en riskeeranut kalliimman version suhteen: olisi harmittanut paljon enemmän.
En usko että palaan - ellen satu kuulemaan merkittävistä muutoksista palveluasenteen suhteen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.11.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites