Value
12 BewertungenAbzeichen
Blog link
Bewertungen (12)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Ei mikään tusinapaikka! Otin kokeeksi paikan päällä tehdyn hampurilaisen. Todella hyvä, kaikki on itse tehty paikan päällä. Hienon näköinen annos, mukana maalaisperunoita ja salaattia + tsatsikia. Vie isommankin nälän, mutta ennen kaikkea ruoka on laadukasta ja hyvää! Suosittelen!
29. 7. Lounaslistalta possu annos. Todella ystävällinen ja kohtelias palvelu. Ruoka oli maukasta. Ei voi verrata perinteisiin buffet pöytiin, nimittäin jo annoksen asetteluun oli nähty vaivaa. Annos oli itselle liiankin suuri lounaaksi, muuta muutettavaa en keksi. Suosittelen!
Kaupungin paras ravintola?
Koostetta muutamista käynneistä 2011-2012.
Kiva miljöö. Hiukan sivussa, ja ehkä jopa hankalahko löytää. Aivan loistava pihvi, kuten tämäntasoisessa paikassa tuleekin olla.
Palvelussa on ollut jonkin verran hajontaa, riippuen tarjoilijasta.
Tulen käymään uudestaan.
Ei voi verrata ketjuravintoloihin, toivottavasti muutkin kannattavat ja taso säilyy jatkossakin.
Perhe illallinen, juhlistettiin myös merkkipäivää.
Ravintolassa jonkin verran normaalia enemmän asiakkaita (Ystävänpäivä).
Ilmeisesti Matadorissa ei ole omalle henkilöstölle kovinkaan kummoisia kriteereitä? Tarjoilija oli jopa töykeä, vaikka kuvittelisi 16 hengen seurueen tuoma kassavirta kiinnostavan.
Tarvittiin 30min ja perään kysely että saimme alkuleivät pöytään. Asiaa ihmetellessä, tarjoilija totesi "kaikki tulee ajallaan".
Ruuan tulo tilauksesta pöytään kesti 1h20min! Onneksi oli hyvää seuraa, ja paljon keskusteltavaa. Lasten kanssa oli hankalahkoa, kun kaikilla jo nälkä ja lapsilla väsykin alkaa painaa.
Söin härkää Alioli, joka oli minusta oikein hyvin maustettu. Mutta silti, tuolla hinnalla saa muualla parempia pihvejä. Ruuasta nauttimista häiritsi surkea "palvelu".
Osa seuruetta tilasi jälkiruokaa, jonka luvattiin tulevan nopeasti. Niin vain meni taas 30min, niitä odotellessa.
Osa kahvin/teen tilaajista otti myös kakkua, jonka sai pöytään vasta 20-30min juoman jälkeen. Arvatkaa oliko kylmät juomat. Seurueen jäsen huomautti asiasta tarjoilijalle, joka ei kommentoinut asiaa mitenkään. Hän palasi hetken kuluttua kahvipannun kanssa ja pyysi palautteen antajaa kokeilemaan pannun kylkeä, "onko kahvi sinusta kylmää".
Luonnollisesti asiat hoidettiin loppuun vuoropäällikön kanssa, joka olikin aivan aito alansa ammatti-ihminen. Kiitokset hänelle!
Tämän kokemuksen jälkeen voi mennä jonkin aikaa, ennenkuin palaan Matadoriin.
Tuttu Rosso.
Seinäjoella ehkä hiukan parempi kuin isommissa kaupungeissa.
Ruoka on ihan maittavaa, tosin joskus olen saanut myös vähän mauttomankin annoksen.
Onkohan lista sama joka Rossossa?
Lasten leikkinurkkaus vkoloppuisin ahkerassa käytössä. Raastepöytä melko niukka. Valitettavasti ruokien odotusaika on keskimääräistä pidempi. Joten ei sovi tosi nälkäiselle...
Aitoa aasialaista?
Mitähän on sitten aito eurooppalainen ruoka?
No ihan hyviä makuja, mutta ajoittain tarjolla vähän kaikkea sekaisin. Ei kai kukaan oikeasti oletakaan, että jokin ravintola kykenisi tekemään 100% autenttista ruokaa. Intiasta, Kiinasta, Nepalista, Thaimaasta, ym ym.
Ravintola on siisti ja tykkään sisustuksesta. Palvelukin on keskivertoa parempi.
Maukasta syötävää. Henkilökunta on ripeää, joten pienet jonotkin etenevät joutuisasti. Valikoimaa konseptin mukaisesti, ja ystävällinen henkilökunta.
Parempi kuin Rax.
(Jota tosin kaupungissa ei ole). Tasalaatuista perusmättöä, ruuan maku tai ulkonäkö jopa tylsän vakio.
1-2v sitten oli ehkä kaupungin paras salaattipöytä. Nykyisin sen valikoima ajoittain suppeampi, ja aavistuksen kuivahkoa/nahistunutta. Lounasaikoina voi olla ruuhkia.
Texmex:iä odottava voi pettyä lounas buffettiin. Siellä on useimmiten sitä kuuluisaa kotimaista kotiruokaa tarjolla. Ja ihan hyvää sellaista.
Vai että aito Kreikkalainen.
..
Taitaapi se ystävällinen setä tiskin takana olla Turkkilainen.
Vain Tsatsiki on aidon makuista, muut niitä kuuluisia halpoja kopioita. Ei tämä ole Kreikkalaista ruokaa. Omaan makuun liian rasvaista. Buffet on kuitenkin nopea ratkaisu lounastajalle, kesken työkiireiden.