Wannabecarioca

2 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (2)

Restaurant: Salve

En kavahda kalliita ravintolahintoja, mutta Salven hinta-laatu-suhde tuntui lähes siltä, kuin minut olisi ryöstetty. Pihviannoksen taso oli reilusti alle ABC-ruoan.

En palaa tänne pitkään aikaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 20.10.2018
Note 0

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Bastardo

Tutustuin ravintolaan ensimmäistä kertaa kiireiseen lounasaikaan, jolloin Kampin Kortteli-ravintola-alue kuhisi uusiin ravintoloihin tutustumassa olevaa porukkaa.

Valitsin listalta tomaatti-oliivi-pastan hintaan 12€. Ikävä sanoa, mutta annos oli karkea pettymys. Oliivit oli jauhettu tomaattikastikkeen sekaan, jolloin tomaatin raikas hapokkuus oli muuttunut tummansävyiseksi rakenteettomaksi massaksi, josta puuttui rakenne ja raikkaus. HInta ei ollut hyväksyttävissä – etenkään lounasaikaan. Taustalla soi hektinen tekno kuin hoputtaen asiakkaita syömään annoksensa nopeasti. Kokonaisuutta korosti vielä tuoreen ravintolan henkilökunnan säntäily. Prosessit eivät sekvästikään olleet vielä hallussa.

Käynnin perusteella en tule vierailemaan Bastardossa vähään aikaan, mutta annan kyllä ravintolalle vielä uuden mahdollisuuden jahka alkukitka on hieman helpottanut ja homma luistaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 07.12.2016
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites