Wibin

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Satkar Aalto

Todella mukava paikka syödä. Ruuat hyviä ja palvelu ystävällistä! Siirtelivät ihan pöytiä ja istuimia kun läppäri tarvitsi virtaa, toivat uudet lasit ja vedetkin pöytään vaikka lounas oli jo syöty.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.12.2014
Note 0

Restaurant: Ravintola Windsor

Lounaslistan a la carten puolelta kannattaa aina valita! Tuhdit Intialaiset annokset, hyvä maku. Välillä rinnalle tuleva papusoosi on loppu ja tämä on korvattu suuremmalla määrällä pääannoksella. Tällä tuli käytyä usein kesällä ja Pasilassa on niukalti paikkoja missä syödä. Verrattuna muihin ruokapaikkoihin, tämä on varsin ok! Naan-leipä kuulemma hyvää, itse olen keliaakikko joten en ole voinut testata. Lounasbuffassa löytyy lähinnä kuivaa kebabia ja laadultaan vaihtelevaa pääruokaa. Arvostelu siis paikan Intialaisesta tarjonnasta, buffa saisi huonommat pisteet.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.12.2014
Note 0

Restaurant: Ravintola Mero Nepal

Ihan hyvää Nepalilaista! Vähän erityyppisiä makuja (tuntemattomampia) kuin monissa muissa paikoissa, mutta lounas buffet mahdollistaa monen eri maun kokeilun. Makukokemus ei ole ehkä ihan huipulta, mutta alueella ei ole juuri muita Nepalilaisia/Intialaisia, joten täällä tulee käytyä. Palvelu ystävällistä!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 01.12.2014
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites