abzero

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Cantina Antonio

Tilasin härän ulkofileetä grandena (kaksi biffiä) ja mediumina. Odotin hyvää ja mehukasta biffiä niin kuin viime kerralla käydessäni sain. Tällä kertaa liha oli mautonta ja kuivaa. Liha oli todella ohueksi nuijittu ja muistutti lähinnä lehtipihviä. Yleisesti ottaen koko annos (2x"pihvi" + punaviinikastike + vihanneksia + ranskalaisia/tikkuperunoita) oli jotenkin mauton ja pliisu.

Kaksi kertaa tässä ravintolassa käyneenä kokemukset olivat kuin päivä ja yö, eli laadun vaihteluväli on huima. Luultavasti en käy täällä enää jatkossa, tai pysyttelen perus lounaslistalla ja odotukset myös sen mukaisina. Sääli.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 28.09.2012
Note 0

Restaurant: Heng Feng

Todella siisti ravintola, mukavaa palvelua ja ennen kaikkea hyvää kiinalaista ruokaa. Annoskoot suuria, yhdestä annoksesta syö kaksi aikuista, joten näinollen ei ole ollenkaan hulluman hintaistakaan. Täällä käydään jatkossakin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.08.2012
Note -3

Kolmelle henkilölle otettiin 1 x lihis kokolihabiffillä ja kaikilla mausteilla sekä kahden annos kananugetteja ja ranskalaisia. Lihis oli yksi parhaista lihiksista pitkään aikaan ja mukavaltahan nugettiannokset maistuivat myös, joskin omasta mielestä ranskalaiset olisivat voineet olla voimakkaammin maustettuja.

Koko setti kolmelle maksoi 20 € ja mielestäni ajoi asian hintaan nähden erittäin hyvin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.07.2012
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites