alv

1 Bewertung

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (1)

Restaurant: Bites Vallila

Aikamatka syrjäisen huoltoaseman grillille, annoksen puolesta. Otin mukaan kaksi, toisen raskaana olevalle (sanoin) ja siksi kassalla majoneesista (tuoreista munista) erikseen kysyttyäni ilman majoneesia. Aikanaan eka puraisu paljasti ettei pihvi ollut kypsä, mikä on raskaana olevan ruokavaliossa ihan ensimmäinen ja perustellusti kielletty asia.

Oma burgeri oli hyvin paistettu, ja lisäpekoni ei dominoinut makua, mutta maku ja raikkaus oli muuten kadoksissa; neljä viipaletta suolakurkkua oli tosiaan tuorein kasvis. Sämpylä oli varmaan hyvin valittu, mutta täyte ei tukenut sitä ja se oli väsähtänyt pihvin päälle.

Ranskalaiset oli kulahtaneet hintaansa nähden, valkosipulimajoneesidipissä oli v.sip. sopivasti mutta ranskalaisia ei viitsinyt syödä loppuun asti. Maun ja pihvin takia jäi vaimolta syömättä burgerikin, vaikka pihvin erikseen kypsäksi mikrotti.

Parin kaljan jälkeen kesäpäivänä kavereiden kanssa varmaan voisi olla kivaa grillimättöä, jonka huuhtoa alas vielä parilla kaljalla, muttei yhdessä maisteltava ruoka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 15.12.2018
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites