deedu09
12 BewertungenAbzeichen
Blog link
Bewertungen (11)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Lounaslistalta valitut kanasouvlakin kanavartaat olivat hyviä ja aidosti grillatun makuisia.
Tsatsiki oli mainiota, mutta sitä oli valitettavan vähän. Annoksen pita-leipä oli rakenteeltaan kuminen, mutta satuinkin näkemään sen valmistusprosessin joka sisälsi pakastepussin avaamisen ja mikroaaltouunin luukun sulkemisen. Lohkoperunoita oli runsaasti ja ne olivat raakoja. Salaatti oli runsas mutta aika perustavaraa. Suosittelisin salaattiin esimerkiksi vähän puristettua sitruunaa, oliiviöljyä ja ripauksen suolaa. Tai edes vinaigrettea.
Pitan valmistaminen ei ole niin monimutkaista, etteikö ravintolalla olisi varaa/aikaa tarjoilla tuoretta leipää annostensa kanssa. Pienellä vaivannäöllä on valtava vaikutus annoksen kokonaisuuteen ja oikean, tuoreen pita-leivän saaminen näillä leveysasteilla painuisi varmaan asiakkaiden mieliin paremmin kuin Metro-tukun pakastealtaasta ongittu.
Seuraavalla visiitilla tilasin mpiftekian eli naudan jauhelihapihvin fetakastikeella, kreikkalaisella salaatilla ja lohkoperunoilla. Tälläkin kertaa palvelu oli todella nopeaa ja miellyttävää. Ruokalistat olivat kuluneet jo kuukaudessa niin puhki, että joidenkin annoksien nimiä oli melkein mahdotonta lukea, mikä kertoo toivottavasti suuresta kävijämäärästä eikä halvasta painatuksesta.
Saamani Mythos ei ollut aivan niin viileä kuin olisin kuumana kevätpäivänä toivonut, mutta ei aleta vielä saivartelemaan. Annos saapui nopeasti, pihvit olivat mehukkaan näköisiä ja tällä kertaa lohkoperunatkin kypsiä. Fetakastiketta en aluksi löytänyt, mutta sitten kävi ilmi että molempien pihvien kulmat oli ilmeisesti dipattu kastikkeeseen, ja siinä se. Ei puhettakaan että sitä olisi riittänyt esim. perunoiden kanssa nautittavaksi.
Pihvien suurin ongelma oli ylenpalttinen suolaisuus, ja suola peitti alleen maustamiseen käytetyn mintun, oreganon, tinjamin tms. mausteet jotka näki silmällä, mutta ei maistanut suulla. Lohkoperunat olivat aivan yhtä hyviä kuin esim. Mondeolla, mutta lohkoperunat, lohkoperunat ja lohkoperunat.
Tuskin välimerelläkään kaikkia ruokia tarjoillaan ainoastaan lohkoperunoiden kanssa? Salaatti oli samanlainen kuin viimeksikin, tosin nyt siinä oli lisäksi kanta (PSSST. jäävuorisalaatin kanta lähtee helposti irti kun salaattia lyö pari kertaa kanta edellä leikkuulautaan).
Kokonaisuudessaan molemmat annokset olisivat kaivannut jotain lautasen eri ainesosat yhteen sitovaa elementtiä. Ehkä tsatsikin tai fetakastikkeen olisi ollut tarkoitus tehdä tämä, mutta kumpaakin oli jaeltu niin pienellä lusikalla että niistä ei riittänyt edes mauksi.
Kummallakin kerralla henkilökunta oli todella mielyttävää ja toiminta ripeää.
Viimeistään kun uutuudenviehätys alkaa haihtua, ravintolan kannattaa tarkistaa joko hinnoitteluaan tai kiinnittää vielä enemmän huomiota ruokien laatuun, hyvät puitteet loistoravintolaksi nousemiselle ovat kuitenkin olemassa.
Hei, nyt oikeesti.
En ole saanut teiltä kertaakaan onnistunutta pizzaa. Ensimmäisellä kerralla pizzapohja oli kyllä italialaisittain aidon ohut mutta päällinen yhtä aidosti suomalaiseen amatöörityyliin lähes karrelle poltettu. Pizza oli tummanruskea ja kuiva, ei kullanruskea ja mehukas kuten hyväksi on tavattu.
Pannupizza olikin sitten täysin päinvastainen elämys, sisältä raakaa taikinamöhköä ei pelastanut varsinkaan se että menussa luvattu aurajuusto olikin pizzassa 3H-juustoa, eli jotain halpaa, homeista ja hollantilaista.
Pikkuplussat mukavasta henkilökunnasta ja siitä että tänä kesänä ei pikkulintuarmeijaa ollut tunkemassa lautaselle. Paikka on sinänsä hieno ja voisin kuvitella tarpeen tullen nauttivani oluen terassillanne, katsellen miten kesäillan aurinko laskee majoilleen idylllisen järvimaiseman taakse, mutta pizzaa en enää syö.
Olen kyllä suolaisen ja rasvaisen ruuan ystävä, mutta valkosipuli-broilerinrintafilee-annoksessa oli ammuttu kummassakin pahasti yli.
Annoksessa kylkiäisenä ollut paistettu tomaatti oli raaka ja maissintähkä friteerattu tirskuvan kuivaksi upporasvassa. Valkosipulia oli käytetty kyllä runsaasti, mutta tuoreen valkosipulin sijasta annoksessa oli pizzerioista tuttua väljähtäneen makuista valkosipulimurska-öljyä. Itse kanan maku peittyi täysin suola- ja rasvapaljouden alle.
Chili-mozzarella salaatti taas yllätti koollaan, mutta itse mozzarella oli mautonta ja oudon kumimaista, eikä yli-imelä balsamico-kastike sopinut kuvaan. Annoksen leivät oli ilmeisesti "uudistettu" naapurihotellin aamupalapöydästä sivelemällä niihin kananmunaa ja uittamalla ne valkosipulirasvassa.
Palvelu oli hyvää ja interiööri mukava, mutta hintatasoon nähden ruoka luokattoman huonoa. Plussaa ilmaisesta popcornista. (Oma arvosteluni vapaa-aikavirasto.comista)
Baari, jossa tarjolla myös pikkunaposteltavaa, kuten toasteja, nachoja, dippikoria ja ribsejä.
Kohtuullinen olut- sekä viskivalikoima, juomien hinta on tosin myös kohtuullisen kova. Lisäksi tarjolla erikoiskahveja, joiden lämpötila vaihtelee lämpöisestä haaleaan.
Yleistunnelmaltaan pieni, mutta mukava. Kesäisin iso terassi, myös viikottaista live-musiikkia.
Tarjolla nykyisin kuusi erilaista lämmintä ruokalajia, jotka ovat yleensä aika maukkaita mutta voisivat tosin vaihtua vähän useammin. Plussaa hyvästä salaattipöydästä sekä iloisesta palvelusta, miinusta siitä että kunnon kasvisruokavaihtoehto puuttuu lounaalla. Lounaan hinta tätä kirjoitettaessa 8,70e, joka sisältää ruuan, veden tai maidon, salaatin, leivän sekä jälkiruuaksi oudon makuisen kahvin ja Lidlin kuivakakun.
Á la carte-listalta ei ole vielä sen suurempia makuelämyksiä ole löytynyt, joka tapauksessa hyvää thaimaalaista kotiruokaa.
Peruspizzeria. Annokset kohtuullisen kokoisia, maultaan aika normitavaraa. Ei yllätyksiä eikä suurempia moitteita, toimii akuuttiin kebabin ja pizzannälkään.
Kebab-liha tulee vartaasta, siitä plussaa.
Lihan laatu on keskivertoa, paikallisella mittapuulla hyvää. Kebab-salaattiannoksen salaatti oli perinteistä kiinankaalihötöä suolakurkuilla ja pepperoneilla höystettynä, mutta eniten tökki kastike, jonka sinappisuus yhdistettynä kiinankaalin happamuuteen teki annoksesta hyvin tunkkaisen makuisen.
Vinkki ihan yleisesti kaikille kebab/pizzeroiden pitäjille: Tehkää salaattinne salaatista, ei kaalista.
Lounas buffet on mukavan monipuolinen, á la carte-lista on pysynyt aika muuttumattomana jo pitkään, mikä ei välttämättä ole huonokaan asia. Annokset pääsääntöisesti todella maukkaita ja hintataso kohtuullinen. Ainoa suurempi miinus on vegeruokien vähyys ja mauttomuus. Henkilökunta puhuu ainoastaan auttavasti suomea, mutta on ystävällistä.
Mukava henkilökunta ja idyllinen paikka. Tarjolla myös hyviä suolaisia vohveleita.
Keskivertoa huonompaa huoltoasemaruokaa kalliilla. Varsinkin iltaisin tunnelmaa luomassa teinilaumat.