jusisan

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Torppari

Jos nyt ei liioiteltaisi tuota pizzojen laatua: Pisteitä hauskoista nimistä, mutta ne eivät auta siihen että keittiössä ei oltu kovinkaan kekseliäitä. Laatu oli hyvää peruskamaa, mutta melko samanlaista kuin muissakin pizzapaikoissa. Tosin Pakila-Torpparinmäki -akselilla ravintolan pizzat vienevät kärkipaikan.

Torppari on viihtyisä lähiöravintola, tunnelma miellyttävän pysähtynyt ja pizzat kohtuullisia. Menen uudestaankin, mutten odottaen kaupungin parhaita pizzoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.04.2009
Note 1

Restaurant: Himshikhar

Uusi nepalailainen osoittautui miellyttäväksi tuttavuudeksi. Illansuussa paikka oli miltei tyhjillään. Vaikka annokset olivatkin entuudestaan tuttuja nimiä, keittiössä selvästi ymmärrettiin maustamisen päälle ja ainakin kanaruokiin saatu henkeä. Ruokailu näille ravintoloille perinteisesti metalliselta pölykapselilautaselta. Henkilökunnalle isosti pisteitä ystävällisyydestä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 22.05.2009
Note 2

Restaurant: Pakilan Pizza-Kebab

Valoisana lauantaipäivänä muuttoporukan kanssa syöty kaloripommi ei pettänyt: peruskebabia, samalla meiningillä kuin vaikkapa keskustan yökioskeista. Tuomio kebabien laadusta oli välttävä, ja pizzaan päätyneen luonnehdinta oli diplomaattisen kieltävä.

Paikka on tavanomainen, omanlaisensa lähiökuppila. Tavallaan karismaattinen, mutta yhden kokemuksen perusteella ruoka jätti melko lailla toivomisen varaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 17.04.2009
Note 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites