nwire

9 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Restaurant Ask

Neljän ruokalajin illallinen oli loistava. Kauniita ja maittavia annoksia. Alkoholittomasta kuplajuomastakin plussaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 17.06.2013
Note 4

Restaurant: Krog Madame

Krog Madamen runsasta salaattipöytää oli kehuttu, ja se lunastikin odotukset. Eri salaatteja, oliiveja, artisokkaa, hummusta ja tsatsikia ja mitä vielä. Salaattipöytä jätti lämpimäksi ruoaksi tilaamani pliisun pinaatti-vuohenjuustolasagnen tyystin varjoonsa. Ei huono lounaspaikka, mutta lähellä on persoonallisempiakin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.07.2013
Note -1

Pitihän tortillarekkaa kokeilla kun se lounasta metsästäessä eteen sattui. Hieno idea, mutta makujen suomalaistamiseen alkaa kyllästyä.

Kuten muutkin ovat ilmeisesti huomanneet, paikkaa vaivaa mauttomuus. Ruoat ovat hyvistä aineksista tehtyjä, mutta maustamisessa ollaan liian kitsaita. Söin itse tortillarullan possulla, joka oli koostumukseltaan erinomaisen hautunutta ja pehmeää, mutta maultaan pliisua.

Sama koskee kastiketta. En tiedä teistä muista, mutta jos valitsen kastikkeeksi chipotlea (keskivahva meksikolainen chilipippuri), toivoisin että siinä olisi edes aavistus potkua. Nyt ei ollut.

Plussaa siitä että sain maistaa possua nachon päällä ennen ostopäätöstä, asiakaspalvelussa ei siis moittimista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.07.2013
Note 1

Restaurant: Ravintola Laulumiehet

Laulumiesten iso muotokuvilla reunustettu ruokasali oli autio. Puitteet ovat hienot, saliin astuessa voi melkein unohtaa millä vuosikymmenellä ollaan – ellei äänimaailmaksi olisi valittu hittiradiokanava The Voicea.

Buffet-ruoka oli peruskamaa – lihamureketta, perunoita, lohi-perunavuokaa (josta suuhun eksyi ruoto). Ihan hyvää muttei mitään erikoista. Pienellä skarppaamisella lounaasta ja miljööstä saisi erinomaisen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.07.2013
Note 0

Restaurant: Sininen Baari
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.07.2013
Note 0

Restaurant: New Bamboo Center

Yksi Helsingin ruokamaailman helmistä. Olen käynyt Bamboo Centerissä melko säännöllisesti vuodesta 1999. Palvelu on omaleimaista, hektistä, mutta paikka löytyy kuitenkin jokaiselle sisään astuvalle ruuhkasta huolimatta.
Kannattaa myös tietää mitä tilaa - lista on liiankin laaja, mutta curryruoat loistavia.
Tulisuusasteen saa valita itse (asteikolla mieto, keskivahva, tulinen, ja pyydettäessä ylikin). Keskivahva olisi muualla oikeasti tulista, ja vahvaa voi suositella vain chilin ystäville.
Kung-po -tofu ja sitruunakana ovat myös hyviä.
Hinta-laatusuhteeltaan loistava, vaikka ehkä vuosien mittaan taso hieman laskenut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.07.2013
Note 0

Restaurant: La Smorfia

Aitoa italialaista ruokaa ja aito italialainen meininki vähän nukkavierussa paikassa. Italialaista tilpehööriä on kuulemma sisustukseen tulossa pian lisää. Kahteen kertaan lounasta syöneenä voin suositella pizzaa - salamipizza oli herkullista ja rapeaa, laadukkaista aineksista - ei täynnä erilaisia täytteitä. Toisella kerralla uunipasta oli sisältä kylmä, joka tietty harmitti. Huomaa että annokset ovat suuria! Nälkä lähtee isommaltakin sälliltä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.07.2013
Note 0

Restaurant: Café Trocadero

Loistava lounasravintola. Pieni paikka, jossa todella hyvä ja laadukas salaattipöytä. Lämpimäksi ruoaksi ottamani lasagne oli parhaita mitä olen Helsingissä maistanut. Miksi en ollut tajunnut käydä täällä ennen?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.07.2013
Note 0

Restaurant: Linko Pizzabar

Pizzat on testattu jo kahdesti, ensimmäisellä kerralla lohi-sitruunapizza, toisella kerralla katkarapu-avokado-korianteri. Kummatkin loistavia Tällaista rentoa ja mutkatonta paikkaa on Töölöön kaivattu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 20.06.2013
Note 0


Bilder


Followers