Closed now

Siltakebab

Note 1.5 / 5

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tilasin tästä ravintolasta illalla rullakebabin, käyttävät kaupasta ostettuja tortillapohjia ns "rullakebabbina" eivätkä siis tee erikseen taikinaa vaan lyövät tortillapohjalle kebabbia ja salaattia. Näin ainakin myöhään illalla ja varsinkin pilkun jälkeen yöllä.
Muuten kebab oli kyllä syötävää mutta voi luoja...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 26.01.2016
Note -1

IHa hyvää safkaa, kännissä helvetin hyvää

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 13.10.2012
Note 0

Aina ollut ja on nykyäänkin koskin paras kebabpaikka. Dennisit yms. Papachit eivät pärjää lihan laadussa (näissä paikoissa liha jotenkin kumista??!!). Nopea ja perusystävällinen palvelu ja mielestäni hintansa väärti. Olen tuolla käynyt v. 1990 lähtien enkä koskaan ole saanut väärää annosta tai väärin rahasta takaisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 25.11.2011
Note 0

koskin paras kebab liha! !!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.04.2011
Note -2

Kebabliha on rakenteeltaan ja maultaan erinomaista. Palvelu on suhteellisen nopeaa ja sujuvaa sekä onnistuu suomen kielellä, mistä ehdottomasti annan plussaa. Ranskalaiset perunat ovat huolellisesti valmistettuja ja salaatti on ollut tuoretta. Hampurilaiset ovat ihan syötäviä, eivät tosin koolla eivätkä maulla pilattuja, mutta pahimpaan suolaisen nälkään ihan sopivia. Hinnat ovat mielestäni kuitenkin liian korkeita kilpailijoihin nähden. Laadussa on vielä parannettavaa siinäkin. Liha on kuitenkin erinomaista!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 05.03.2011
Note 0

Valkeakosken paras kebabkastike! Liha todella hyvää! Omistaja on hyvin ystävällinen ja mukava, jos annosta joutuu odottelemaan juttelee niitänäitä niin että aika ei tule pitkäksi. Hinnat ovat kohtuullisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.03.2011
Note 0

Aivan älytöntä! Tapana on kusettaa asiakkaita varsinkin viikonloppuisin nälkäisiä baarissa nuokkujia. Ruokaa kyllä saa, mutta ei sitä mitä on tilannut, annosten hinnatkin heittelee ihmeellisesti, mitä lista seinässä antaa ymmärtää! En suosittele ja en varsinkaan baari-illan jälkeen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 30.01.2011
Note -1

myyjä ei edes tiennyt minkä näköinen on hodari hän tarjosi lihapiirakan sämpylän nakin kanssa ja sitten hän tarjosi hamparin nakin kanssa siten kun tilattin ne nakkisämpylät hän sanoi hinnaksi 3,50 oikea hinta olisi ollut 2,50 ja tilauksen jälkeen hän alkoi veistämään kebablihaa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.12.2010 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -4

Ok ruoka, hinnat ovat kohdallaan ja ystävällinen myyjä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 03.04.2010
Note 0

Suuri pettymys omistaja vaihdoksen jälkeen. Hampurilaisen sämpylät käyvät mikron kautta, joten ne yliaikaa ollessa koppuroituvat syömäkelvottomiksi. Omistaja ei välttämättä aina kuuntele, mitä asiakas haluaa, jos poikkeavat normi annoksesta eli "kaikki mausteet". Joskus ottavat ylihintaa, jos ei itse huomaa vaihtorahoja huomata. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.12.2009
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Sääksmäentie 1, 37600 Valkeakoski - Route
03 - 584 7156

Options